Originally Posted by
sofiasofaci
Οι αιτίες πραγματικά δεν μου είναι ξεκάθαρες. Οι καβγάδες ερχόντουσαν από το τίποτα. Ξεκινούσα να συζητήσω κάτι και δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Επιμένει ότι όλα είναι δικαιώματά του, δεν έχει υποχρεώσεις, είμαι πιεστική όταν θέλω να συζητήσω κάτι ή να περάσουμε χρόνο μαζί. Ότι είναι παράλογο να με "ενοχλεί" το ότι δεν κάνει κάτι, π.χ. δεν συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού, όπως είχαμε συμφωνήσει αρχικά, δεν περνάμε χρόνο μαζί κ.λπ. Ότι τα θέλω όλα με τον δικό μου τρόπο, αλλά π.χ. του λέω να πάει σούπερ μάρκετ, γιατί λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω και πάει μετά από 10 μέρες, αφήνει τα σκουπίδια 20 μέρες έξω (2 βήματα από το σπίτι) και μου λέει γιατί δεν το κάνεις εσύ κ.λπ.
Και όταν φτάνω στο αμήν και πάω να το συζητήσω τρώω πόρτα και μου λέει ότι τον πιέζω και ότι δεν μπορεί να λέει συνέχεια τα ίδια, αλλά η απάντηση που παίρνω είναι δεν ξέρω. Εκείνος αποσύρεται κι εγώ θέλω να το συζητήσω, γιατί βράζω κι έτσι έρχεται η ρήξη.
Τις 2 φορές τα βρήκαμε γιατί το προσπάθησα και την 3η, γιατί έτυχε να αρρωστήσω και να μπω στο νοσοκομείο.
2 1/2 μήνες πρώτη φορά συμβαίνει...