Originally Posted by
giorgos panou
Στο συγκεκριμενο μου μηνυμα δεν πηγα να "δικαιολογησω" την κοπελα. Προσπαθησα να εξηγησω την λαθος συμπεριφορα της, διοτις ειναι παραλογη και δεν συμφερει ουτε αυτην αυτο που εκανε, δεν τη συμφερει θελω να πω διοτις ο ironman φαινεται για αξιολογος ανθρωπος, οχι γυναικας ,νομιζω οτι για μια γυναικα που θα εψαχνε σοβαρη σχεση θα ηταν σωστη επυλογη αρα ειναι παραλογο αυτο που εκανε αυτη,δεν την συνεφεραι. Οταν λοιπον καποιος συμπεριφερεται χωρις ιδιων οφελος ετσι δλδ, τοτες ολοι οι γιατροι λενε οτι υπαρχει προβλημα . Δεν ειμαι ομως εγω γιατρος, απλα επειδη εχω κανω ψυχαναλυση & ψυχοθεραπεια εχω να πω οτι η κοπελα δεν μπορει να κανει αυτο που λες Marilou , να του πει δλδ στα ισια οτι ειναι ετσι και τετοια, πρωτα απο ολα διοτις για αυτην δεν κανει κατις λαθος, μετα διοτι δεν μπορει να αντιλυφθει συνειδητα το λαθος της, δεν εχει αυτο που εχεις εσυ, ο θεματοθετης και οι πιο πολλοι την συνειδηση δλδ της ηθικης . Αμα εχει μεγαλωσει σε ενα σπιτι για κλαματα δεν μπορεσαι να μαθει την ηθικη , να μαθει το σωστο και το λαθος ,να μαθει πως πρεπει να συμπριφερεται στους συνανθρωπους της, αυτα ολα τα αποκτουμε απο μικρα απο τους γονεις μας! ειναι επιστημονικα αποδεδηγμενο! απλα στην χωρα μας δυστυχως τα εχουμε ξεφτιλισει ολα!,νομιζουμε οτι η ψυχαναλυση-ψυχοθεραπεια ειναι ευκολο, ειναι χαβαλες. Δεν ειναι ετσι, εναι κατις το δυσκολο, θελει πολυ καιρο ,θελει θυσια διοτις πρεπει να δωθεις να ανοιξεις τον εαυτο σου και να πεις ολα σου τα μυστικα! εκει μαθαινεις πραγματα για εσενα που ουτεκαν φανταζοσουν. Μετα οταν τελειωσει αυτο ,ερχεται η ψυχοθεραπεια ,οπου παλυ θελει χρονο, και δεν σου λεει κανεις την λυση , το τι πρεπει να κανεις θα το βρεις μονος σου.
Επανερχομαι λοιπον, οτι δεν δικαιολογω την κοπελα, ειναι βλαμενη με την συμπεριφορα της, το ξερω, ζουμε σε ενα κοσμο ζουγκλα,δεν υπαρχει χρονος για να κατσουμε να ψαξουμε τι συμβαινει στον αλλον και ειναι κακος, το δεχομαστε ως δεδομενο,και του κανουμε επιθεση! ετσι ειναι η ζωη πλεον.