Άκου να σου πω κάτι αυτή τη δουλειά δεν την κανει όχι μόνο αυτός που παίρνει φάρμακα αλλά το 80% των Ελλήνων γιατι ειναι βεντέτες και ανώτερα όντα. Ειναι επιδειξίες γυμναστήριο μπράτσο τατουάζ μανίκια και ψευτομαγκιά. Εμείς εχουμε 8 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων εκ των οποίων οι δυο εχουν πανω απο 15 Χρονια στην εταιρία με ηλικία άνω των 55 και να εισαι βέβαιος πως θα πάρουν σύνταξη απο την εταιρία και αμείβονται με πανω απο 1000 ευρω με κύριο πλέον καθήκον τον χειρισμό κλαρκ.
Όταν έρχεται ο μάγκας ο Έλληνας για δουλειά και του λες πως κατω τους αλλοδαπούς θα τους σέβεσαι και θα κανεις ότι σου λένε ο Έλληνας που δεν εχει ιδέα ξινίζει σου λέει θα εχω προϊσταμενο τον αλλοδαπό; Όταν ο αλλοδαπός θα σου πει η καρότσα ειναι για να φύγει πραγματικά η καρότσα θα εχει ασφαλιστεί στο έπακρον και θα ειναι για να φύγει. Θα τη δει και ο οδηγος και θα πει το ίδιο.Ο λόγος του θα ειναι συμβόλαιο στη δουλειά γιατι εχει ενσυναισθηση των ευθυνών του. Και ότι θα πει θα ειναι για το καλο όλων. Ο Έλληνας όμως δεν το καταλαβαίνει αυτο σου λέει εγω ειμαι ο Έλληνας εγω ειμαι το αφεντικό. Αυτός που δεν ξέρει που πάνε τα 4 θέλει να γίνει και προϊστάμενος σε αυτούς που δουλεύουν 5-10-15-8-4 χρονια λόγω... εθνικότητας. Η ανώτερη οντότητα που λέγαμε.
Και δεν έρχεται για δουλειά το 80% των Ελλήνων που δεν παίρνει τα φάρμακα που παίρνεις εσυ, όποτε μην απογοητεύεσαι.