Ρε παιδιά συνέλθετε...τόσο καιρό σε λάθος φόρουμ έγραφα ?
Printable View
μερικες φορες καποια ατομα μονο απο τετιο λεξιλογιο καταλαβενουν.
κάτι τέτοιο αναρωτιέμαι κι εγω να σου πω την αλήθεια μου.....Quote:
Originally posted by sabb
ρεεεεε.....της Τατιάνας γίνεται εδω μέσα!!!!!!!!!
ρε συ Μαρία δεν την κόβεις την Γαλλική? είπαμε να το κόψουμε εδω...
δοδισ αν σου ελεγε και σενα τετιες παπαριες θα μιλαγες και κινεζικη τωρα εδω μεσα.να τα ελεγε καποιος εδω π εχω δειξει ερωτικη ελξη εστω κ εικονικη οπως ο κεεπ ,βπεπε ΟΝΕΙΡΑ ενταξη παει κ ερχεται.αλλα ο κρινο ??ελεος δλδ.ελεος και τρις ελεος.με πιασε κριση πανικου μολις ειδα τι εγραψε για μενα και επισης ---------- *
*Διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης λόγω προσβλητικών χαρακτηρισμών και αναφορών σε προσωπικές συνομιλίες.
Μόνο εμένα μου φαίνεται συνηθισμένο όλο αυτό?
Ε όπου μαζεύονται πολλά κοκόρια (και εγώ κοτούλα) όλο και κάποιο θα φαγωθεί με κάποιο άλλο:cool:
Δεν είμαι εναντίον των αντιπαραθέσεων αλλά σιχαίνομαι την προσβολή και την αγένεια
Πανικούλα, λες να είμαστε όλοι ζουρλοί?:P
νορα δεν τα εβαλα με ακνενα εδω,καιδ εν ρποσβαλα μονο εγω .ο ακατανομαστος τα ξεκινησε ολα και εγω θα το τελειοσω οτι αρχισε αυτος.---------- *
*Διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης λόγω προσβλητικών χαρακτηρισμών και αναφορών σε προσωπικές συνομιλίες.
αν μου έλεγε παπ....να είσαι σίγουρη πως θα έβρισκα έναν τρόπο να απαντήσω...υπάρχουν πολλοί τρόποι...το χιούμορ ας πούμε είναι κάποιες φορές αφοπλιστικό....και να είχες δείξει ρε συ Μαρία...τι έγινε δηλαδή? δεν το καταλαβαίνω...νομίζω πως πρέπει να τελειώσει εδώ...
το αν είναι ---------- δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει...
Μαρία πάντως στο ξαναλέω...σήμερα πέσανε πολλά φάουλ και δεν λέει εδω μέσα τουλάχιστον...
λέω να αποχωρήσω γιατί ο αγέρας έχει γίνει λίγο σκ.....εδω μεσα....
ψιτ!!! Νόρα...εσύ είσαι γκέισα.Ε! όχι και κοτουλα!!
πάνω που πάω να κάνω αποσύνδεση....ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ---------- * Ή ΟΧΙ!!!!!!!!!!ούτε αν ---------- *, ούτε τίποτα....κόφτε το, να τελειώνουμε....
dodis δεν του εδιξα κανενα ενδιαφερον.και ---------- *.γιαυτο αφριζω.ο τυπος μου ειναι ο κεεπ και το εχουν καταλαβει οσοι εχουν πονηρο μυαλο.απλα αλλη φορα οταν εχει νευρα να προσεχει που ξεσπαει γιατι εγω οταν αδικουμε γινομαι πολυ κακια.
Koκοκοκο:D
Χαλαρώστε βρε παιδιά Μεγαλοβδομάδα:)
Ερχεται ένα μεγάλο τετραήμερο οσονόπου και για άλλους 10ήμερο!
Αυτό και μόνο πρέπει να μας κάνει να είμαστε ρεκλιασμένοι;)
οτι θα γινοταν και τοπικ,ε δεν το πιστευα ποτε χαχαχαχαχαχαχαχα.απο τα τοπικ που τα βλεπεις για να κλαις και να γελας.ο μιστερ \"ειμαι αντιπαθης αλλα δεν με νοιαζει\" σε νεες περιπετειες.αμα εμαθε στο χωριο να ρευεται,παει τελειωσε,ετσι εμαθε,δεν μπορει να το διορθωσει....τετοια τεχνικη να παει χαμενη;τι και να λενε πως ειναι αγενεια,ετσι ειναι αυτος.απαραλλαχτος.
χαχαχαχα καλο.το σε νεες περιπετειες μου αρεσε....
εμαθε να ρευεται.χιχιχχι φαντασου τι μας περιμενει οταν μαθε να κλανει κιολας.λοοοοοοοοοοοοοοολ:P: P:P:P
Παρακαλώ να μη βρίζετε και να μη δημοσιεύετε στοιχεία από προσωπικές συνομιλές.
Δίνεται διορία μέχρια αύριο το βράδυ για να σβηστούν.
Μετά θα διαγραφούν από την ομάδα διαχείρισης.
για να γινει αυτο να σβιστουν μελη π δεν εχουν καμια σχεση με το σαιτ αυτο,ωστε να μην μπενουν εδω και να παιζουν με τον πονο μας.με εχει πιασει κρηση πανικου και μονο αν του δοσω μπουνια στα μουτρα θα ηρεμησω,sorry
..Το ότι κάποιοι θα χαίρονταν, η αλήθεια είναι πως το περίμενα, αλλά δεν φανταζόμουν πως θα τη δημοσιοποιούσαν κιόλας την τόοοοση χαρά τους για το μπάχαλο που γίνεται..
Τις ευχές μου να βγάζετε τα μάτια σας πιο συχνά εδώ μέσα...Έχει πλάκα...
Αλγεινή μεν , αλλά πλάκα ......
ετσι ειναι σαμπ,καποια πραγματα δεν κρυβονται,οπως και η αγαπη σου για μενα :) μακια
Σόρι, αλλά δεν μπορώ να μη πάρω θέση....
Πέρισι που τσακωνόμουν σε ένα θέμα με τον κρίνο με είχε κατηγορήσει ότι κάνω κλίκες για να του την λέω στο φόρουμ.
Του έστειλα ένα υ2υ που του έλεγα πως δεν έχω τίποτα μαζί του και αν θέλει ας το λύσουμε το θέμα μεταξύ μας για να μη κάνουμε μπάχαλο το σάιτ. Ένα μέλος που κάναμε παρέα τότε με συμβούλεψε να μη στείλω υ2υ, αλλα εγώ τον χαβά μου.
Τεσπα ο κρίνο μου είπε πως δεν έχει να πει τίποτα μαζί μου και το θέμα ξεχάστηκε.
Καιρό μετά ξανατσακωθήκαμε και μου έγραψε πως ---------- * !!!!!!!!!
Για καλή μου τύχη δεν το είχα πετάξει, το δημοσίευσα και ευτυχώς μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους και όλοι κατάλαβαν τις ακριβές μου...βλέψεις.
Εγώ Μαρία, όπως καταλαβαίνεις είμαι σίγουρη πως δεν την έπεσες ποτέ στον κρίνο....οπότε μη το συνεχίζεις και δεν είναι ανάγκη να γίνει το φόρουμ.....ξέρεις τι!
*Διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης λόγω αναφορών σε προσωπικές συνομιλίες.
ok το καταλαβα.ειναι ---------- *
Αυτό πάλι από που προκύπτει ? Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις περί αγάπης μου προς εσένα και \"μακίων\" σου προς εμένα, αλλά δεν αναφερόμουν σε σένα φίλε μου, μάλλον τη μύγα έχεις ...Quote:
Originally posted by Empneustns
ετσι ειναι σαμπ,καποια πραγματα δεν κρυβονται,οπως και η αγαπη σου για μενα :) μακια
Την άλλη φορά ίσως φανείς πιο τυχερός...
Λιγος σεβασμος στην weird που ανοιξε αυτο το θεμα, αν και για μενα ειναι ανουσιο, δεν θα εβλαπτε. Ειμαι σιγουρος πως θα στεναχωρεθει πολυ αν οταν μπει δει πως εχουν κλειδωσει το δικο της τοπικ γιατι στο τελος αυτο θα γινει
μα δεν ειναι μυγα βρε σαμπ,πραγματικα το χαιρομαι γιατι αποδυκνειεται το ποιος ειναι ο φιλαρακος σου που τοσο τον υποστηριζεις.γιατι αν οι θεσεις μας ηταν ακριβως αντιθετες,(εμενα και του κρινου)δεν θα εκανες ουτε ενα σχολιο απο αυτα που κανεις τωρα.και το εχεις αποδειξει αυτο.ουτε για κριματα ουτε για χαρες
σιγουρα θα στεναχωρηθει ειτε κλειδωθει ειτε οχι το τοπικ.δεν ειναι ομορφα πραγματα αυτα που λεγονται Ολα_ειναι_δανεικα.αλλα καποτε ξεχειλιζει το ποτηρι ....Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Λιγος σεβασμος στην weird που ανοιξε αυτο το θεμα, αν και για μενα ειναι ανουσιο, δεν θα εβλαπτε. Ειμαι σιγουρος πως θα στεναχωρεθει πολυ αν οταν μπει αναγκαστουν να κλειδωσουν το δικο της τοπικ
μαλλον αυτοι οι 2 ειναι αθεοι και αντηχριστοι λολ αχαχα
Α κατάλαβα , εσύ δεν είσαι από τους αγάμητους...Quote:
Originally posted by Empneustns
μα δεν ειναι μυγα βρε σαμπ,πραγματικα το χαιρομαι γιατι αποδυκνειεται το ποιος ειναι ο φιλαρακος σου που τοσο τον υποστηριζεις.γιατι αν οι θεσεις μας ηταν ακριβως αντιθετες,(εμενα και του κρινου)δεν θα εκανες ουτε ενα σχολιο απο αυτα που κανεις τωρα.και το εχεις αποδειξει αυτο.ουτε για κριματα ουτε για χαρες
Από τους ανεγκέφαλους perhaps ?
Anyway, δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, να \'σαι καλά και να χαίρεσαι με κάθε είδους μπάχαλα όπου γης....
πανικουλα μη το παμε εκει περα τωρα ;) καηκαμε μετα.ουτε 700 σελιδες δεν μας φτανουν.το θεμα μας δεν εχει να κανει με τη θρησκεια.και προσωπικα τον σαμπ τον εκτιμω και το εχω πει και σε αλλο τοπικ.μπορει να εχουμε σε μερικα πραγματα διαφορετικες αποψεις αλλα εχει αποδειξει πως και ηθος εχει και καρδια.Αλλος δεν το εχει αποδειξει ;)
κουραστικο πραγμα το σεξ .... ;)Quote:
Originally posted by sabb
Α κατάλαβα , εσύ δεν είσαι από τους αγάμητους...
Από τους ανεγκέφαλους perhaps ?
Anyway, δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, να \'σαι καλά και να χαίρεσαι με κάθε είδους μπάχαλα όπου γης....
αλλος εχει αποδειξει το αντιθετοθα ελεγα.αντε μιας κ δεν απανταει δεν ξαναγραφω κατι σχετικο.χανω την ωρα μου....
Συγγνώμη αλλά όταν ανοίγεις το θέμα ως \'krino συνέχεια\', είναι ήδη έτοιμο να πυροδοτήσει προσωπικές αντιπαραθέσεις.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Λιγος σεβασμος στην weird που ανοιξε αυτο το θεμα, αν και για μενα ειναι ανουσιο, δεν θα εβλαπτε. Ειμαι σιγουρος πως θα στεναχωρεθει πολυ αν οταν μπει δει πως εχουν κλειδωσει το δικο της τοπικ γιατι στο τελος αυτο θα γινει
Περιμενεις ομως οι αντιπαραθεσεις να αφορουν τους 2 και να ειναι σε κοσμια πλαισια.
Κατα τα αλλα συγχωρεμενη, το ξερεις οτι δεν σου παω κοντρα :)
μα τι γίνεται εδω μέσα??????
Πραγματικά, αν είχα συνεχίσει, αν απαντούασ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ στον Κρίνο, στο ποστ της ελεν, είμαι πλέον σίγουρη οτι δεν θα γινόταν τέτοιο πράγμα.. Θα ήταν άλλη μια αντιπαράθεση εν τω μεσω ενός ξένου θέματος..
Σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να το δημοσιευα κάπου ξεχωριστά, αλλα, ίσως η Μαρίνα να έχει δίκιο. Ο τίτλος, είναι μάλλον προκλητικός...
Απο την άλλη, τί πειράζει να αντιπαρατεθούμε?
Δεν θέλω να μειώσω τον κρίνο, αν και ίσως να το έκανα όταν έγραφα οτι \" δεν θα μας κάνει την τιμή να απατνήσει\" και όντως, έκανα χιούμορ, γέλασα με την πανικούλα που μίλησε για πατατάκια και ξέφυγα κι εγώ. Σε αυτή τη λεπτομέρεια και στον τίτλο που έβαλα, μου βρίσκω ευθύνη.
ΑΛΛΑ θέλω να το ξεκαθαρίσω, η μόνη μου πρόθεση,΄ήταν να συνεχίσω το θέμα που άρχισε ανάμεσ σε μένα και τον Κρίνο, σε ένα άλλο θέμα.!!
Δεν θεωρώ οτι τον μειώνω τον άνθρωπο με αυτά που γράφω, απλά έχω εξαιρετικά ενοχληθεί με την στάση του στο φόρουμ... με δυσκολεύει κι εμένα την ίδια καμιά φορά.
Θεωρώ δίκαιο να του εκφράσω το παράπονό μου σε ένα τόπικ ξεχωριστό. Κι αυτό έκανα, αν εξαιρέσουμε τις ατασθαλείες μου ως προς τον τίτλο και τις κάποιες ατάκες που αντάλλαξα με Remedy και Πανικούλα.
Εξακολουθώ να πιστεύω, οτι μπορούμε να εκφράζουμε ψύχραιμα τις διαφωνίες μας και τα παράπονα. Θα ήταν καλή ιδέα, να δημιουργήσουμε μια στήλη με θέμα, παράπονα. Αν και δεν ξέρω πως θα καταφέρουμε να μην γίνει μπάχαλο....
Πάνω στο θέμα που άνοιξε, το μόνο που έχω να πω, είναι πως καλύτερα είναι να κλείσει αν είναι να το κανουμε μπάχαλο.
Εγώ αποφάσισα να προσπαθήσω να φέρομαι ψύχραιμα και κομψά, ακόμα και απέναντι σε αυτά που με θυμώνουν πάντως.
προφανως εξεφρασαν και αλλοι την ενοχληση τους .... δεν ειναι κακο.....
Εμπνευστή όχι, ειδικά με τον τρόπο που εκφράζονται οι αντιπαραθέσεις, δεν το βρίσκω¨\"καλό\". εξάλλου, δεν είναι αυτό το νόημα.
Αυτός ο χώρος άνοιξε, για να συνεχίσω κάπου αλλού την αντιπαράθεσή μου με τον Κρίνο.
Πιστεύω οτι είναι ότι καλύτερο, αυτό να γίνει σεβαστό. Οποιος θέλει να αντιπαρατεθεί με τον οποιοδήποτε, ας το κάνει σε ένα θέμα που ο ίδιος θα ανοίξει...
Αυτό είναι πιστεύω το πιο λειτουργικό και το πιο ωφέλιμο.
Θα αλλάξω τον τίτλο γιατί πιστεύω οτι τον έβαλα βιαστικά και επιπόλαια.
Ολα είναι δανεικά
σου χρωστάω μια απάντηση.
Θα το κάνω, αλλά κάποια άλλη στιγμή.
Με έχει προβληματίσει πάντως η παρατήρησή σου.
Πιστευεις οτι μπορει να εχω δικαιο; Αν δεν θες να απαντησεις δημοσια καντο με u2u. Εγω παντως απο αυριο την κανω για Χαλκιδικη οποτε δεν ξερω αν θα δω τι απαντησες. Ισως μπω απο το κινητο
Η συμπεριφορά σου είναι πέρα από κάθε λογική και κυρίως πέρα από κάθε ηθική..Quote:
Originally posted by panikoula
μαλλον αυτοι οι 2 ειναι αθεοι και αντηχριστοι λολ αχαχα
Δεν θυμάμαι να σου έχω φερθεί με τέτοιο ανοίκειο τρόπο, αν μη τι άλλο όπου μπορούσα να σε στηρίξω στους προβληματισμούς σου , το έχω κάνει από τα βάθη της καρδιάς μου....
Είμαι άθεος αλλά όχι αντίχριστος (δεν αντιτίθεμαι στο δόγμα της χριστιανικής θεώρησης). Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ότι κι αν είμαι , είμαι μετά από χρόνια αναζητήσεων και δεν έγινα σήμερα. Προπάντων, ότι κι αν είμαι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....
Όσο για το αν ταυτίζονται κάποιες απόψεις μου με οποιουδήποτε άλλου σ\' αυτό το φόρουμ, δεν είναι σε καμιά περίπτωση σημείο χλευασμού, δεν έχω δώσει σε κανένα το δικαίωμα για κάτι τέτοιο.
Δεν υποστηρίζω κανένα επί προσωπικού, γιατί ο καθένας μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του. Είπα τη λέξη \"κρίμα\" , γιατί τα όσα διάβασα ξεπερνούν τα όρια του ευ διαλέγεσθαι και καταντούν λόγια της τρούμπας. Αν πρέπει να σταματήσω να μιλάω για να μην κινδυνεύω να συνυπολογίζομαι στην πλευρά εκείνων που δεν συμπαθείτε, συγχωρέστε με, αλλά η ηθική μου (..η όποια ηθική για εσάς τους θρησκόληπτους μπορεί να διαθέτει ένας άθεος σα και μένα ...), δεν μου επιτρέπει να είμαι σιωπηλός.
Μαρία, ειλικρινά λυπάμαι, γιατί δεν περίμενα από σένα τέτοια συμπεριφορά....
καλως τοτε διορθωσες τον τιτλο γιατι παρεπεμπε αλλου :)Quote:
Originally posted by weird
Εμπνευστή όχι, ειδικά με τον τρόπο που εκφράζονται οι αντιπαραθέσεις, δεν το βρίσκω¨\"καλό\". εξάλλου, δεν είναι αυτό το νόημα.
Αυτός ο χώρος άνοιξε, για να συνεχίσω κάπου αλλού την αντιπαράθεσή μου με τον Κρίνο.
Πιστεύω οτι είναι ότι καλύτερο, αυτό να γίνει σεβαστό. Οποιος θέλει να αντιπαρατεθεί με τον οποιοδήποτε, ας το κάνει σε ένα θέμα που ο ίδιος θα ανοίξει...
Αυτό είναι πιστεύω το πιο λειτουργικό και το πιο ωφέλιμο.
Θα αλλάξω τον τίτλο γιατί πιστεύω οτι τον έβαλα βιαστικά και επιπόλαια.
Βρε Σαββα και γω αθεη ειμαι ,απλα εριξα αδεια να πιασω γεματη.
τον κρινο δεν τον ξερω -μα πολυ ντορος ομως ε :P- δεν εχουμε μιλησει ποτε με u2u ομως..
εστω και αν υποθεσουμε οτι λεει καποιος βλακειες..και ειναι και ειρωνας η και άλλα χειροτερα ενδεχομενως.. - το ειπατε σε αλλα θεματα εξάλλου οτι δημιουργει προβλημα
..-ειναι αναγκη να ανακυκλωνονται τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια?ειναι τοσο δυσκολο να προσπαθησουμε να συνυπαρξουμε ολοι μας σε ενα χωρο?
στο κατω κατω αν δουμε οτι δεν συνεννοουμαστε μαζι του δεν βγαζουμε ακρη βρε αδελφε ειναι τοσο δυσκολο να τον αγνοησουμε?γιατι ριχνουμε τοσο το επιπεδο?μηπως το ξεμπροστιασμα ειναι ενας τροπος να βγαλουμε τα δικα μας προβληματα τις δικες μας εντασεις ?λεω εγω τωρα
ειναι αναγκη να στολιζουμε με κοσμητικα επιθετα κοσμο που μπορει να πληγωθει διαβαζοντας τα?
και δεν εννοω το συγκεκριμενο προσωπο .. φανταστειτε καποιος να νιωθει ευαλωτος πληγωμενος..να μπει εδω μεσα ελπιζοντας να βρει ισως πιο ευαισθητους ανθρωπους απο οτι εκει εξω .. να θελει να μοιραστει το προβλημα του..τη μοναξια του ισως.. και να δει τα περι αγαμιας και γαμου που ειπε το αλλο μελος η και χιλια αλλα δυο που γραφονται κατα καιρους ...:o:o
αχ βρε μαρια,τετοια κανεις για αυτο σε αγαπαμε ;) (την αλλη φορα ομως θα σε βαλουμε να πλενεις ολα τα ταψια,κανονισε) .....
Εγώ πραγματικά απόρώ περισσότερο με σένα weird, που σε ξέρω, και λιγότερο με τον σαμπ, πως πραγματικά καταναλώνετε τόση ενέργεια στο φόρουμ
Μπαίνω εδώ πάνω από ένα χρόνο, έχω περάσει πολλές ώρες με όμορφες συζητήσεις και άλλες τόσες με άπειρες αντιπαραθέσεις, αλλά αυτό δεν είναι η ζωή μας.....Έλεος!
Είναι ένας διαδικτυακός χώρος που μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι και ο καθένας λέει τα δικά του.
Είναι δυνατόν να χαλιέστε από ανθρώπους που δεν έχετε επιλέξει προκειμένου να κάνετε μια κουβέντα, αλλά πετάγονται σαν άντε να μη πω, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους?