πρεπει να σου απαντησω απο το ξερω???
εεεεεεεεεεεε?????????????
Printable View
πρεπει να σου απαντησω απο το ξερω???
εεεεεεεεεεεε?????????????
ε, δεν μπορώ ρε, σταμάτα γιατί είμαι γραφείο και με κοιτάνε περίεργα που γελάω σαν ηλίθια μόνη μου!!!!!!!!!
εδω που τα λέμε, δεν το ξέρεις...
απλά έχεις καταλάβει...
γιατί παρακαλώ? εγώ σου λέω άσε τις καθημερινές (έχουμε και δουλειές), για μέτρα πόσα σαββατοκύριακα έχει μόνο ένας χρόνος....και πόσα χρόνια είναι σεξουαλικά ενεργός ένας άνθρωπος......:D:D:D:D:DQuote:
Originally posted by Δοδις
ρε μαρίνα...!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
οσο καλή διάθεση και να έχεις, όσο χρόνο και να διαθέσεις, 220 δεν βολεύονται με τίποτα χρυσή μου...δυό ζωές δεν μας φτάνουν...!!!:D:D:D:D:D
χμ...τώρα που το λες....!:D:D:D:D:D
τι να λεει....
κατσε εσυ να πλεξεις βελονακι για να φτιαξεις προικα και ασε τα υπολοιπα....
:cool:
ωχ! μην με αγχώνεις γιατι δεν ξέρω βελονάκι....δεν φτιάχνω προίκα, είμαι μικρή ακόμα.....! :D
εγω παιδια αν εβρικα τον ερωτα της ζωης μου,εκεινο τον αντρα π θα με συγλονιζε π θα μεκανε να πεταω στα συννεφα δεν 8α ενιωθα την ανακγη να παω με τουσους.δεν βρικα αυτον π περιμενα γιαυτο.
ε οκ,
συνεχισε την κολεξιον πανικ, και μαζευοντας θα βρεις αυτο που ψαχνεις.
Δοδιον,
δεν χρειαζεται να σε αγχωσω, τα καταφερνεις μια χαρα μονη σου.
:P
Με δυο!και ειμαι 26 καλο εε?:o:o
Βρε βρε...τι βλέπω..τα ψευτο-ταμπου της ελληνικής πραγματικότητας έχουν κάνει το θαύμα τους :ο Άντε και σε λίγα χρόνια οι 15χρονες με τα καροτσάκια στον δρόμο (και οι πατεράδες άφαντοι). Προς το παρόν οι \"κατα λάθος εγκυμονούσες\" είναι καλά κρυμμένες στα σπίτια τους...
Από εκεί και πέρα είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλουν να κάνουν σεξ και τα δύο φύλλα χωρίς κανόνες. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να θέλουμε να κάνουμε σεξ με τα \"ψεύτικα\" πρότυπα που προβάλλουν τα μέσα επικοινωνίας..(που στην τελική η πραγματοποίηση δεν είναι τόσο απολαυστική όσο η φαντασίωση)...
..κάτι ακόμα..
Το σεξ είναι ότι πιο εύκολο..αντιθέτως το καλό σεξ θέλει χρόνο και κόπο.
Πόσο μάλλον για τα μοντελάκια τα κακόμοιρα που λιμοκτονούν...για μένα τουλάχιστον με εξιτάρει να έχει η γυναίκα έστω και ένα τόσο δα παχάκι, ένα ξώφαλτσο στο κορμί της, κάποια ελίτσα ή κάτι τέλος πάντως που να δείχνει οτι είναι πραγματική.... Ειδάλλως το πιάτο είναι πολύ κρύο..
vince δεν ξερω αν ενοεις εμενα με την καταλα8ος εγκυμοσινη αλλα οταν εμεινα εγυος εμεινα απο ατον π αγαπουσα και δεν ειμουν 15 αλλα 23.:)
Δεν λέω για σένα Μαράκι αλλά για τα δεκάδες κοριτσάκια που γεννούν (και μερικές φορές παρατάνε) τους καρπούς των παθών τους στα Ελληνικά Νοσοκομεία..
Με 3...
xmmm..ok vince την γλητωσες φτηνα :P
προσωπικα το κανα στα 19 και κατι εγω και δεν βιαστηκα και καθολου και τιποτα δεν επαθα που βιαζονται ολοι και ολες απο τα 13 και μετα σε λενε και η παρθενα με το ονομα τι αηδιες για το γυναικειο σωμα που λετε παντως ενα που με χαρατηριζε παντα ηταν το αρκετα γυμνασμενο σωμα αλλα παρολαυατα και πολυ νεγαλο στηθος ..
Εγώ είμαι της παλιάς σχολής.Με τον ανδρα μου μόνο που είναι και ναυτικός.Απίστευτο και όμως αληθινό.Τώρα θα μου πείτε ότι γι\'αυτό εχω κατάθλιψη.Εχει συμβάλει και αυτό αλλά περισσότερο τα προβλήματα υγείας με τα παιδιά που ήμουν μόνη και δεν ήξερα τι να κάνω με δυο μωρα που κάθε 10 μέρες μου αρρώσταιναν.Οικογενεικά γιατί όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.Μου έκαναν τα πεθερικά την ζωή κόλαση και πολλά ακόμη.Αφοσιώθηκα στα παιδιά μου αποκλειστικά.Δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι μου εχω καλά παιδιά και σπούδασαν εγώ όμως δεν έζησα απλά πράγματα.
Quote:
Originally posted by krino
ε οκ,
συνεχισε την κολεξιον πανικ, και μαζευοντας θα βρεις αυτο που ψαχνεις.
Δοδιον,
δεν χρειαζεται να σε αγχωσω, τα καταφερνεις μια χαρα μονη σου.
καλημέρα dear κρινε!!!;)
τώρα δεν αγχώνομαι με τίποτα, πετάει η ομάδα λέμε!!!!!!!!!:D
Βρε δοδης εχω μια απορια .Αν μεχρι τα 26-29 μας εχουμε παει με περιπου 20 αντρες μεχρι να τα κακαρωσουμε θα περνανε και τρενα?λολολο.ποσοεισαι ειπαμε?
Ντόρα για τους φίλους....εδω είμαι,paniκούλα θα σου λύσω όοοοολες τις απορίες σου!!!!
άκου να δεις πως έχει το πράγμα για να καταλάβεις...η πρώτη μου σχέση ήταν στα 17 και κράτησε 4 χρόνια, η πρώτη μου επαφή ήταν στα 18. όταν χώρισα, τρελάθηκα...ήθελα να ζήσω τα πάντα, ένοιωθω ότι ήμουν νεκρή 4 χρόνια και αναστήθηκα....εκεί έγιναν όλες οι \"λαλακίες\", ανα 2 εβδομάδες άλλαζα και \"γκόμενο\" δεν το μετανοιώνω, χαίρομαι που γνώρισα αυτούς που γνώρισα, ο κάθε ένας τους μου άφησε κάτι...δεν έχω τέτοιου είδους απωθημένα...μετά από έναν χρόνο και κάτι έκανα σχέση και κράτησε 3 χρόνια και χώρισα προσφάτως...αρα μην το βάζεις αναλογικά...είμαι της άποψης ότι η γυναίκα πρέπει να έχει παρελθόν για τα μην έχει μέλλον(μέσα στο γάμο)...δεν μ\' ενδιαφέρει αυτό, δεν είναι αυτό που θέλω, δεν έχω την ανάγκη να περνάνε τρένα, θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου που να του δώσω τα πάντα, να αγαπηθώ και να αγαπήσω όσο δεν πάει...θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου που να με γεμίζει...δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο...αν χαλιέμαι απο εδώ και απο εκεί, και περνάνε στο τέλος τρένα, δεν θα έρθει ποτέ αυτό που ψάχνω...και ξερεις γιατί? θα έχει μπλεχτεί τόσο η ψυχή μου, η καρδιά μου, το μυαλό μου που δεν θα μπορώ να ξεχωρίσω την μορφή του στο πλήθος....
δεν είναι ακριβώς 20, δεν τους μέτρησα ποτέ...!!!χοντρικά μιλάμε...
25 στα 26...
φτου σας εχω 2 ωρες που μετραω αλλα δεν εβγαλα ακρη.Quote:
Originally posted by panikoula
Βρε δοδης εχω μια απορια .Αν μεχρι τα 26-29 μας εχουμε παει με περιπου 20 αντρες μεχρι να τα κακαρωσουμε θα περνανε και τρενα?λολολο.ποσοεισαι ειπαμε?
άστο big sister....!!! πες έκει ένα νούμερο να μας βρίσκεται και είσαι εντάξει....αυτά δεν είναι για μας παιδί μου...τόσοι όσοι θα λέμε....!!!
πρεπει να ειναι καμμια 35αρια αλλα δεν παιρνω και ορκο. και αν σκεφτεις οτι δεν εχω κερατωσει τον αντρα μου (ακομα) εδω και 10 χρονια, τοτε μαλλον στην ηλικια σου ειχα ηδη φτασει σε αυτο το σκορ!Quote:
άστο big sister....!!! πες έκει ένα νούμερο να μας βρίσκεται και είσαι εντάξει....αυτά δεν είναι για μας παιδί μου...τόσοι όσοι θα λέμε....!!!
δεν βαριέσαι μπιμπι μου, τι σημασία έχουν τα νούμερα....σημασία έχει πως ένοιωθες, αν το έκανες και το γούσταρες, αν ευχαριστήθηκες every second.....
το «ακομα» δεν το σχολιασες καθολου!!!!Quote:
δεν βαριέσαι μπιμπι μου, τι σημασία έχουν τα νούμερα....σημασία έχει πως ένοιωθες, αν το έκανες και το γούσταρες, αν ευχαριστήθηκες every second.....
Το καλο ειναι παντως οτι με τον αντρα μου εχουμε μιλησει για τα σκορ μας κι ετσι δεν χρειαζεται να το παιζω μυξοπαρθενα!!
φαντάσου!!!!!!!!!!
αφου ξέρεις πως είμαι....στον κόσμο μου!!!
Ας πεταχτώ πάλι.
Να ρωτήσω ωρέ παιδιά, ο λόγος που αλλάζατε-αλλάζετε-αλλάζουμε τέλος πάντων παρτενέρ συχνά (βλέπω υψηλά σκορ από μερικούς και μερικές) ήταν-είναι γιατί τον τύπο ή την τύπισσα τον ή την ποθούσαμε σεξουαλικά, ήταν γιατί είχαμε κάποιου τύπου αποθημένα ή συμπλέγματα, ήταν ανασφάλειες, ποιος ήταν ο λόγος τέλος πάντων;
Να πούμε ένα νούμερο δεν έχει σημασία κατά τη γνώμη μου.
Εγώ βαδίζω προς τα 34, έχω κάνει σεξ με 12 γυναίκες από τα 18 και πέρα και οι μόνες που έκανα σεξ γιατί εξαρχής τις ποθούσα σεξουαλικά ήταν η πρώτη μου και η τελευταία μου σχέση απότι θυμάμαι χονδρικά. Με τις υπόλοιπες ήλθε είτε για το χαβαλέ, είτε γιατί ήθελα να ξεκολλήσω από κάποια κατάσταση είτε για τις ανασφάλειές μου, ωστόσο τρώγοντας ερχόταν και η όρεξη.
Πετάξου!
Τάσο....όσον αφορά εμένα...όταν χώρισα απο την πρώτη μου σχέση ήταν σαν να αναστήθηκα...ε! αυτό με τρέλανε τελείως! τα ήθελα όλα (όχι όλους!!!!!), ήθελα να ζήσω όσα δεν έζησα σε 4 χρόνια...νομίζω κάπου το έχω αναφέρει πιο πάνω...γι\' αυτό τους άλλαζα πιο γρήγορα και απο πουκάμισο....!
Δόδις, κάτι παρόμοιο πέρασα κι εγώ,
5+1/2 χρόνια σχέσης με συμφοιτήτρια Θεσσαλονίκη. Διαταραχή πανικού στο τέλος του 5ου έτους και έναρξη θεραπείας με τα μαγικά Dumyrox. Χωρισμός μετά από 6 μήνες και από κει και πέρα ότι να ναι. Όταν συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν πεθαίνω, δεν τρελαίνομαι, δεν δεν δεν, έριξα μια κανονιά και τα γ@μ_σ@ όλα. Χωρισμός, ξενύχτια, παρέες, αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης, σεξ με ότι καθότανε (γένους θυληκού οκ?), ύπνος μηδέν. Η ζωή που δεν έζησα με λίγα λόγια, η ψυχολογία μου είχε αλλάξει τόσο πολύ που ούτε εγώ με αναγνώριζα, καμία αναστολή, κανένα ταμπού και αυτό καλώς ή κακώς \"περνάει\" σε εσάς τις γυναίκες με αποτέλεσμα να μη δυσκολεύομαι να αλλάζω παρτενέρ όποτε ήθελα. Ωστόσο εκ των υστέρων δεν θυμάμαι να έκανα σεξ γιατί καιγόμουν από πόθο. Ήταν ένα από τα απωθημένα μου και του έδωσα και κατάλαβε για δό χρόνια περίπου. Μετά ηρέμησα, ήλθε ο στρατός που αν και πέρασα ζάχαρη δεν υπήρχαν σεξουαλικές επαφές για 14 μήνες. Τώρα εδώ και 4 χρόνια αναζητώ το σεξ μέσα από μία μόνιμη σχέση, θέλω να έχω δίπλα μου μία σύντροφο, μία συνοδοιπόρο και να μοιράζομαι τα πάντα μαζί της. Δεν με γεμίζει πλέον το ευκαιριακό. Δεν μου δίνει και τίποτα να πω την αλήθεια. Αν και χωρίς σεξ θα ήμουν δυστυχησμένος, υπάρχουν και άλλα πράγματα εξίσου σημαντικά για μένα τα οποία θέλω να τα ζω μέσα από μία αρμονική σχέση.
όλα χρειάζονται Τάσο μου....
ξέρεις...κάποιες φορές πρέπει να γα...θουν όλα για να μπορέσουν να φτιάξουν....πρέπει να τα περάσεις για να τα ξεπεράσεις...
κοιτακτε δεν ειναι ωραιαο που εχουμε παει με πολλους αντρες αλα τουλαχιστον εχουμε εμπειρειες κ δε 8α κερατωνουμε τους μελλοντικους αντρες μας οπωςκανουνε αλλες
To κερατωμα δεν εχει να κανει με τις εμπειριες. Οι εμπειροι/εμπειρες ισα ισα μπορουν και καλυπτουν καλυτερα τις απιστιες τους οποτε τους ειναι και πιο ευκολο να το κανουν
Quote:
Originally posted by panikoula
κοιτακτε δεν ειναι ωραιαο που εχουμε παει με πολλους αντρες
γιατι δεν ειναι ωραιο???
τι παθατε οσοι-ες πηγατε με πολλους?
krino ορεξη εχεις παλυ να μου την μπενεις ε?:P
καλά εδώ που τα λέμε...καθόλου δεν μας χάλασε...τουλάχιστον εμένα.....!!!!!!!!!:P:P:P:P:P
το μυαλο χαλαει και ο κουβας,
το πηγαδι ποτε.
άντε πάλι με τα πηγάδια....!!!
χαχα...δεν παλεύεσαι με τιποτα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
δεν έχεις δει πηγάδια να στερεύουν?!!:D:D:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑQuote:
Originally posted by krino
το μυαλο χαλαει και ο κουβας,
το πηγαδι ποτε.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ........ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ
ο κρίνος να κρατηθεί?!!! τι λες πουλάκι μου...!! αν δεν το πει θα σκάσει παιδάκι μου, θα σκάσει.......!!!:D:D:D
άλλωστε γι\' αυτό τον ρωτάω πάντα, τον ακούω ακόμα κι αν δεν ακολουθώ τις συμβουλές του πάντα...
ξερεται τι θελει να πει με τα πηγαδια ε?οτι και καλα μαςεγινε πηγαδι.προσεχε τι λες κρινο μην φωναξω τον αλλο με τα χαρακιρια.χααχαα