marilou , οντως το ποστ μου ηταν καπως επιθετικο, αλλα οπως εγραψα , οταν εισαι σκ..τα , ολα σου φαινονται ακριβως ετσι ......
μα κι μενα το γυμναστηριο ειναι τροπος ζωης αφου γυμναζομαι απο το 1986 , και ηταν η μονη μου ανακουφιση απ την κτθλψη ( οχι, δεν πηγαινα σε γυμναστηριο, δεν ειχα ουτε εχω καμμια διαθεση να παω , κτθλψη βλεπεις , ειχα ολα τα χρειαζουμενα μες το σπιτι μου ), αλλα τωρα παει κι αυτη, αφου πονανε πολυ η κλειδωσεις και των δυο ωμων, ουτε να σβησω με τον μαρκαδορο απ το ημερολογιο μου δεν μπορω , λογω πονου των ωμων , με αποτελειωσε η εγκεφαλιτιδα α, και δεν θυμαμαι καλα πραματα/ονοματα που εγιναν τα τελευταια 20 χρονια , ουτε μπορω να μαθω κατι , δλδ μια ξενη γλωσσα ( οχι οτι μενδιαφερει να μαθω , τιποτα δεν μενδιαφερει, παρα να συνελθω απ την κτθλψη ), η να διαβασω ενα βιβλιο , αφου εχασα μεγαλο μερος της βραχυπροθεσμης μνημη μου , η εγκεφαλιτιδα ειναι πολυ σοβαρη παθηση , ας ειναι αυτοανοση , αυτο δεν λεει κατι ......δλδ και ταξιδακι να θελω να παω , που δεν θελω , λογω κτθλψης , πρεπει ναχω γραμμενο σε χαρτακι τονομα του ξενοδοχειου που μενω , μηπως το ξεχασω .... .....oταν ημουν στο νοσοκομειο , δεν μπορουσα μεχρι και πηρα το εξιτηριο, να θυμηθω το ονομα του νοσοκομειου ( απλα το Υγεια ) , τοχα γραψει σενα χαρτακι.....οπως και τονομα του γιατρου μου ......το χειροτερο ειναι οτι αναγκαστηκα να μετακομισω στους γονεις μου , τους τελευταιους 4,5 μηνες εχω βγει με την μανα μου μονο 4 φορες , κι αυτο για να παω στον γιατρο μου , αλλα ειναι ο 94χρονος πατερας μου πολυ νευρικος , μη συννεοησιμος , κι η 85 χρονη μανα μου , που την ευχαριστω γιατι ηταν καθημερινως στο νοσοκομειο , ο πατερας μου δεν ηρθε ουτε μια φορα , αλλα η μανα μου οτι και να της πω , θα μου πει κατι για θρησκεια ( μηπως ο Κυριος θελει να παρεις το σωμα Του ?) , δλδ. εξτρα σπασιμο νευρων ...
παραυτα ,θα επαναλαβω οτι τα προβληματα μου ειναι μηδαμινα , μπροστα στην 24χρονη που ειναι καθηλωμενη σενα αναπηρικο καροτσακι.....
να επισημανω οτι η κτθλψη μονη της καπως ειναι ανεκτη, ας πουμε , αναγκαστικα μαθαινεις να ζεις με αυτην , οσο η 24χρονη μαθαινει να ζει σε καροτσακι, αυτη ξερει μονο ........ αλλα κτθλψη +εγκεφαλιτιδα δεν ειναι ανεκτη ....