Originally Posted by
periandros
Εν τω μεταξυ για κανα 15νθημερο ειχε κρυωσει. Την ρωτουσα τον λογο και μου ελεγε δεν ειμαι καλα ψυχολογικα, μου εσκασαν προβληματα, θεματα οικογενειακα, οικονομικα, αγχη αλλα δεν μου ελεγε λεπτομερειες. Στην ουσια με ειχε χωρισει ηδη σιωπηλα. Χωριζουμε και επισημα και μετακομιζει. Της εχω παρει ηδη ενα δωρο για το σπιτι, της το λεω μετα απο καμια βδομαδα και μου λεει δεν μπορω να το δεκτω, και θα σε σκοτωσω και τετοια χαζα, αλλα το τσιμπησε μια χαρα...Μου εκανε εντυπωση. Χωρισαμε και την ιδια μερα μετα χαμουρευομασταν. Τις επομενες μερες την πετυχαινα στην δουλεια μου και με κοιταζε και μου ελεγε αχ τα ματια σου, με κοιτανε και χανομαι και κατι τετοια. Πετυχαινει τον κολλητο μου και ενω εχουμε χωρισει παει του πιανει κουβεντα καμια ωρα, περι ανεμων και υδατων. Εγω ξερω οταν χωριζω την αλλην, ουτε τα δωρα δεχομαι, ουτε με την φιλη της (που συνολο εχουμε βρεθει μιση ωρα μαξ), παω να πιασω κουβεντα. Τυπικες σχεσεις ευγενειας και εως εκει. Δηλαδη και οι φιλοι μου, που τα ξερουν δεν τα βλεπουν νορμαλ αυτα. Και μιλαμε για οικογενειαρχες ηλικιακα, οχι τιποτα πιτσιρικια. Με αυτα θολωσαν οι σκεψεις μου και δεν μπορεσα να ξεκολλησω. Λεω ρε γαμωτο, με χωριζεις για οχι χειροπιαστο λογο .Πες μου δεν σε γουσταρω, παιζει αλλος, σε ηθελα μονο για καλοκαιρι, κατι χειροπιαστο τελος παντων. Να με απελευθερωσεις. Μην με πας τωρα οτι τωρα δεν εισαι σε φαση και θες ηρεμια και οτι λυνεις σταυρολεξα... Τι με τυραννας ετσι? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σε πηρα σοβαρα και σου εδωσα βαση, επειδη εχω να κανω με μια γυναικα 33 χρονων, που εχει φαει και 1 φαπα στην ζωη της και ξερει τι θελει. Κανε ξηγα απο την αρχη και πες ειμαστε για αυτο και εως εκει. Κανε ξηγα στο τελος και πες τελος γιατι αυτο. Μην μου λες τωρα οτι θελεις να εισαι μονη σου και οτι καθεσαι και λυνεις σταυρολεξα, αλλα μπορει και να μην τελειωσαμε, αλλα ταυτοχρονα ενω ηρθα σπιτι σου, μου λες εχεις αισθηματα και με σκεφτεσαι, φιλια, αγκαλιες κτλπ, μου λες τα εχεις κανει σκατα και οτι ξερεις οτι φερεσαι μαλακισμενα, ΑΛΛΑ 10 μερες μετα ενω με ειδες, οτι ειμαι πνιγμενος εξ αιτιας σου, ενα κωλομυνημα δεν εχεις στειλει, εστω ρε απο ανθρωπινο ενδιαφερον και σε καιρο καραντινας κιολας. Παιδια ξερω ισως γινομαι υπερβολικος, αλλα σε πιανει το παραπονο, επειδη βρισκεις ενα τετοιο ταλαιπωρημενο υποτιθεται ατομο, σου λεει τα θεματα του και του λες οκ,εγω ειμαι εδω ειμαι και μην μασας. Και βαζεις τον εαυτο σου σε διαδικασια να ασχοληθεις μαζι και με τα θεματα του, για να την προστατευσεις. Αποκτας ενσυναισθηση, τα βλεπει, σου λεει απο μονη της, ξερω τι ανθρωπος εισαι, οτι προσπαθεις για το καλυτερο για μενα. Βαζω τον εαυτο μου, επειδη υποτιθεται μου λες οτι βλεπεις προοπτικες με εμενα, να σκεφτω ηδη προβληματα που μπορει να εχω με την οικογενεια μου η ακομα και θεματα που μπορει να αντιμετωπισω με το θυμα υγειας. Ακομα και οταν μου ειπες οτι εχεις οικονομικα θεματα, σου προτεινω να σε βοηθησω, ανεξαρτητα απο το δικο μας θεμα. Μεχρι και στην τελευταια μας συναντηση μου λες ειμαι αντρας αστερι σε ολα και παρολα αυτα, με γραφεις κανονικα? Δηλαδη ποσο πιο αδικα μπορει να φερθει ενας ανθρωπος και να σε πληγωσει?