Originally Posted by
Macgyver
το junk δεν κανει καλο σε καμμια περιπτωση , ειναι κενες θερμιδες , και πολλες , και ισως κανει χοληστερινη, εγω δεν τρωω ποτέ junk και ποτε δεν ειχα χοληστερινη, ουτε βεβαια εχω θυρεοειδη .......αντε να φαω καμμια σοκολατα με στεβια .....ο mind το παρακανει καπως ( σορυ mind , τιποτα προσωπικο ) , μια μεση λυση θαταν το ιδανικο, ουτε εγω δεν μπορω νακολουθησω την διατροφη του .....
χθες ας πουμε ζυγιστηκα , και ειδα οτι εχω παρει ενα κιλο, λογω ακινησιας , μετα το μεσημερι δεν εφαγα τιποτα μεχρι αργα το βραδυ που εφαγα μισο τοστ , για την δυσκοιλιοτητα πινω πολυ νερο ( 1,5 λιτρο/μερα ) , και ειναι οκ.........καλο το πολυ νερο ......αδυνατιζει εκτος απο το καλο που κανει στα νεφρα , αμα τρως πολλες πρωτεινες τα επιβαρυνεις .........εκανα κι εγω στην ηλικια του mind ακραια (
(καλη ) διατροφη , τωρα στα 59 βαριεμαι ........παιρνω βιταμινες , αλλα οχι πολλα πραματα πλεον ......1,77 ειμαι με 76 κιλα με τους μυς που εχω , που εχουν λιγοστεψει απο τοτε που επαθα επιληψια , λογω ακινησιας ........η επιληπτικη κριση σε κανει να σκεφτεις οτι η υγεια ειναι οντως το υπερτατο αγαθο, εχεις αλλη οπτικη γωνια .....