Originally Posted by
Aggelos87
Προσωπικά θεωρώ αν κάποιος/κάποια θέλει να κάνει οικογένεια, καλό είναι να την κάνει σχετικά νωρίς. Δλδ ως τα 40 που οι αντοχές είναι ακόμα μεγάλες. Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν είναι και το θέμα μας. Άλλωστε δεν ξέρω καν αν εγώ θα θέλω ή όχι να κάνω. Απλά λόπω αυτής της άποψής μου, έχω γράψει αρκετές φορές ότι μια γυναίκα 35 περίπου ετών είναι λογικό να σκέφτεται τη οικογένεια.
Το θέμα με τις εμπειρίες ίσως να μην το έχω θέσει σωστά. Αυτό που λες εννοώ. Ότι τις εμπειρίες πρέπει να τις έχει ο καθένας για τον εαυτό του. Αλλά αν κάποιος δεν έχει εμπειρίες (όπως εγώ) είναι πολύ πιθανό να μη ζητάει τα ίδια πράγματα με κάποια που έχει. Και θεωρώ ότι αν κάποιος έχει μια σχετικά γεμάτη ζωή (με αποτέλεσμα να μην έχει και πολλά απωθημένα), είναι πιθανότερο να είναι και ο ίδιος ευτυχισμένος, κάτι που κατ επέκταση θα κάνει ευτυχισμένη και τη γυναίκα που θα έχει δίπλα του. Και όλα αυτά δεν τα λέω σκεπτόμενος την πρώτη γυναίκα με την οποία θα κάνω σχέση. Γενικά τα γράφω. Μπορεί να κάνω (λέμε τώρα) και με 5 γυναίκες.
Και επίσης, θεωρω πιθανό να συμβιβαστώ (έστω ασυνείδητα) σε μια κατάσταση λόγω του ανύπαρκτου παρελθόντος μου. Αλλά αυτά όπως έγραψα και σε μια άλλη απάντηση, έπονται. Άλλα προέχουν. Απλά μέσα σε όλα όσα με προβληματίζουν, έβαλα ακόμα και αυτά που έρχονται σε μεταγενέστερο στάδιο.