Originally Posted by
Yugi m
Όντως, στον χωρισμο φαίνεται ο άνθρωπος. Εκεί που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναβρείτε με τον αλλον και ειπωνονται πολλά πραγματα. Είναι η φάση που πια ο άλλος δεν ενδιαφέρεται, ούτε προσποιείται, γιατί πια δεν υπάρχει λόγος. Και λέει αυτά που πραγματικά πιστεύει και αυτά που πραγματικά νιώθει.
Ναι εγώ είχα άλλη αντίδραση από αυτήν που περιμενα. Με κατηγορίες και χειρισμούς για πράγματα που δεν υπήρχαν, ενώ ειπώθηκαν και λόγια που με πλήγωσαν. Και ακόμη κι εκείνη την στιγμή η κοπέλα δεν αναγνώρισε ούτε ένα από τα λάθη της, αλλά το αντίθετο με κατηγορούσε εμένα για αυτά. Ώσπου της είπα αυτό που είπες. Πίστευα ότι είχαμε κάτι όμορφο και λυπάμαι αν τελειώσει έτσι. Πάντως να ξέρεις δεν σου κρατάω κακια και στεναχωριέμαι αν κρατας εσυ.
Θα σου πω πως γίνεται πολλά από αυτά που θα έβγαιναν στην επιφάνεια να μην υπήρχαν. Πολλές φορές προσποιούνται οι άνθρωποι. Πολύ. Και μάλιστα αρκετοί είναι και οσκαρικός επιπέδου ηθοποιοί. Δεν σου έχει ξανασυμβεί στη ζωή σου κάποιος, είτε φίλος γνωστός, είτε άλλος σύντροφος, να προσποιείται και να παρουσιάζει κάτι που δεν είναι? Και μετά να τρίβεις τα μάτια σου και να λες, μα καλά είναι δυνατόν αυτός να είναι έτσι? Κι όμως, είναι.
Και επιπλέον, πολλοί όταν ερωτευόμαστε, εξιδανικεύουν Ε στο μυαλό μας τον, την σύντροφό μας. Και όταν βλέπουμε κάποια θέματα, επιλέγουμε να γυρίσουμε άλλου το κεφάλι μας και να κάνουμε ότι δεν υπάρχει επειδή δεν το είδαμε. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν κοιτάμε το πρόβλημα, όχι ότι δεν υπάρχει.
Ανασφάλεια μετά τον χωρισμό κι εγώ περνάω και νομίζω όλοι μας. Αλλά είναι χαζό. Θα περάσουν σκέψεις από το μυαλό ότι δεν θα βρούμε ποτέ τίποτα άλλο η τουλάχιστον δεν θα νιώσουμε την ίδια ένταση που είχαμε με τον, την πρώην, αλλά και πάλι αυτό είναι επίσης λάθος. Κάνουμε προβλέψεις για τις οποίες δεν έχουμε ούτε ένα στοιχείο.
Νομίζω ο χωρισμός, ακόμα και έαν εμείς φταίμε εξ ολοκλήρου για αυτόν (κάτι που δεν ισχύει στις δικές μας περιπτώσεις) είναι στο χέρι μας να δούμε τι ευκαιρία θα γίνει. μπορεί να γίνει μια ευκαιρία για να βρούμε μια δικαιολογία και να μείνουμε πίσω η να γίνει μια ευκαιρία για να προχωρήσουμε μαθαίνοντας. Ελπίζω να διαλέξουμε το δεύτερο εμείς.
Αν επιτρέπεται βιλα8, εσύ πως περνάς την καθημερινότητά σου? Εννοώ πως γεμίζεις τις ώρες σου, κατά την διάρκεια της ημέρας? Μηπως πάρω μια γω καμια ιδέα. Γιατί είναι αλλιώς να γεμίζεις την μέρα σου γενικά και αλλιώς μετά τον χωρισμό.