Kαλα τωρα ειρωνευεσαι, δεν ειναι σατανιστες ουτε δολοφονοι αλλα κατι με θρησκεια παιζει σγρα!
Κ προφανως θελει κ το κανει, αν καποιος δεν θελει κατι να αφησει δεν το αφηνει επειδη τον επηρεασαν , το καταλαβαινω αυτο!
Το ξαφνικο με πληγωσε απλα...
Printable View
Δεν έκανες λάθος που χωρίσεις εσύ είπες ότι δεν ήσουν καλά στον γάμο σου γι; υτο κ έμπλεξες μαζί του. Καλά έκανες κ χωρίσεις. Τώρα μπορείς να ζήσεις σαν ελεύθερο κορίτσι όσους παθιασμένος έρωτες θες χωρίς ενοχές. Περαστικα
Αυτό πρέπει να σου λέει κάτι για τον χαρακτήρα του. Ότι μπορεί να είναι λιγο επιπόλαιος ....ή γενικά παρασύρεται χωρίς να βλέπει στη πράξη εάν εισαι αυτό που θέλει, και εάν έχει τα κότσια να το φτάσει μέχρι το τέλος.
Επίσης θα έπρεπε να σου λέει και κάτι σχετικά με σένα. Ότι δεν το βλέπει τόσο ζεστά ώστε να κάνει την υπέρβαση και να είστε μαζί όπως είπε στη πράξη.
Εγώ δεν διαφωνώ καθόλου ότι ο περίγυρος του, μπορεί να του έβαλε λόγια και να τον επηρέασε. Αλλά ρε συ,όταν κάτι το θες πολύ και είσαι σίγουρος για αυτό, πας κόντρα σε όλους, ή στη τελική τους γράφεις όλους στα απ'αυτά σου και κάνεις αυτό που πραγματικά θες. Εάν θες να είσαι με τον άνθρωπο σου, θα είσαι με τον άνθρωπο σου. Ότι και να λένε.
Μπορεί ο άνθρωπος να νόμιζε ότι ήταν μια χαρά στο γάμο του, αλλά μια μέρα έτυχε να σε γνωρίσει, να του ξυπνήσε το πάθος και να έφαγε γερό χαστούκι. Να αναθεώρησε για τη ζωή του και για το γαμο του και τώρα να προσγειώνεται και να αναρωτιέται τι πραγματικά συμβαίνει.και τι θέλει να κάνει.
Όμως δεν μας λες σημαντικά πράγματα για αυτόν, όπως πχ αυτά που έλεγαν κι φίλες σου για τον χαρακτήρα του. Και τα αρνητικά καμπανάκια.
Δεν μας περιγράφεις πολλά σχετικά με αυτόν να κάνουμε το πορτρέτο του. Το μόνο που λες είναι ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα πιο δεσποτική και χειριστικη. Μπορεί να ένιωθε καταπιεσμένος με σα σε αυτόν τον γάμο και ότι δεν μπορεί να επιβληθεί, και να έκανε την επανάσταση του μαζί σου, θέλοντας να το ζήσει και να ταρακουνήσει και τη πρώην του.
Λοιπον αρχικα φοβαμαι λιγο να πω, βασικα δεν ξερω με εχει φοβισει η ολη κατασταση με εκεινους!
Μπορει να το σβησω μετα το ποστ (θα σβηστουν αραγε κ τα σχολια ολα?)
Ειναι ενας τραυματισμενος πολυ ανθρωπος, απο μικρο παιδι ειχε θεματα με καποια οικογενειακα.
Πηγαινε παλια σε ψυχοθεραπευτη κτλ κ το παλεψε, μετα βρεθηκε με αυτη τη γυναικα η οποια τον βοηθησε οντως να γινει καπως καλυτερος κ να δουλεψει τον εαυτο του μεσω αυτης κ εκεινης της "παρεας" να το πω.
Ομως η σχεση τους δεν ειναι ακριβως φυσιολογικη πως να το πω ...
Μολις γνωρισε εκεινη εκοψε τα παντα απο το παρελθον του μαχαιρι.
Ηταν μονο εκει με εκεινη κ αυτους.
Βασικα ειναι περιεργο, κ ειναι πολλα που δεν τα γραφω οποτε σκεφτειετε οτι δεν ειμαι υπερβολικη ...
Οταν μου τα περιεγραφε απο τη μια μου ελεγε τα ασχημα που του εκαναν απο την αλλη ομως η παρεα αυτη θεωρουσε οτι ειναι καλη και οτι κανουν κατι καλο ολοι εκει μαζι οταν βρισκονται.Κ οτι ειναι φυσιολογικα!
Για το γαμο του ομως δεν τραβαγε σγρα...100%
Πιστεψτε το αυτο δεν ηταν ενα υγιες ζευγαρι (δεν εχει να κανει με δεσποτικοτητα αλλα με αλλα πιο πρακτικα θεματα)
Οι φιλες μου αγχωνονται και τωρα μου λενε ευτυχως που εγινε ετσι, γτ γενικοτερα οταν ειμασταν μαζι ειμασταν κλεισμενοι σπιτι κ μολις χωριζομασταν για λιγο ολο ψιλοφαγωνομασταν και εγω στεναχωριομουν κ παντα μου ελεγε οτι δεν φταιω εγω κ μ αγαπαει απλα εκεινος εχει προβληματα.
Επισης με εκανε να πιστευω οτι εγω δεν ειμαι τοσο καλη γι αυτον κ πρεπει να δουλεψω για να τον φτασω κ με γεμιζε ανασφαλειες, εγω βεβαια δεν το πολυκαταλαβαινα...
Επισης οταν αρχισα να λεω στις φιλες μου για το παρεακι εκει ψιλοτρελλαθηκαν κ μου ελεγαν πως καθομαι κ τα ακουω αυτα (τα οποια αυτα δε θελω να τα γραψω εδω)
Συμφωνω ομως οτι αν ηθελε πολυ κ οσο ελεγε δε θα επηρεαζοταν κ θα το εφτανε ως το τελος ...
Γτ εκεινος το ελεγε κιολας, μου ελεγε συνεχεια οτι ειναι πολυ δυνατος κ εγω δεν ειμαι κ οτι θα στηριξει αυτος ολη τη σχεση μας κ θα πολεμησει με ολους για να ειμαστε μαζι κτλ κτλ
Eπισης μου ελεγε δε θα σε εβαζα σε τοσες διαδικασιες κ δε θα τα εκανα ολα αυτα για λιγο θελω να ειμαστε μαζι κ να κανουμε αυτο αυτο αυτο αυτο κτλ κτλ
Το ειδαμε :p
Γενικοτερα ομως περα απο αυτα ειναι πολυ καλος ανθρωπος και δοτικος, καθως κ δεκτικος.
Ειναι γλυκος και εχει καλη καρδια κ οσο ειμασταν μαζι περα απο τα ψυχολογικα του με φροντιζε κ εκανε πραγματα κ με βοηθησε κ πρακτικα σε καποια θεματα που ειχα με τον πατερα μου, βοηθησε πολυ.
Και σε αλλα βοηθησε, κ εκανε κινησεις γενικοτερα.
Κ εγω τον βοηθουσα βεβαια σε οτι μπορουσα πρακτικα.
Αυτα...
Ενταξει γινονται αυτα θα πρεπει να το παρω αποφαση ...
Απλα δεν πιστευα οτι θα τελειωσει ετσι ...
Θελει να μεινει μονος να σκεφτει οκ ... μπορει κ να θελησει να ειναι μαζι μου αν βεβαια μου κανει καλο αυτο δεν εχω ιδεα...
Τα σκεφτομαι κ εγω οσο περνανε οι μερες πιο ωριμα κ βλεπω οτι δεν μου κανει καλο η ολη κατασταση ...
εχει μεγαλη σημασια αν με το παρεακι συμφωνει ιδεολογικα η τους θεωρει βαρεμενους και προσπαθει να ξεμπλεξει, αλλα δεν μπορει...
Αγαπητή marilove, το μπέρδεμα μάλλον είναι στο κεφαλάκι σου...
Είχατε και οι δυο γάμους που παρέπαιαν. Παρ' όλα αυτά δεν αποφασίζατε να χωρίσετε. Κάποια στιγμή "γνώρισε" ο ένας τον άλλο (τα εισαγωγικά μπήκαν γιατί σε δύο μήνες δεν προλαβαίνεις να γνωρίσεις κάποιον). Χρησιμοποιήσατε ο ένας τον άλλο σαν σωσίβιο για να αποφασίσετε να τερματίσετε τους γάμους σας. Πρώτο λάθος. Δεν θα το παραδεχτείς, το ξέρω, αλλά ίσως δεν το συνειδητοποιείς ακόμα. Προσωπικά, χώρισα ενώ ήμουν μόνος και πήρα τη δύσκολη αυτή απόφαση εν πλήρη γνώσει οτι με περιμένει αφόρητη μοναξιά. Όμως δεν περίμενα να βρω κάποια να με τραβήξει. Απλά δεν άντεχα πλέον να είμαι μαζί με την πρώην γυναίκα μου.
Θεωρώ την κατάληξη της σχέσης σου αναμενόμενη. Προφανώς η απόσταση τον βοήθησε να σκεφτεί καθαρά και να αποφασίσει οτι η εξάρτησή του από τη γυναίκα του δεν σταμάτησε. Απορώ πώς δεν σε έβαλαν σε υποψία τα μεγάλα λόγια που σου έλεγε κάποιος που σε ξέρει λιγότερο από δυο μήνες. Για μένα δείχνουν την απέλπιδα προσπάθειά του να πείσει τον εαυτό του οτι αυτό που νιώθει για σένα είναι ικανό να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τη γυναίκα του. Αποδείχτηκε οτι δεν είναι.
Η σχέση σας πραγματοποίησε το σκοπό της. Χώρισες από ένα γάμο που δεν σου ταίριαζε. Συνέχισε τη ζωή σου, ευχαριστώντας τον για αυτό το σύντομο ταξίδι που κάνατε μαζί και άφησέ τον να παλέψει με τα δικά του φαντάσματα. Είναι κάποιες μάχες που οφείλουμε να δώσουμε μόνοι...
Οχι εν μερη θα συμφωνησω γτ μαλλον το καναμε κ οι 2 χωρις να το θελουμε...
Τα μεγαλα λογια οντως ηταν υπερβολη ... αλλα πιστεψα οτι ηταν επειδη ας πουμε ξερεις ειμασταν κατι διαφορετικο , επειδη μου ελεγε οτι δεν εβρισκε ευκολα μια σαν εμενα κ ολα αυτα .... το ιδιο κ εγω κ επειδη ταιριαζαμε πολυ πολυ
κ ειχαμε κ ιδιες αποψεις κ πολλα καλα τεσπα...
τα κλασικα ... που νομιζεις βρηκες τον εναν κ δε θα ξαναυπαρξει τετοιος ερωτας....
Παντως απο μερια μου ημουν πιο συνηδητοποιημενη θεωρω ... νομιζω
Γτ εγω δεν σκεφτομαι να γυρισω ...
Επισης εκεινος πιεσε λιγο τις καταστασεις κ γενικα η σχεση του ειναι κατι που κ να γυρισει δεν θεωρω οτι μπορει να κρατησει ετσι πιστευω τωρα δεν ξερω ... αυτο ομως κ παλι δεν με αφορα.
αν συμφωνει ιδεολογικα, ειναι τεραστιο προβλημα, γιατι οπως καταλαβαινεις, τους εχει επιλεξει. δεν τον κυνηγανε να τον δεσουν.... επομενως παντα θα τον επηρεαζουν.
επισης, πολυ πιθανον να ειναι οντως σε κακο/ προβληματικο γαμο που εχει πλεον συνειδητοποιησει, οπου αν οπως λες ηταν και εξαρτημενος του ηταν αφορητα δυσκολο να σηκωθει να φυγει, επομενως, αφενος εψαχνε αυτην που θα κολλησει επανω της για να ξεκολλησει απο την γυναικα του (εξ ου και οι τοσο υπερβολικες εκδηλωσεις και δηλωσεις απο νωρις), αφετερου, αυτο που ερωτευθηκε δεν ειναι μια γυναικα, αλλα η πιθανοτητα να ελευθερωθει.
το κατα ποσο εχει εκτιμησει το ποια εισαι εσυ ειδικα και οχι γενικα, και ηθελε πραγματικα να ειναι μαζι σου και οχι απλα καποια να αρπαχτει πανω της, το αμφισβητω πολυ...
Μα καλά τι παρεάκι είναι αυτό που φοβάσαι να μη γράψεις, μήπως και το δουν .........και λες ότι ο δικός σου θεωρεί πως όλα αυτά που κάνουν εκει είναι φυσιολογικά; τι είναι; παγανιστικές οργανώσεις;
Τεσπα, εάν είναι κάτι παρατραβηγμενο σχετικά με τη κουλτούρα σου ενώ εκείνος το διάλεξε επειδή του ταιριάζει,τότε είναι ένα καμπανάκι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει τις ίδιες αντιλήψεις ενδεχομένως και αξίες με σένα.
Μόνη σου το γράφεις ...ότι εάν ήθελε θα ησασταν μαζί. Πολλά έλεγε όσο τα είχατε, όμως στο τέλος πρέπει να κοιτάς τις πράξεις. Τουλάχιστον,έγινε και κάτι θετικό από όλη αυτή την ιστορία. Κατάφερες να χωρίσεις από ένα γάμο τελειωμένο, που ούτως ή άλλως ήθελες να χωρίσεις. Και αυτός στάθηκε η αφορμή. Τώρα μπορείς να ξανά εισαι ελεύθερη και να κάνεις τη ζωή σου.
Φοβαμαι οντως οτι αν δουν ή μαθουν οτι εγραψαν κατι μπορει να μου τη πεσουν κ εμενα καπως... εννοω να με παρουν κανα τηλ να με κραξουν ξερω κ εγω ψιλοφοβαμαι δεν ξερω ... βεβαια που θα με βρουν κιολας δεν με ξερουν ουτε το τηλ μου ...
ειναι καπως παρατραβηγμενο νομιζω κ οντως δεν συμφωνουμε σε αυτο εμεις οι 2, οποτε αφου ειναι σημαντικο για εκεινον που εμενα με εκανε περα σε 1 μερα μπαμ δειχνει πολλα... δικιο εχεις!
Το φόρουμ έχει εμβέλεια σε όλη την Ελλάδα. Θεωρητικά 10 εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να μπουν. Και από εξωτερικό φαντάζομαι. Μετρα πόσοι.Ποιος να κάτσει να διαβάσει ένα θέμα ανάμεσα σε τόσα αλλα , ειδικά ενα θέμα που είναι τόσο σύνηθες. Ήσουν παντρεμένη, χώρισες έκανες σχέση και γράφεις για αυτό. Ξέρεις πόσες γυναίκες και πόσοι άνθρωποι έχουν παρόμοια ιστορια;
Δεν σε πιέζω να γράψεις περισσότερα εξάλλου το συμπέρασμα έχει βγει.απλα μην ανησυχείς.
Το βλέπεις λίγο λάθος το θέμα. Μάλλον αυτό το παρεάκι το ζηλεύες και τώρα θεωρείς ότι είναι υπεύθυνο αυτό για τον χωρισμό σας. Μην ανταγωνιζεσαι το παρεάκι. Δεν σε παράτησε για αυτούς. Δεν είναι ή εσύ ή εκείνοι. Αυτοί ήταν παρέα του εσύ σχέση του. Μη τα μπερδεύεις. Προφανώς υπήρχαν και άλλοι λόγοι δικοί του που δεν ήθελε να το συνεχίσει μαζί σου.
Υπάρχουν πολλά μπορεί και πολλοί λόγοι... Μπορείς να μου πεις τι ηλικία έχεις εσύ και τι ηλικία έχει αυτός; Δεν είναι βέβαιο ότι ο περίγυρος τον χώρισε από σένα, γιατί γράφεις κάποια στιγμή πως επειδή γνώρισε εσένα είπε ο περίγυρος ότι γλύτωσε. Αν λοιπόν ο περίγυρος ήταν τόσο πολύ πειστικός στο να τον κάνει να αλλάξει γνώμη ή να προβεί σε κάποια πράξη και εφόσον θεωρούσε σωτηρία για εκείνον την γνωριμία του μαζί σου, γιατί δεν τον χώριζε από εκείνη πριν γνωρίσει εσένα;
Εχεις σκεφτεί πως δεν θέλει να πουλήσει την ελευθερία που μάλλον αργά ή γρήγορα θα κερδίσει; Οτι ενδεχομένως να θέλει να τα βρει με τον εαυτό του; Να βρει τι είναι αυτό που θέλει και θα τον κάνει να νιώθει καλά; Μήπως με το να μην είναι με καμία γυναίκα ίσως είναι καλύτερο για αυτόν; Μήπως η ιδέα του εργένη τον κάνει να νιώθει καλά και θέλει να το δοκιμάσει; Ξέρεις το να είναι εργένης κάποιος στα 25 ή στα 45 ή στα 65 είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω και τι ηλικία έχει. Αλλά οκ ας μην τον κατηγορούμε γιατί δεν θέλει να δεσμευτεί ακόμα. Θα μου πεις γιατί με έβαλε σε όλο αυτό. Θα σε ρωτήσω εκείνος περίμενε να πάρει τέτοια τροπή η ζωή του πιστεύεις;
Ειναι οπως τα λες!
Ειμαστε και οι 2 ηλικιακα κοντα, κοντα στα 35!
Παντως αυτο θελει μου ειπε να ειναι μονος γτ το χρειαζεται κ εκανε λαθη κ δε θελει να ξανακανει τα ιδια!
Δεν τον κατηγορω εγω παντως,...απλα πληγωθηκα... κ κανω υπομονη γτ ισως το ξανασκεφτει αργοτερα...
Χωρις να σημαινει βεβαια οτι θα περιμενω για παντα...
Ο περιγυρος του δεν μπορεσε να κανει κατι για εκεινη τοτε τους εκοψε!
Ο δικος της περιγυρος τον επηρεαζει νομιαω αλλα μπορει κ απλα με τον εαυτο του να τα βρισκει κ να μην επηρεαζεται τελικα οσο το νομιζω ... δεν ξερω!
Eσύ είσαι βέβαιη πως μαζί του θα είσαι καλά και δεν θα έρθει η στιγμή που μαζί του δεν θα ζείτε μια αδερφική σχέση ή μια σχέση συμβατική; Είσαι σίγουρη πως είναι αυτός που θέλεις στη ζωή σου; Πως θα σου δίνει αυτό που ψάχνεις από έναν άνδρα; Αξίζει να κάνεις υπομονή; Δηλαδή αν σε αυτό το διάστημα που έχεις στο μυαλό σου για να κάνεις υπομονή γνωρίσεις κάποιον που να είναι αυτό που θες τότε τι θα κάνεις; Πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα ακόμα και από εκείνον. Για εμένα δεν αξίζει να δίνει κάποιος δεσμεύσεις σε κάποιον πολλώ δε μάλλον όταν δεν υπάρχει ένα αρκετό χρονικό διάστημα συμβίωσης που να επιβεβαιώνει οτι τελικα είναι έτσι όπως πιστεύει. Αυτή είναι η άποψη μου για τη ζωή και τις σχέσεις. Δεν πρέπει να νιώθεις πληγωμένη γιατί δεν έχεις ζήσει αυτό το διάστημα που θα σε κάνει να πεις πως αυτόν θα ήθελα να έχω δίπλα μου για να αξίζει να πληγωθείς.
Nαι δικιο εχεις ... δεν τα εχω σκεφτει αυτα τοσο αναλυτικα ...
Δεν προλαβα κ εγω να σιγουρευτω ισως οντως επεσα με τα μπουνια αλλα τον εχω ερωτευτει κ δεν μπορει να μου φυγει ευκολα...
Αυτο...
Βασικα πληγωθηκα επειδη σκεφτομαι μην ειναι ετσι ολοι γενικα κ τρωω απανωτα τετοια απο εδω κ περα γτ δεν ηξερα πως ειναι , ημουν χρονια πολλα σε σχεση και δεν θυμωμουν ... επισης εγω δεν κανω βημα ευκολα οποτε ναι μεν βιαστηκα αλλα μετα απο τοσα χρονια νομιζα οτι ειμαι συνηδειτη ... νομιζα ... δεν ξερω αν ηταν καψουρα τελικα κ μου φυγει αλλα οκ ...
Μου λειπει κιολας θεωρω οτι εχει δικιο κ βιαστηκαμε ναι δε λεω ... απλα πιστευα οτι αν το προσπαθουσαμε θα εβγαινε κατι ...
Δεν ξερω ..
Κ το κυνηγησε παρα πολυ εκεινος παρα πολυ
Αλλα ειναι οκ ολα οσα λετε ευχαριστω ...
Δηλαδη καταλαβαινω οτι πρεπει να προχωρησω κτλ απλα με εχει παρει απο κατω
Καραντινα χειμωνας ολα μαζι ...
Δεν ξέρω πως περνούσες στο γάμο σου, αλλά υποθέτω πως θα έπρεπε σήμερα ή στο παρόν διάστημα να είσαι ευτυχισμένη που βγήκες από κάτι που δεν σε γέμιζε. Δηλαδή να καρπωθείς το δικαίωμα της ελευθερίας, το δικαίωμα του να δέχεσαι φλερτ και να φλερτάρεις, το δικαίωμα της βελτίωσης της ζωής σου, το δικαίωμα της διαλογής, το δικαίωμα της επιλογής. Αυτές τις χαρές για να τις γευτείς θα πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να λειτουργήσει. Μακροχρόνια θεωρώ πως σου έκανε δώρο ο συγκεκριμένος πίστεψε με. Είναι δώρο το να μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον και να πεις οκ καλός είναι ή δεν είναι. Και δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για κάποιον. Ευτυχώς να λες που δεν συνέχισες σε κάτι βαθύτερο και δεν σου έβγαλε αυτή την απότομη άρνηση μετά από δύο χρόνια. Δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω. Πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να λειτουργήσει ελεύθερα. Μου λες φοβάμαι μην είναι έτσι όλοι γενικά. Θα σου το πω διαφορετικά. Αν ένα άτομο θέσει υπερβολικά πλαίσια και όρια στο θέμα γνωριμίας, τότε περιορισμένες θα είναι και οι επιλογές του που σημαίνει πως ίσως αυτοί καποιοι που θα γνωρίζεις να είναι έτσι ίσως και να μην είναι. Οσο όμως θέτουμε όρια και πουμε για παράδειγμα εγώ απορρίπτω τον οποιοδήποτε πχ μου κάνει αντ στο Facebook τότε αυτό σημαίνει πως καλοί κακοί όλοι αποκλείονται. Αν σου τη πέσει κάποιος εργένης στο σούπερ μάρκετ έστω και με τα μάτια και εσύ έχεις θέσει όριο πως δεν μπλέκω με τύπους που θα μου τη πέσουν στο σούπερ μάρκετ, τότε αυτό σημαίνει πως αποκλείεις μια μερίδα ανθρώπων. Όσο λοιπόν στενεύουμε τα όρια τόσο λιγοστεύουν οι επιλογές.
Το πως θα λειτουργήσεις είναι δικό σου προσωπικό θέμα και δεν μπορεί να το αποφασίσει κανείς άλλος για σένα. Είναι δική σου απόφαση και επιλογή. Απλώς όσο περισσότερο στενεύεις τα όρια τόσο περισσότερο περιορίζεις το δείγμα που μπορεί να παρουσιαστεί στη ζωή σου. Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα. Το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να σου αλλάξει άρδην και να σου στερήσει το δικαίωμα της χρονικής διάρκειας να ζήσεις κατα αυτόν τον τρόπο de facto είναι το αν θες να κάνεις παιδιά. Επειδή λες πως είσαι στα 35 περίπου, αν και δεν νομίζω να σου πάρει τόσο πολύ για να βρεις αυτό που θες. Το θέμα είναι εσύ αν θα αφήσεις τον εαυτόν σου να λειτουργήσει και με το χρόνο να βελτιώνεται στην αντίληψη και στην διαλογή ή όχι. Οσο περισσότερο θα μπαίνεις στην διαδικασία γνωριμίας χωρίς δεσμεύσεις, τόσο πιο εύκολα θα φτάσεις στο σημείο που να απορρίπτεις πολύ σύντομα ή να δέχεσαι να δοκιμάσεις κάποιον διατηρώντας πάντα κάποιες επιφυλάξεις που είτε θα διαλυθούν στην διάρκεια είτε θα γίνονται εμφανείς και θα σε αποτρέπουν από την συνέχιση της όποιας γνωριμίας.
Ναι σε ευχαριστω πολυ ...
Το σκεφτομαι κ αυτο με τα παιδια αν κ ποτε δεν ηθελα πολυ ...
Αλλα σκεφτομαι κ ηλικιακα...
Δηλαδη σκεφτομαι οτι μπορει να μη ξαναβρω κανεναν ποτε κ να μεινω μονη μου κ οντως φοβαμαι αλλα καταλαβαινω ολα αυτα που λες... κ εχεις δικιο δηλαδη ειναι φοβοι που τους εχουμε ολοι ...
Καθως επισης ειναι κ ασχετο με το ολο θεμα...
Ο συγκεκριμενος οντως θα το εβγαζε καποτε κ το εβγαλε νωρις ...
Oλα σχετικά είναι γιατί η ζωή είναι μία αλληλουχία γεγονότων. Κάνεις δεν μένει μόνος του, μόνος του μένει όποιος το επιθυμεί. Πολλοι θα διαφωνήσουν με αυτό και πολλοί θα μου πούνε πως είναι μόνοι τους χωρίς να το επιλέξουν, αλλα θεωρώ πως άμεσα ή έμμεσα ο καθένας με την υποταγή του απέναντι στον φόβο, επιλέγει ο ίδιος να είναι μόνος του. Αν δεν έχει κάποιος πολύ ιδιαίτερους όρους τέτοιους που να καθιστούν αδύνατο τον τρόπο εξεύρεσης ιδανικού συντρόφου και δεν φοβάται τότε όλα είναι σχετικά εύκολα. Και για την γυναίκα και για τον άνδρα αρκεί να σκεφτεί τι θέλει γενικά στη ζωή του/της και να ψάξει στους ανάλογους και κατάλληλους χώρους να το βρεί! Παράδειγμα γουστάρω κάποια που να λατρεύει τον χορό και ιδιαίτερα το αργεντίνικο τανγκό. Αν δεν πάω σε σχολές χορού για να βρω αυτό που θέλω και να δώσω σε κάποια το ίδιο που θα αναζητά και αυτή, τότε τζίφος, δεν θα βρεθεί κανείς για τον άλλον. Αν δεν μιλήσω γιατί φοβάμαι, τότε τζίφος. Αν η απόρριψη με τρομάζει και δεν αποδέχομαι το γεγονός πως δεν γίνεται να είμαστε αρεστοί σε κάποιους γιατί δεν ταιριάζουμε σε αυτά που θέλει και μου δημιουργεί φόβο και τρόμο η ιδέα ή η απόρριψη, τότε τόσο περισσότερο θα δυσκολεύομαι να βρω αυτό που θέλω.