Παίρνω σολιαν 400, ζυπρεξα των 5, σεροπραμ 60, ακινετον και λαμικταλ καθώς έχω και επιληψία. Έχω βρει χιλιάδες τρόπους να πεθάνω αλλά ούτε έναν για να ζήσω και ο λόγος που δεν το κάνω είναι ο πατέρας μου που μου έχει σταθεί σε όλα και πάντα ήταν δίπλα μου να με βοηθαει και να με αγαπάει. Θέλω πολύ να μπορώ να τον βοηθήσω και αυτόν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Όταν ήμουν καλά και συγκατηκουσα με τον πρώην μου θυμάμαι πως ήθελα να βρω δουλεια για να βοηθήσω τον πατέρα του για να ξοφλησουν όλα αυτά που δεν είχαν πληρώσει. Αλλά δεν ήταν πως δεν είχαν λεφτά, ίσα ίσα έκαναν και οι δύο πολύ καλές δουλειές σχετικα με το χρήμα αλλά δυστηχως ήταν κια οι δύο εθισμένοι στο τζόγο και έτσι δεν μπορούσαν για να πληρώσουν. Με αυτά θέλω απλά να περιγράψω τον ευατο μου πως ήμουν τότε και πόσο καλά μυαλά είχα, ενώ τωρα το μυαλό μου σκέφτεται μόνο άσχημα χωρίς να ξέρω τι έχω. Και πάλι ευχαριστώ για όσους μου γράφουν. Εγώ πάλι το κάνω για να τα βγάλω από μέσα μου. Δηλαδή δεν θέλω να έχω αναμνήσεις καθόλου απ το παρελθόν θέλω να νιώθω καλά και να κάνω ένα restart στην ζωη μου