Originally Posted by
txopit
Όχι δεν νμζ να φτάσει η κούραση έχω ένα μιση χρόνο σε αυτή την κατάσταση. Δεν φταίνε τα άτομα. Τι άλλο να κάνω δηλαδή, έχω πάει σε 5 γιατρούς. Αυτή τη στιγμή πριν μπω φαντάρος πήγαινα σε 2, παιρνω την αγωγή που μου λένε πάρα τις αμφιβολίες μου για τις επιπτώσεις που μπορεί να εχει και βιωνω ακόμα όλα αυτά που αναφέρω. Δεν ζω το καταλαβαίνεις όλη την ώρα είμαι σε ένα κενό, δεν μπορώ να χαρώ, νιώθω ότι μου έχουν πάρει το μυαλό, δεν ξέρω ποιος είμαι, τι θέλω που πάω,Σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος για εμένα. Τώρα είμαι στο στρατό, δεν φταίει ο στρατός και πριν έτσι ήμουν. Όλοι μιλάνε γελάνε και γω δεν ξέρω τι να πω, με το ζόρι ανταπεξερχομαι, απλά ότι κάνω το κάνω μηχανικά. Κοιμάμαι όσο μπορώ. Δεν μιλάω πάρα μόνο όταν μου απευθύνουν το λόγο και όλη μέρα είμαι σαν ένα κενό πλάσμα. Δεν ήμουν έτσι παλιά σίγουρα αυτό το ξέρω. Απόλαμβανα τη ζωή, ήξερα τι ήθελα, ειχα συναισθήματα, προχωρούσα. Τώρα όλα έχουν αλλάξει. Δεν ξέρω αν ξέρεις το μύθο του σισυφου που οι θεοι τον είχαν καταδικάσει να κουβαλάει ένα βράχο όλη μέρα και όλη νύχτα στην κορυφή ενός βουνού. Κάπως έτσι είμαι και γω. Επίσης έχω ένα αίσθημα αποπροαωποποιησης, είναι σαν να μην βλέπω τον κόσμο γύρω μου να μην το αντιλαμβάνομαι πλέον. Κουράζομαι και που γράφω εδώ. Το βρίσκω μάταιο γιατί δεν θα αλλάξει κάτι ότι και να μου πούνε κάνεις δεν μπορεί να με καταλάβει, Απλά υπάρχω.