oust!den eimai vrikolakas.
Printable View
oust!den eimai vrikolakas.
Σήμερα το πρωί έλαβα μέσω u2u απειλές απ\'το μέλος GOJURYU προφανώς εξαιτίας της απάντησης που έδωσα στο θέμα του πριν 1,5 μήνα.Ο τίτλος του u2u ήταν \'προσωπικές διαφορές-πρόσεχε καλά\'.Εγώ δε θα του απαντήσω με u2u γιατί δεν έχω τίποτα προσωπικό να πω μαζί του.
Δεν ξέρω τι εννοεί όταν λέει απευθείας απειλή μέσω διαδικτύου προς αρσι κ τι εννοεί ότι θα τα πούμε εμείς οι δύο.Όσο για τη βρισιά που μου προσάπτει δε θέλω να την αναφέρω γιατί θα χαλάσει την αισθητική του φόρουμ.
Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ακόμα πιο ισχυρά ότι:GOJURYU πρέπει να δεις ειδικό.Κ αν έχεις έστω και ένα ίχνος ανθρωπιάς πρέπει να μου ζητήσεις συγνώμη για το...\'ευχάριστο\' πρωινό μου ξύπνημα.
Αν χαρείς δε,που τόσο ταράχτηκα στα καλά του καθουμένου...δεν ξέρω τι να πω.Η μάλλον θα πω ότι η χαρά σου αυτή είναι η τροφή της θλίψης σου.
Εύχομαι να το αποφασίσεις κ να πας σύντομα σε ειδικό.
Arsi?!!!!!!!!!!
sorry δηλαδή...εγω δεν το καταλαβαίνω αυτό...είμαστε εδω για να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να μοιραζόμαστε τα προβήματά μας, τις απόψεις μας (εντάξει, και η ελευθερία έχει όρια βέβαια, εκεί που αρχίζει η δική σου, σταματάει η δική μου)...αλλά αν εκφράζοντας μια γνώμη, αν δίνεις μια απάντηση, αν διαφωνείς..γίνεσαι \"στόχος\"...ε τότε τι να πω....να το βουλωνουμε, να μην μιλάμε, να κάνουμε τους λαλάκες...? νομίζω πως τα προβήματα που έχει ο καθένας μας δεν τα λύνει με το να ξεσπάει και να την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε...το βρίσκω εντελώς μα εντελώς ηλίθιο να χώνεσαι σε κάποιον επειδή τραβάς εσύ τα δικά σου ζόρια...υπάρχει κατανόηση στα προβλήματα που κουβαλάει ο καθένας μας....αυτό όμως που διαβάζω τώρα δεν έχει καμία σχέση με το να καταλάβείς ότι κάποιος πρέπει να δει ειδικό γιατί στα χώνει και σε απειλεί..αυτό μου φαίνεται τίτλος βιβλίου...\" 10 τρόποι για να τα σπάσουμε στον άλλο και πως να περάσουμε \"ευχάριστα\" την ώρα μας\"
απειλές, και ξεκαθαρίσματα δεν χωρούν εδω μέσα....εκτός απο ειδικό, χρειάζεται να ρίξει πόρτα και ο Νίκος.
Ο GOJURYU ηταν αυτος που περιεγραφε κστι για πολεμικα οπλα ή κανω λαθος και εβριζε?
Θυμαμε καλα?
Μηπως ειναι και το ιδιο προσωπο με το Κνιτερ γιατι ημουν πρωινος σημερα και συνδεθηκαν δυο \"πολεμοχαρη\" ατομα μαζι...πολυ μεγαλη συμπτωση.
Άσε Δόδι έπαθα ταράκουλο πρωί πρωί...είμαι κ ευαίσθητη...
Κ αν ήθελε να με ταράξει κ να με φοβίσει...έπιασε.Μπορεί να χαρεί ότι ο στόχος του επιτεύχθηκε!!!!
Με την ώρα βέβαια ηρέμησα κ το είδα λογικά.Έχω κ το ιστορικό κακοποίησης οπότε βρήκε πρόσφορο έδαφος.
Τι να πω.Καθένας άξιος της μοίρας του κ επειδή προσωπικά έκανα πολύ δουλειά για να δω κ να παλέψω το ρόλο του θύματος δε θα μπω πλέον-πλην της 1 πρωινής ώρας.
Αέρααααααααααα.....!!!!!!
έλεος δηλαδή...τι άλλο θα δουν τα όμορφα, μεγάλα και αμυγδαλωτά μου μάτια (:P:P)........
νομίζω πως πραγματικά η αδιαφορία είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.....
Αυτός,αυτός keep με τα G3...Quote:
Originally posted by keep_walking
Ο GOJURYU ηταν αυτος που περιεγραφε κστι για πολεμικα οπλα ή κανω λαθος και εβριζε?
Θυμαμε καλα?
Μηπως ειναι και το ιδιο προσωπο με το Κνιτερ γιατι ημουν πρωινος σημερα και συνδεθηκαν δυο \"πολεμοχαρη\" ατομα μαζι...πολυ μεγαλη συμπτωση.
Arsi μου...καταλαβαίνω αυτό που λες...αλλά σκέψου ότι ακριβώς επειδή έχεις κάνει πολύ δουλειά με τον ευατό σου, δεν αξίζει να σε τραβάει πίσω και να σε αναστατώνει κανείς, όχι για 1 ώρα, αλλά ούτε για 1 κλάσμα του δευτερολέπτου...
Έχεις δίκιο.thanks.Quote:
Originally posted by Δοδις
Arsi μου...καταλαβαίνω αυτό που λες...αλλά σκέψου ότι ακριβώς επειδή έχεις κάνει πολύ δουλειά με τον ευατό σου, δεν αξίζει να σε τραβάει πίσω και να σε αναστατώνει κανείς, όχι για 1 ώρα, αλλά ούτε για 1 κλάσμα του δευτερολέπτου...
Aναλογικα να το παρεις υπαρχουν τοσα καλοπροαιρετα ατομα εδω μεσα,παντα αναρωτιομουν καλα οι μ@... που βρισκονται γιατι υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι σπανιοι σε αυτο το φορουμ.
Μη μασας Arsi.
Tώρα είδα ότι μου το\'στειλε 5:50 το πρωί.Σύμπτωση με τον knitter..μέσα έπεσες πάλι keep.Quote:
Aναλογικα να το παρεις υπαρχουν τοσα καλοπροαιρετα ατομα εδω μεσα,παντα αναρωτιομουν καλα οι μ@... που βρισκονται γιατι υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι σπανιοι σε αυτο το φορουμ.
Μη μασας Arsi.
παντού υπάρχει ένας λαλάκας....
ο καλός λαλάκας έχει διάρκεια.... και ο λαλάκας δεν έχει σύνορα....
δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί...το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους απομακρύνουμε και να αδιαφορούμε....ενίοτε και να τους λυπόμαστε...
Arsi...ψυχραιμίαααααα!!!!!!!!;););)
Δηλαδή εγώ τι να περιμένω από τον knitter που του \"τα \'χωσα\" κανονικά ? Με G3 θα πάω ή θα με χαρακιριάσει ??? Ιδού η απορία....
Έχει όμως κάτι φρούτα κι εδώ μέσα....
Εχει και δυο Kαλασνικοφ saab δεν την βγαζεις καθαρη:p
τα φρούτα είναι παντού...!! γιατί όχι και εδώ...παντού υπάρχει ένα φρούτο!!
απλά είπαμε.....τι άλλο μπορείς να κάνεις? σηκώνεις τον τοίχο σου και αδιαφορείς....
καλασνικοφ....πολυυυυυ ξεπερασμένο....
Δε μπα να χει και μπαζουκα:p,ας περασει απο τα συρματα.
Το μονο κακο ειναι οτι ενα τετοιο ατομο αποτρεπει τις συναντησεις μελων,ενα ψωνιο καταστρεφει τα παντα.
Μπα, αυτοί οι τύποι είναι τόσο θρασύδειλοι, που μόνο εξ αποστάσεως και πίσω από την κάλυψη της ανωνυμίας μπορούν να απειλήσουν...Θα πρέπει κάποτε να ασχοληθούμε με το ψυχογράφημα τους.... Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον η περίπτωση τους , κάτι σαν hannibal lecter ας πούμε... :P
χεχε!!! σωστός!!!Quote:
Δε μπα να χει και μπαζουκα:p,ας περασει απο τα συρματα.
Το μονο κακο ειναι οτι ενα τετοιο ατομο αποτρεπει τις συναντησεις μελων,ενα ψωνιο καταστρεφει τα παντα.
μπα δεν νομίζω ότι εμένα θα με αποτρέψει κάτι τέτοιο αν θελήσω να πάω σε μια συνάντηση....
I do not give a f....(δεν θα το πω!)
Ουτε εμενα θα με απετρεπε...περισσοτερο μα αποτρεπουν αλλοι φοβοι...οπως μια λανθανουσα αγοραφοβια:D
χμ...ούτε απο επιστημονικό ενδιαφέρον δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τέτοιου είδους ανθρώπους...
Αρση μου
κούφια λόγια.
Κι εμένα θα με τάραζε σε καταλαβαίνω αλλά μην δίνεις περισσότερη σημασία απο την πρέπουσα.
Αγνόησέ την απειλή. Είναι απλά η ανώριμη εκδήλωση ενός θυμού.
Πήγαινε να δεις έναν ειδικό, πως είπαμε το νικ σου, πολύ ψύχραιμα και σωστά σου απάντησε η άρσι.
Πραγματικά όμως...Quote:
Originally posted by sabb
Μπα, αυτοί οι τύποι είναι τόσο θρασύδειλοι, που μόνο εξ αποστάσεως και πίσω από την κάλυψη της ανωνυμίας μπορούν να απειλήσουν...Θα πρέπει κάποτε να ασχοληθούμε με το ψυχογράφημα τους.... Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον η περίπτωση τους , κάτι σαν hannibal lecter ας πούμε... :P
κάπου, είναι και να τους λυπάσαι τέτοιους ανθρώπους...
Ενας κανονας που βγαινει παντως ειναι οτι για να γινεις συμπαθης πρεπει να παλεψεις,για να γινεις αντιπαθης το πετυχαινεις αμεσως.
Οπως λεμε η δημιουργια ειναι πιο δυσκολη απο την καταστροφη.
αυτός ο π...στης ο Μέρφι φταίει γιά όλα....!!:P
Αν ειναι κατι να παει στραβα θα παει lol.
A ρε μερφι με το μαρμελαδοψωμο...
Αρσι....όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ, είτε από ανάγκη είτε επειδή είχα πολύ ελεύθερο χρόνο είχα ασχοληθεί πολύ ενεργά με θέματα και μέλη.
Έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα και έχω ανταλλάξει ουκ ολίγα υ2υ με \"κοσμητικά\" επίθετα, και αλλα τόσα άπειλητικά.
Δεν έχει νόημα να χαλιέσαι, είναι τόσα πολλά τα μέλη που μπορεί να σου δημιουργήσουν διαφορετικά συναισθήματα ο καθένας που θα χαθείς.
Επειδή θυμάμαι το θεμα του τύπου, πραγματικά είναι για γέλια και όχι για να ταραχτείς...
Όσο για το θέμα ποιον αντιπαθούμε και ποιον συμπαθούμε εδω μέσα, τουλάχιστον για μένα αλλάζει τόσο συχνά, καθώς είναι διαδικτυακή πραγματικότητα και όχι η πραγματική μας ζωή.
Πχ, έχω ερθει σε κόντρα άπειρες φορές με μέλη σε ένα θέμα και στο άλλο συμφωνω μαζί τους γιατί βρίσκω πως οι θέσεις μας είναι πολύ κοντά....
μαρμελαδόψωμο?!!! Lol...πετυχημένο!
Επεξηγηση για οσους δεν ξερουν....εαν πεσει το μαρμελαδοψωμο κατω θα πεσει απο την μερια που εχει την μαρμελαδα γιατι οπως ειναι γνωστο...αν ειναι να παει κατι στραβα θα παει:p
εδω ειναι που αντιπαθιομαστε?
:cool:
Μου τη δινει το :cool: :D
ναι....και όταν παίρνεις λάθος νούμερο ποτέ δεν είναι κατειλημμένη η γραμμή!!
εδώ είναι κρίνε!!!:P:P:P
Quote:
Originally posted by Δοδις
Αέρααααααααααα.....!!!!!!
έλεος δηλαδή...τι άλλο θα δουν τα όμορφα, μεγάλα και αμυγδαλωτά μου μάτια (:P:P)........
νομίζω πως πραγματικά η αδιαφορία είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.....
μου αρεσε αυτο με τα ματια.αυτος ειναι π εβρισα το πρωι ε?με το χαρακιρι π εεγε αρσι.δεν ξερει ο μακακας οτι υπαρχει κ η διωξη ηλεκτρονικου εγληματος?
οσο για τον κρινο γραψτε αθος δεν τον συμπαθω καθολου!!:P
αυτο που δεν ξερει κανεις μαλλον, ειναι οτι αν παραμενε το μυνημα και επαιρνε αλλες διαστασεις θα γραφουν ολοι σε αλλο φορουμ....
ΥΓ... και ο νικος απο το γραφειο του εισαγγελεα.
το μυνημα εινε ακομα εκει δεν σβηστικε
Quote:
Originally posted by panikoula
οσο για τον κρινο γραψτε αθος δεν τον συμπαθω καθολου!!:P
χεστηκαμαν.....
:P:P:P
πατοκόρφως!!!!:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D
λολμυρισαμεν κρινο
ε, όχι!!! :D:D:D:D:D:D:D
βλέπω να μου την λένε που χαχανίζω στο γραφείο κοιτώντας μια οθόνη!!