Μπορεί να πήγαινα και για ζητιανιά αλλά όχι στην πόλη μου!! Ντροπή; Δεν ξέρω πως ακούγεται αυτό!!
Printable View
niaenn τι σκέφτεσαι τώρα;
Καλησπέρα niaenn απαντάω για το πρώτο αρχικό σχόλιο συγκεκριμένα δεν διάβασα τα υπόλοιπα και από τους άλλους θα μ πάρει χρονο απλά θα σου πω την εμπειρία μου και την γνώμη μου και εγώ τουριστικά είμαι 24 ετών έχω κάνει 5 σεζόν Μύκονο και κάτι μήνες εξωτερικό αλλά γύρισα λόγω πανδημίας και εγώ 19 ήμουν όταν πέρασα σε αυτή την σχολή τότε έκανα την πρώτη μου πρακτική με τα μυαλά του σχολείου ακόμα κολλημένη στο παρελθόν μου κάνανε μου ρανανε και η μάνα μου δεν με βοήθησε ο πατέρας μ δεν ζει έχω και τραγικές οικογενειακές ιστορίες και σχολικές μόνο που όλα αυτά δεν έχουν καμία αξία πλέον και το σκεπτικό να βρω δουλειά να φύγω από το σπίτι πίστεψε με αυτό δεν το έχουν καταφέρει άλλοι με 10 χρόνια εμπειρίας να πας που και εγώ δεν είχα ποτέ τις καλύτερες σχέσεις με την μητέρα μου αλλά θέλει διπλωματία η ζωή σου καταρχάς τώρα δεν έχεις ξανααδουλεψει να φανταστώ; θα αλλάξεις όλο σου το σκεπτικό σε λίγα χρόνια και θα τους δεις με άλλο μάτι μετά ξέρω δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας και στα λέω αυτά αλλά οι εμπειρίες μου μέσα από την δουλειά και εξωτερικό μακρυά από όλους να μην ξέρεις ούτε έναν άνθρωπο σε ωριμάζουν συν όλα αυτά που περνάμε τώρα η ζωή πλέον δεν θέλει φαντασίες ρεαλισμό θέλει και εγώ σου λέω που είμαι άνεργη 1 μισή χρόνο και άλλοι τόσοι χιλιάδες συνάδελφοι που αναγκάζονται να μένουν είτε με συγγενείς είτε φίλους που και στην σεζόν με άλλα άτομα είσαι στο δωμάτιο μην νομίζεις θες δεν θες θα γίνεις κοινωνικός και εγώ ντροπαλό κορίτσι ήμουν. Τέλος πάντων εγώ σε συμβουλεύω να μείνεις στα τουριστικά γτ μπορεί να μην φαίνεται ακόμα αλλά θα υπάρξει κίνηση το καλοκαίρι και μετέπειτα δεν ήρθε και το τέλος απλά θέλει δυναμισμό η κατάσταση κυνήγησε το εγώ δεν μετανιώνω καθόλου που πήγα σε αυτό τον κλάδο και είδα και άλλες χώρες μετά το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι θ είναι οι γονείς και οι ιστορίες από τα παιδικά χρόνια αλλάζεις σελίδα τώρα κοιτα μπροστά.