Αν έχεις τόσο χρόνο για διάβασμα να ξέρεις είσαι πολύ τυχερός πραγματικά !
Καντω και έχεις να πάρεις πολλά !
Printable View
Remedy, δεν είναι μόνο αυτές οι αντιεπιστημονικές απόψεις του, έχει και σε άλλους ιατρικούς κλάδους ανακατευτεί κάνοντας παρόμοιου είδους κατάφωρες παραβιάσεις του δικού του πεδίου σπουδών και ειδικότητας. Για παράδειγμα σε μία συνέντευξή του στα Νέα στις 29/9/2020 είχε δηλώσει ότι ο κοροναιός "είναι αμυντικός μηχανισμός της φύσης. Όταν ο άνθρωπος την καταστρέφει, προσπαθεί να προστατευτεί". Στα έδραναααα
Ή το άλλο "ένας άνθρωπος έχει ένα έλκος, γιατί το έχει; Είναι οργισμένος με τον πατέρα του." Ούτε το H.pylori, ούτε ο συνδυασμός φαρμάκων με ΜΣΑΦ, ούτε οι κακές διατροφικές συνήθειες, ο πατέρας του φταίει! Στα έδρανααα
Και αυτό εδώ; "Αρχίζουμε να βλέπουμε τον ιό σαν ευλογία". Ανεύθυνες, τραγικές δηλώσεις, χωρίς καμία ευαισθησία απέναντι στα εκατομμύρια θύματα του covid19 και των μεταλλάξεών του, όπως και στις οικογένειες και στους αγαπημένους τους. Καμία όμως! Αν είναι δυνατόν κάποιος να βλέπει μία πανδημία ως ευλογία, πρέπει να είναι διεστραμμένος και σαδιστής που να μπορεί να βαφτίσει έτσι κάτι που βασανίζει αυτή τη στιγμή την υφήλιο! Στα έδρανααα
ναι, εχεις δικιο. το πρωτο με τον ιο, το ειχα διαβασει κι εγω.
τι να πω ρε συ.
καθε λιγο και λιγακι, ανακαλυπτουν εναν παππουλη της εκκλησιας και με την επιφαση της επιστημης (μιας ασχετης επιστημης, συνηθως, οπως εδω ), προσπαθουν να μας πουνε οτι οι αποψεις του δεν ειναι αυθαιρετες, αλλα "επιστημονικες"...
σπουδασε 2 ασχετα πραγματα και βγαινει και λεει ο,τι σκοταδιστικο του κατεβαινει στο κεφαλι και παριστανει και τον ψυχιατρο.
τραγικοι, ανευθυνοι, επικινδυνοι...
χα χα, το ίδιο σκέφτηκα. Στον ορισμό της μάλιστα έχει τα εξής, πως "ο απώτερος σκοπός της είναι σε κάθε περίπτωση η οικονομία της σωτηρίας του πιστού, ο οποίος επιφορτίζεται με το καθήκον να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία με γνώμονα την εν χριστώ αλήθεια."
Άστο να πάει άστο δηλαδή. χα χα
Τρώγομαι να βάλω λινκ να δείτε τι μεσαίωνας επικρατεί, για παράδειγμα στην Κοπαδική ψυχολογία η έκτρωση θεωρείται "φόνος αθώου" και "φόνος εν ψυχρώ του εμβρύου", ωμή παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και αθέτηση της θείας εντολής." Όχι γυναίκα, δεν ορίζεις εσύ το σώμα σου, το ορίζει η θρησκεία και αυτή θα σου υποδείξει τι θα κάνεις ή όχι με αυτό! Τι τους λες τώρα; Άντε μην αρχίσω πάλι.
Θα προτιμήσω να διαβάσω την Ποιμαντική Εξουσία του Μισέλ Φουκό.
Και εγώ εξηγούμε Αίολοε ότι δεν έχω με ΚΑΝΕΝΑΝ πλέον τίποτα εδώ μέσα .
Ο καθένας από εδώ και πέρα να έχει τις αντιλήψεις του και τα πιστεύω του .
Ενήλικες είμαστε με φτιαγμένες ζωές οπότε κάτι ξέρει ο καθένας για το αν κάνει σωστό ή όχι .
Δυστηχως δεν είναι χώρος για να κάνεις μια νορμάλ συζήτηση γι αυτό και δεν θα ξανασχοληθω με τέτοια θέματα γιατί πραγματικά έχω χάσει πάσα ιδέα για το τι χαρακτήρες υπάρχουν και πόσο ασέβεια μπορεί να δείχνουν σε μια άλλη αντίληψη που δεν τους αφορά .
Πάμε παρακάτω λοιπόν ...