Originally Posted by
Marilou
Τι σημαινει για εσενα οτι ενας άνθρωπος ειναι κοντός ?
Και εγω σου λεω ειμαι ψηλή ...
Ε και ?
Υπαρχει καποιο στανταρ σε ολο αυτο ή καποια προυποθεση ωστε ενας ανθρωπος να μπαινει σε αυτη την διαδικασια ?
Κοντος σημαινει αυτοματα και κουτος ,κακος ,εγωιστής ,υπερόπτης ?
Αν μου ελεγες κατι απο ολα αυτα τοτε θα συζητουσαμε σε αλλο επιπεδο ...
Και εγω είμαι ψηλη ,αλλα ειμαι πολυ κακια και εκδικιτικος τυπος ,θα εβγαινες μαζι μου ?
Άλλο δεν εχω το θάρρος και την αυτοπεποιθηση να υποστηριξω αυτο που ειμαι και άλλο με βαπτίζω χοντρό ,κοντό ,ψηλό και κρυβομαι ή προβαλλομε αντιστοιχα πισω απο αυτο ή μεσο αυτου ... ....
Εχεις επιλέξει ενα δρομο ο οποιος σου προσφερει ασφαλεια νομιζω ετσι ?
Δεν θες να μπεις μέσα σε αυτο γιατί δεν αντεχεις την απόρριψη ?
Πολυ καλα κανεις για εμενα προσωπικα και ξέρεις γιατι ?
Γιατι αν μπεις ΤΩΡΑ σε αυτο το παιχνιδι το μονο σιγουρο εναι οτι θα αποκτησεις πολυ περισσοτερα θεματακια .
Οχι γιατι εισαι κοντος οπως λες, αλλά γιατι εσυ ο ιδιος δεν εχεις δεχτει και αγαπησει αυτο που εισαι .
Αν εσυ δεν εχεις αποδεκτή τον ιδιο σου τον ευατο πως περιμενεις ολο αυτο να το εκπέμπεις στους αλλους ωστε να παραβλεψουν τα οποια ¨μειονεκτηματα ¨ που νομιζεις οτι εχεις ?
Το συγκεκριμενο θεμα σου το εχεις συζητησει με τους δικους σου ή ακομα και με την φιλη σου?
Περαν ολου αυτου τι κανεις τωρα στην ζωη σου ?Διαβαζεις ,σπουδαζεις ,γυμνάζεσαι?
Θελεις καποια στιγμη να αρχιζεις να δουλευεις με τον ευατο σου πρωτα ,ωστε οταν θα εχεις πλεον και την βιολογικη αναγκη σαν αντρας να πας με καποια γυναικα να το κανεις ?
Και κατι ακομα ,σε αυτες τις ηλικιες ολοι πειραματιζονται ,εσυ δεν θες να το κανεις για να ανακαλυψεις τι σου αρεσει σε ενα ανθρωπο σε αυτο το κομματι ανεξαρτητου φυλου και εθνικοτητας ?(σου βαζω δυο στερεοτυπα πολυ συνηθισμένα που μπορει να μπλοκαρουν αυτο το θεμα )