-
ΜΑΓΚ, συγνωμη αλλα διαφωνω.Τα τελευταια χρονια υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα απο τυς οδηγους αυτοκινητων, σε σεβοντε εινι και τα συστηματα που φορανε τα αμαξια και ολα μαζι εχουν κανει πολυ πιο ασφαλες την οδηγηση σε σχεση με πριν 20 χρονια! Οπου τις μηχανες δεν τις κοιταγαν παρα μονο αν τις ακουγαν! Σημερα ειτε επειδη εχουν αγορασει πολυ κοσμος ενα αυτοματο μηχανακι για την κινηση αρα εχει την παιδια ειτε επειδη εχουν πιο ευγενια μεσα τους πλεον το να οδηγας μιχανη ειναι πολυ καλητερα απο το παρελθον.Δεν ειναι δικη μου η αποψη αυτη μναχα, την λενε και οι δημοσιογραφοι της αυτοκινησης, που ειχαν αναιβασει τα στατιστικα.
Το θεμα ειναι οτι καθε μεσον εχει τα δικα του καλα και αρνητικα! Ο καθε ενας χει τα γουστα του κι τα λεφτα που μπορει να χαλασει.
Ετσι στην εποχη αυτη εγω δεν μπορω ας πουμε να αγορασω ουτες τα πατακια απο ενα καλο αμαξακι ,ενω ο ΜΑΓΚ , σκεφτεται να το παρει σε στεσιον η οχι το aydi rs8 ,ειδες?? ετσι ειναι ο καπηταλισμος, η μπουρζουαζια εχει και αυτη τους προβληματισμους της, αν σαν θα δωσει 100000 για ενα αμαξι να παρει τις ζαντες τις μαμα η να παρει τις καλες ? η να παρει αφτερ μαρκετ? ενω εμεις, οι προλεταριοι φιε ΜΑΓΚ, λεμε, να παρουμε ενα αμαξακι απο τον ΟΔΥ με 500 ε, η να το παρουμε το ιδιο απο ιδιωτη με 600ε? και οι δυο μας εχουμε προβληματισμους ε?
-
ισχυει αυτο Γιωργο που γραφεις , οτι η οδηγηση αυτοκινητου εχει πιο πολλα συστημτα ασφαλειας απο παλια , αλλα δεν υπαρχει οδηγικη παιδεια , το σημαντικοτερο......βαλε και το οτι η ιπποδυναμη αυτοκινητου ειναι πολυ μεγαλυτερη απο παλια , ε , εδεσε το πραμα ..... το bmw μου, 320 , 2000cc , του 1980, ειχε την εξωφρενικη για τοτε ιπποδυναμη των 107 hp , το polaki μου τωρα , 1400 cc , εχει 150 hp , και κρατω το Μ3 Ε46 , 19 ετων πλεον, για μια γρηγορη βολτα , ..................ομως οι οδηγοι αυτοκινητων παραμενουν απροσεκτοι χωρις οδηγικη παιδεια .....εκει ειναι το προβλημα , στην ελλειψη οδηγικης παιδειας .......
δεν ξερω αν υπαρχει ΟΔΔΥ πλεον......αλλα ταμαξια ειναι φτηνα ......αν δεν θελεις βεβαια κανα σουπερκαρ .....που και να το παρεις , να το κανεις τι ? παρεπτιτοντως, δεν υπαρχει καπιταλισμος πλεον , μας τελειωσε με τον κομμουνισμο, την θεση του εχουν παρει οι Σκιες, η η παγκοσμιοποιηση, που δεν ξερεις ποιος κυβερνα , το χρημα σιγουρα , χωρις συγκεκριμενα ονοματα ανθρωπων , το ΔΝΤ ( εχει διαθεσιμα 2,5 τρις ευρω ) , δλδ, μια χουφτα ανθρωπων στο παρασκηνιο , αγνωστου εθνικοτητας , .............κι εγω που εχω μια καποια οικον. ανεση, δεν θα δωσω τοσα χρηματα για ενα αυτοκινητο, ουτε για κατι αλλο, αφου οι τραπεζες μου δινουν 0% επιτοκιο, ( η Ελβετια σου ζηταει να πληρωσεις φυλακτρα για τις καταθεσεις , ω , ναι ! ) ειτε δολαρια εχω , ειτε ευρω , γιατι το χρημα δεν εχει ζητηση , μεσουσης παγκοσμιας υφεσης , σου λεει η τραπεζα, μην φερνεις αλλα , δεν εχω τι να τα κανω , οποτε δεν σε ενθαρρυνω να φερεις χρημα , μου ειναι αχρηστο, δεν μου ζηταει κανεις δανεια , η πρεπει να δωσω με πολυ χαμηλο επιτοκιο δανεια , δεν εχει/ξερει ο κοσμος που να τα επενδυσει , αυτα τα λιγα μαθηματα οικονομικων απο μενα ....................., περασαν ανεπιστρεπτι οι εποχες πουχες χρηματα στην τραπεζα ( το 2002 εδινε 6,25%το δολαριο, και 4%το ευρω ) και και ζουσες απ τους τοκους , η εκανες δουλειες που απεδιδαν , ..............αυτο που πιστευεται οτι οποιος εχει οικονομ. ανεση ,θα πεταει τα χρηματα του απο δω κι απο κει, ειναι μεγαλο λαθος , αντιθετως , θα το σκεφτει πολυ παραπανω αν θα δωσει το Χ ποσον , για το οιοδηποτε αγαθο ...............εκτος αν ειναι ασωτος η φιγουρατζης ....δυσκολες εποχες για ολους , αυτο εχω να πω μονο..........
-
----------------------εγραψα σε λαθος θεμα--------------
-
εγω ειμαι ο τυπος του λιγο απο ολα εκτος μεταλ