Nιώθεις πως δεν είσαι σε επεισόδιο; Οκ τότε συγγνώμη έκανα λάθος.
Printable View
μονο οι γιατροι λενε οτι ειμαι σε επεισοδιο
εγω πιστευω οτι απλα καταλαβα τι γινεται
Τι σε ηρεμεί; Τι σε ηρεμούσε παλιότερα και σου έφιαχνε τη διάθεση;
να καθομαι στον ηλιο μ αρεσει και να ακουω δυνατα μουσικη.αυτο κανω τοσο καιρο αλλα. ε και κλεισμενη σε ενα δωματιο τι επιλογες να εχω..
εχω τοσο φοβο και αγχος που ουτε αυτα δεν κανω καποιες φορες.
ολα βλακειες
δεν ακουω φωνες τωρα
θα ακους φωνες εισαι τιποτα και δε θα φυγουμε ποτε ηλιθια
παιρνω 17-18 χαπια τη μερα τωρα τα μετρησα
Βοο δεν είναι καλό να αλλάζουμε γιατρούς χωρίς να τους έχουμε δώσει χρονο στην συνεργασία. Μπορεί να είναι πολύ καλή και να μην το ξέρεις γιατί είσαι ακομα στην αρχή. Μια φορά σε είδε όλο και όλο. Πρέπει να της δώσεις χρόνο για να σε βοηθήσει. Πρέπει επίσης εσύ να μιλήσεις ανοικτα μαζί της. Εγω ας πουμε αν την συναντουσα θα της έλεγα παίρνω τόσα φάρμακα σε μεγάλες δοσολογίες και δεν βλέπω φως όλο φοβίες, μανία καταδίωξης, ανηδονία και άγχος. Τι γίνεται; Που πάμε; Δηλαδή μετά από τόσα φάρμακα καταλήγουμε που; Εκεί που δεν πρέπει να είμαι; Τι γίνεται; Τι να προσδοκώ από εσένα την ίδια, δεν με ξέρεις και το καταλαβαίνω, αλλά από την πείρα σου τι πιστεύεις, τι να περιμένω; Εσύ πες της θεωρείς φυσιολογικό να έχω επεισόδιο ενώ παίρνω τόσα φάρμακα; Τι λύσεις έχουμε; Υπάρχουν λύσεις; Αυτη τη στιγμή περνάω επεισόδιο; Τι θα κάνουμε πως θα το σταματήσουμε άμεσα γιατί δεν το αντέχω άλλο;
Αυτά θα της έλεγα και θα φρόντιζα να της τα έλεγα τώρα και όχι στις 23/12 γιατί είναι μεγάλο διάστημα το 20ήμερο.
ο 1ος που πηγα μου εκανε 2 ερωτησεις και κοιτουσε απλα τις νοσηλειες και δε με ρωτησε. αν ειμαι λυπημενη και 1 ακομα οππου δε θυμαμαι
και πηρε το 50ρικο.και μου εγραψε 50mg tavor σε 1 24ωρο και μου εβγαλε 1 καρο ψψυχωσικα.επεφτα κατω δε μιλουσα εβλεπα ματια μεσα στο φαγητο μου κλπ.δεν τα θυμαμι αλλα ετσιο μου τα πειεγραψαν.οποτε αθτος καπουτ. η 2η μου μιλουσε ολη την ωρα...40λεπτα δλδ.αλλα με ειχε ρωτρτησει αν συμβαιννει τιποτα επειγον να καναμε νωριτερα ραντεβου αλλα θεωρω οτι δεν εχει αλλαξει κατι για να παω νωριτερα
οταν παω γιατρο οι φωνες μου λενε για τον καθε γιατρο και δε μπορω να καταλαβω ποιος λεει τι και τα χανω και κολαω να τους πω να το ξαναπουνε
Καταρχήν είσαι Αθήνα ή είσαι στο μέρος σου; Γιατί στο μέρος σου δεν πιστεύω πως έχεις και πάρα πολλές επιλογές από γιατρούς. Είναι λίγοι έτσι δεν είναι; Την επόμενη φορά που θα πας στην γιατρίνα θα της πεις πως ακούς φωνές και δεν μπορείς να ακούσεις τι λέει, πως δεν έχεις την συγκέντρωση να την ακούσεις και για αυτό το λόγο πες της θα ηχογραφήσω την συζήτηση μας για να την ακούσω όταν θα είμαι σε θέση να την ακούσω και θα ηχογραφήσεις την συνεδρία. Αν σου το απαγορέψει ή δεν σου το επιτρέψει τότε πες της δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία γιατί δεν θα έχει νόημα, δεν μπορώ να σε ακούσω και δεν έχω τη συγκεντρωση να συγκρατήσω την συνεδρία μας. Θα το δεχθεί είμαι βέβαιος.
Είναι κακό για εμένα κάποιος να μην νιώθει καλά και να περιμένει να κάνει ραντεβού όταν του έχει πει ο ιατρός. Είναι πολύ εύκολο να ξεπεραστεί το όριο και να χαθεί το παιχνίδι με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. Εγώ με το που νιώθω ότι χάνω την νορμοθυμία μου μέσα στο επόμενο 48ωρο θα έχω κανονίσει να βρεθώ με τον γιατρό μου.
επαρχια ειμαι.
ναι δεν υπαρχουν πολλες επιλογες..
δεθελω ηχογραφηση θα νοιωθω κουμπωμενη πολυ..
θα της πω την επομενη φορα οτι ακουω φωνες και δε μπορω να συγκεντρωθω σε αυτο που μου ειπε
εγω κολαω πολυ στην κουκλα με τρομαζει και μου θυμιζει τα φαντασματακια που εβλεπα παλια
γιατι να της πω να παω νωριτερα?
εχω κατι ανησυχητικο? ή για το αγχος και το φοβο? και τις δουλειες? γιατι αμα δεν ειναι επειγον θα με βρισει οτι της τρωω το χρονο για βλακειες
Εγώ θα πήγαινα γιατί θα έλεγα κάτσε ρε φίλε παίρνω τόσα φάρμακα και έχω όλα τα συμπτώματα της σχιζό; Οπα κάτι γίνεται και πρέπει να το προλάβω πριν μεγαλώσει. Δηλαδή με συγχωρείς να παίρνω ολόκληρη λίστα από φάρμακα να παίρνω 40mg αλοπεριδόλη και να έχω επεισόδιο; Δεν φτάνει αυτό σαν λόγος;
Και για την κούκλα θα της έλεγα από το τηλέφωνο, σε παρακαλώ όταν έρχομαι εκεί με φοβίζει αν είναι δυνατόν να μην την έχεις όταν θα έρχομαι ραντεβου. Θα την βγάλει αν της το πεις και θα την βοηθήσεις κιόλας λέγοντας της το.
μην πας φυτο ειναι κ@ριολ@.μακρυα.θελει το κακο σου.σε κοιμιζει.μην.μην.μη τολμησεις.θα σε σκοτωσουν.μη βγεις εξω θα σε σκαοτωασουν.ηλιθια ηλιθια θα σε σκοτωσουν.δωματιο τωρα
αυτα ακουω τωρα
ειναι πολυ 40μγ αλοπεριντιν? μεχρι 60 το εχω φτασει παλιοτερα
τρεμω μη με κλεισουν μεσα
Ασε τις φωνές να λένε ό,τι θέλουν. Εσύ να πας γιατί αν πας θα σταματήσουν να σε ζαλίζουν και για αυτό δεν θέλουν να πας. Και 100mg μπορει να δωσουν σε καποιον. Δεν είναι μικρή τα 40mg. Το θέμα είναι να βρεθει η σωστή τομή με τα φάρμακα.
Ασε τις φωνές εσύ να κάνεις αυτό που πρέπει. Να τη συναντήσεις για να σου τις εξαφανίσει από την ζωή σου και να μπορέσεις να συνεχίσεις. Για εμάς στο φόρουμ τι λενε οι φωνές σου; Πως θέλουμε το κακό σου;
πηρα σημερα 3μγ ζαναχ αλλα τιποτα δεν αλλαξε
οι φωνες δεν φευγουν για μεγαλο διαστημα στο παραμικρο στρεσαρισμα εμφανιζονται.η παρακολουθηση δε πιστευω οτι υα φυγει την εχω 17 χρονια
καμενο χαρτι ειμαι. δεν εχω ελπιδες.εχω δοκιμασει 1 καρο φαρμακα
θα γινουν τραγικες αν τους παω κοντρα
Μην λες πως είσαι καμμένο χαρτί και πως δεν έχεις ελπίδα και εγώ το έχω πει και η γυναίκα μου το έχει πει και τελικά διαπιστώσαμε στην πορεία πως δεν είναι έτσι. Ναι κάνουμε αγώνα καθημερινά για να το καταφέρουμε, αλλά το καταφέρνουμε. Μπορούμε και αντιστεκόμαστε. Αν δεν τους πας κόντρα θα σε υποτάξουν και θα σε κάνουν ό,τι θέλουν εκείνες ενώ μπορείς να τις κερδίσεις όπως το έχει καταφέρει τόσος και τόσος κόσμος. Μην τις αφήνεις να κερδίζουν έδαφος εις βάρος σου. Μπορείς να το καταφέρεις. Μία κίνηση είναι να κάνεις, να μιλήσεις με την γιατρό σου και να της πεις αυτά που λες και σε εμάς. Είναι κρίμα για μία συνάντηση που θα κάνεις με τη γιατρό να αφήνεις την παρακολούθηση και τις φωνές να σε κρατάνε δέσμια. Μην κοιτάς το χθες κοίταξε το σήμερα και το αύριο. Κάνε αυτό που πρέπει πάρε τηλ την γιατρό πίστεψε με θα είναι μία νίκη απέναντι τους.
μιλησα μολις μ τη γιατρο.μου εκοωε το zoloft.
μου αυξησε το 1 απο τα 3 αντιψυχωτικα που παιρνω το clopixol. παμε στα 125mg
μου ειπε μεχρι τη δευτερα θα με ειδοποιησει
φοβασαι φοβασαι φοβασαι,εισαι μια αχρηστη αχρηστη πουτ@ν@. ασε του γιατρου3 οχι γιατροι εισαι ανικανη εμας θα κακους δε θες θες.δε φευγουμε χαχααχχ κοιτα την
με την κουκλα τι θα κανω...ειναι τελειως τρομακτικη σα σκιαχτρο σα μαγισα σα φαντασμα
το φοβαμαι πολυ αλλα η μονη λυση που βλεπω ειναι να μου δωσουν κλοζαπινη.. αλλα δε θελω να ξαναμπω μεσα
οι βλακες αστυνομοι ηρθαν σπιτι μου και με πηραν το μαρτη.σα σκουπιδι με ειχαν οι γιατρο στο τμημα.ολο με υποτιμουσε ολη την ωρα οι γιατροι.με κερασαν 2-3 τσιγαρα οι αστυνομοι βεβαια προσεχαν μην το σκασω κσι με ειχαν απο κοντα 7-8 αστυνομοι
πιστευετε οτι την παρακολουθηση που την εχω 17 χρονια μπορει να σταματησει? ζω με αυτι 20 χρονια σχεδον
ξεριζωνεται?
αν γινοταν θα απολαμβανα τη χαρα τς ζωης.τωραζωντανη νεκρη
εχει κανενας να μου πει 2 λογια για τη leponex?
τι συμπτωματα εχει καποιος για να το παρει,παρενεργιες,βΘΜΟς ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
πηρα 4μγ ζαναξ..ελαχιστη διαφορα.
εδω οι φωνες λενε θελουν να σ κελισουνε μεσα'ενα απο τα μεγααλυτερα αγχη νου ειναι η σχολη.δε διαβαζω δεν κανω εγασιες δε κατλαβαινω τιποτα θα παει χαμενο το εξαμηνο..και πως θα τα σμαζεψω..γι αυτο σκεφτομαι να την παρατησω οιυτως ή αλλως ποτε δε με ςενθουσιασε.μονο τα πειραματα που καναμε ειαν καπιο ενδιαφερον αλλα απο τη αραντιινα της ανοιξης νεκρωσαν ολα.γι αυτιοο..δε μ αρεσειπλεον,θελω να σταματησω
Πέρισυ το φθινόπωρο ζούσες για μεγάλο διάστημα χωρίς ιδέες παρακολούθησης και φωνές αν θυμάμαι καλά, άρα μπορεί να γίνει.
Είναι κάτι πολύ βασικό όμως βρε boo να μην αλλάζεις μόνη σου τις αγωγές και να έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον ειδικό, διότι κάπως έτσι την πάτησες μετά πάλι τότε. Πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου μόλις και αν τυχόν αρχίζουν τα πρώτα συμπτώματα υποτροπής να μιλάς για αυτά στον γιατρό σου και να το προλαβαίνετε ώστε να μην έχεις πάλι επεισόδια.
Λες κάπου πιο πάνω να μην ενοχλήσεις την γιατρό πριν το προγραμματισμένο ραντεβού κι ότι δεν έχεις κάτι σοβαρό. Μα πως δεν είναι κάτι σοβαρό αν ακούς φωνές να σε βρίζουν και να σε υποτιμούν, αν φοβάσαι να βγεις από το δωμάτιό σου; Έπρεπε να έχεις ειδοποιήσει τη γιατρό ήδη. Αν το αφήσεις θα χειροτερέψει η κατάσταση και θα έχεις και οπτικά συμπτώματα εκτός από ακουστικά.
δεν παιρνω ποτε φαρμακα απο μονη μου.και τοσο ζαναξ δεν εχω ξαναπαρει και της το ειπα.μου ειπε να σταματησω το zoloft σε 3 μερες και μου αυξησε στα 125μmg clopixol
Είχες κόψει από μόνη σου κάποιο φάρμακο την τελευταία φορά, σε αυτό αναφέρομαι. Δεν είναι μόνο το τι παίρνεις, αλλά σε τι ποσότητα και τι δεν παίρνεις.
Δυστυχώς από αυτά είμαι άσχετη για να σου πω κάτι, αλλά έτσι κι αλλιώς μόνο η γιατρός μπορεί να σε συμβουλεύσει για την αγωγή.
το ταβορ εκοψα με συνενοηση νευρολου,με επαιασαν ολες απαρενεργειες
μου λενε ασχημες λεξεις και προτασεις ανακατεμενες ο αντρας και η γυναικα.φοβαμαι
σκεφτομα την κουκλα στο ιατρειο κι εχω αρχισει να βλεπω φαντασματακια στο δωματιο..εχω χεστει πανω μου
εισαι μια ανικανη η χειροτερη απο ολους.για αυτο μου κολανε γιατι εχω παραιτησα δεν αντεχω κουραστηκ.ετσι θα ειμαι μια ζωη?τη σχολη την αφηνω για κανα μηνα και βλεπουμε
κι οι"δικο μου"με παρακολοθυν απο τοτε τοτε που γενηθηκα που για να ενημεωνο 7η ττα μεγακα κεφαλια.το FBi/πρπει ανα λρυφτβ καοι=υ εξω αλλα δε ξερω που..
Μπράβο κοριτσάκι. Έτσι κάνουνε, όταν δεις ότι δεν είσαι καλά και σου σκάνε συμπτώματα παίρνεις τηλεφωνο γιατρό και του το λες. Δεν ξέρει ακόμα η γυναίκα ποια φάρμακα σου δουλεύουν καλύτερα και θα της δώσεις χρόνο να δοκιμάσει για να δει και να αντιληφθεί ποιος ειναι και σε ποια δοσολογια ο σωστος συνδυασμός.
Δεν θα ξαναμπεις μέσα. Το leponex είναι το πιο δύνατό φάρμακο που μπορεί να σου δώσει για να σε ηρεμήσει. Μην κοιτάς τώρα τις παρενέργειες, γιατί δεν παίρνεις ένα μόνο φάρμακο αλλά αρκετά, αυτό που πρέπει να σε νοιάζει τώρα είναι να ηρεμήσεις.
Ναι εγώ πιστεύω πως μπορείς να την σταματήσεις εσύ η ίδια. Αλλά θα δουλέψεις με τον εαυτό σου δεν μπορείς να περιμένεις από τα φάρμακα μόνο ανταπόκριση πρέπει και εσύ η ίδια να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Θα σου πω την άποψη μου όταν θα σου περάσει το επεισόδιο και θα σταθεροποιηθείς, για να νιώθεις κιόλας την διαφορά στη διάρκεια του χρόνου αν κάνεις αυτό που θα σου πω.
Ασε τις φωνές να λένε ότι θέλουν. Οι φωνές έχουν χάσει ήδη το παιχνίδι που έκοψες το ζολοφτ και αύξησες το λεπονεξ. Απλώς θα κάνεις υπομονή να σε πιάσει. Τη σχολή θα την συνεχίσεις όταν πρέπει και ένα εξάμηνο να χάσεις δεν λέει κάτι. Δεν θα γίνει τίποτα το τρομερό. Και οι φωνές θα σταματήσουν είναι θέμα χρόνου να συμβει.
Εδώ Αθήνα είναι χειρότερα, σε ξαπλώνουν κάτω σου βάζουν γόνατο πλάτη σου περνάνε χειροπέδες με τα χέρια πίσω λες και είσαι εγκληματίας και σε πάνε κατευθείαν στο ψυχιατρείο που δέχονται εισαγγελικές. Για αυτο σιχαίνομαι τους μπάτσους και τους καταριέμαι και τους εύχομαι θάνατο είτε απο κορονοϊό είτε απο καρκίνο. Στο Δρομοκαϊτειο μια ημέρα που εφημέρευε και χρειαζόμουν χάπια ένας μπάτσος μου είχε μπει με το όπλο στη μέση και φώναξα κατευθείαν να με ακούσουν οι γιατροί και τον πετάξανε έξω. Βέβαια είπα πολύ χοντρές κουβέντες και πήγε να με αρπάξει, αλλά ήρθανε οι γιατροι στο σαλόνι και τον βγάλανε έξω κατευθείαν ήμουν και σε υπομανία θα γινόταν της επι χρήμασι εκδιδομενης γυναικος το σιδηρούν παραπετασμα για να το πω ευγενικα!
γεια σας παιδια
χτες μου ειπαν οι δικοι μου οτι εκανα παλι επεισοδιο μαλλον των πολλων mg xanax
κι οτι δε μπηγαμε στο γιατρο γιατι θα με εκλειναν μεσα.. φοβαμαι
και τους στεναχωρω...