-
Όπως είπα μάλλον δεν έβαλε χολτερ και είχε κάποια αρρυθμία αρα με έναν απλό υπέρηχο και καρδιογράφημα δεν θα την επιασε. Τώρα πως και γιατί προκληθηκε και τον έπιανε κυρίως στον ύπνο, δεν ξέρω.
Εγώ κάποια στιγμή θέλω να κάνω και μαγνητική καρδιάς και γενετικό έλεγχο .
Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πέρα από συχνούς ελέγχους .
Εγώ από χθες ένιωθα κάπως περίεργα. Τώρα νιώθω κάπως περίεργο το στομάχι μου, σαν να ανακατεύεται και μου έχει ανέβει η πίεση . Έχω 118 με 78 που είναι πολύ υψηλή για μένα και ειμαι και ξαπλωμένος. Και δεν έγινε λόγω άγχους και πριν μπω έχω έτσι ήμουν . Έχω και τρεις πετεχιες αριστερά στο στήθος. Περίεργα πράγματα.
Πριν καμία ώρα έφαγα λίγα πατατάκια. Μήπως για αυτό μου ανέβηκε η πιεση; Και πάλι περίεργο μου φαινεται βέβαια.
-
Νιώθεις περιεργα το στομάχι γιατί εφαγες πατατακια? Ίσως σε ενόχλησαν και γι αυτό έχεις και ανεβασμενη πιεση. Τι να πω να τα προκαλει όλα το άγχος μας και υποσυνείδητα? Δεν ξερω
-
Ελλη μου, σου απαντω εδω οπως σου απαντησα και στο δικο μου θεμα που εγραψες. Ναι! Η συνεχης ερευνα στο διαδικτυο, οι ειδησεις κλπ μας κανουν πιο πολυ κακο παρα καλο!! Το μυαλο μας, μας παιζει παιχνιδια. Εχω μια φιλη που ηθελε απεγνωσμενα να μεινει εγκυος. Το αποτελεσμα; Ειχε καθυστερηση, ειχε εμετους και δημιουργηθηκε σακος. Ομως εμβρυο...ποτε! Ο γυναικολογος της ειπε οτι ειναι ψευδοεγκυμοσυνη απο τα μηνυματα του εγκεφαλου! Ε, αν πιστεψω και εγω τωρα οτι ποναω το γονατο μου, σε καποια φαση θα το παθω!! Ότι εχουμε εκτακτες ειναι δεδομενο. Καταγράφηκε. Ομως οι γιατροι μας, μας καθησυχασαν. Αρα γιατι να του δινω και αλλη τροφη με το μυαλο μου και τις καταστροφικές μου σκεψεις; Οχι! Θα σκεφτομαι θετικα και θα ερθουν καλυτερες μερες! Και οταν ερχονται οι εκτακτες θα χορευω στον ρυθμο τους!!
-
Στον Ευαγγελάτο είπαν ότι έκανε μόνο καρδιογράφημα. Αλλά και υπέρηχο να έκανε, η νεκροψία δεν έδειξε κάποια ανωμαλία στην καρδιά του, ηταν δομικά υγιής.
Ο πατέρας του είπε ότι του είπαν άγχος και ότι ηταν γενικά αγχωδης. Έπρεπε να μπει χολτερ να ανιχνεύσουν την αρρυθμία. Ξεκίνησαν πάντως τα συμπτώματα του τουλάχιστον δέκα μέρες πριν.
Στην προκειμένη φταίει βέβαια ο γιατρός γιατι έχουν κάνει καραμέλα το άγχος. Για αυτο πρέπει να επιμένουμε και για περαιτέρω διερεύνηση ή να ζητάμε δεύτερη γνώμη αν συνεχιζουν τα συμπτώματα.