Originally Posted by
Marilou
Μαρία μου δεν έχεις καταλάβει ότι το σπίτι αυτό είναι και δικό σου και έχεις κάθε δικαίωμα να φέρνεις ότι θέλεις αρκεί να είσαι υπεύθυνη για αυτό .
Το γεγονός ότι έλειπες κάποιες ώρες και ξέφυγε λίγο από την εποπτεία σου ήταν μια ακόμη αφορμή να σου δείξουν οι γονείς σου ,αυτό που είναι !
Άνετα μπορούσες να την βάλεις στην θέση της λέγοντας της ότι το ίδιο κάνει και αυτή με εσάς όταν δεν κλείνουν την πόρτα τους ...
Ειναι σπίτι σου κορίτσι μου και μη ακούω βλακείες για φιλοξενούμενη και τέτοια που πραγματικά απορώ όταν το ακούω όλο αυτό .
Μιλάμε για οικογενεια που δυστηχως έχει μια μάνα που απορώ για ποιο λόγο φέρεται έτσι στο ίδιο της το παιδί ..
Τι σπίτι το δικό μου είναι και των παιδιών μου φυσικά .
Είναι δυνατόν να σκέφτομαι ότι φιλοξενώ τα παιδιά μου μέσα στο ίδιο σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ?
Η κόρη μου σαν επισκέπτρια έρχεται πλέον επειδή ακριβώς σπουδάζει αλλά ξέρει ότι αυτό είναι το δικό της σπίτι άσχετα αν έχει και άλλο ...
Όποιον νορμάλ γονιό και να ρωτήσεις ή όποιο παιδί που λείπει προσωρινά ,ένα θα σου πει,οτι σπίτι του ειναι το πατρικό του ....
Αυτό λένε και οι συνάδελφοι τις κόρης μου , παίρνουν άδειες και αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ,πάω στο σπιτάκι μου και εννοούν το πατρικό τους ...
Μην σου περάσειολο αυτό λάθος .
Άλλο προτιμώ να ζήσω μόνη μου από κάποια ηλικία και μετά γιατί θέλω την άνεση μου και άλλο όλο αυτό που ζεις .
Και στις δύο περιπτώσεις κοινός είναι ο παρονομαστής .
Το θέμα το δικό σου ΟΜΩΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό .
Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει σκοπός της ζωής σου να ηρεμήσεις .
Δυστηχως η ηρεμία σου θα έρθει μακρυά από την πατρική σου κατοικία όσο φυσικά εκεί μέσα ζουν ακομα ζουν οι γονείς σου .
Εκεί πρέπει να αφοσιωθείς ,στη σχολή σου και σε μια παράλληλη δουλειά, ώστε να μπορέσεις να βρεις έστω και ένα δωμάτιο που λέει ο λόγος για να ηρεμήσεις .
Έχεις κάνει κάποια κουβέντα γυρω από αυτό το θέμα με κάποια φίλη σου , συμφοιτήτρια σου μήπως για αρχή συγκατοικήσεις με κάποια και καλύπτεις κάποια έξοδα ?