Originally Posted by
Remedy
χμμμ
λοιπον. συμφωνω με αυτα που σου ειπε η/ο εντ οφ εν ιρα.
αυτα που σου ειπε μπορει να εχουν πολλες και διαφορες εξηγησεις.
απο το να φοβηθηκε μηπως το ειδες πολυ "συγκεκριμενο" και ηθελε να το χαλαρωσει λιγο, μεχρι και το να εχει τπτ μπερδεματα εκει (η και αλλου) και να θελει να κερδισει χρονο.
το οτι ειναι ελευθερος, δεν λεει και πολλα στην ηλικια του. μπορει να του συμβαινουν διαφορα, ασχετως που δεν εχει δεσμο..
τωρα, αυτα που του ειπες εσυ, απο ηταν ζαχαρη στο ψωμι του κατα την γνωμη μου...
αφενος του διελυσαν καθε ανασφαλεια και αμφιβολια οτι μπορει να μην γουσταρεις και απλα να εισαι κοινωνικη, κι απο την αλλη το επαιξε αυτος βαρυ πεπονι, κι εσυ βρεθηκες αυτη που το ειχε σκεφτει πιο "σοβαρα", με την εννοια του: αμεσα.
απο την αλλη ομως, καλα εκανες και του ειπες οσα ειπες, γιατι αυτα ηθελες να πεις!!! ελεος πλεον με τον καθε μουνικακα που τα μασαει και πρεπει να κανεις την πυθια!
επομενως.
εμενα η γνωμη μου ειναι, οτι μεχρι εδω καλως καμωμενα.
αυτος με την τελευταια κουβεντα περι συνεχειας, αλλα και με το χελοου, δειχνει οτι θελει να το συνεχισει το πανηγυρακι.
μπορει να νοιωθει απο πανω επειδη εδειξες ενδιαφερον, θα του φυγει αμεσως η σιγουρια ομως, αν δει οτι εσυ δεν βιαζεσαι καθολου για να ασχολεισαι, να απαντας να πιανεις ολονυκτιες συζητησεις.
το χελλου, ειμαι σιγουρη οτι ηταν χαριτωμενια και οχι για αποσταση. καλως δεν απαντησες και μην απαντησεις.
αν σου ζητησει τον λογο ομως, πες οτι ειχες δουλεια και μετα το ξεχασες εντελως.
αν εχεις ξενερωσει πληρως με ολα αυτα, ακολουθα το ανστικτο σου. κοψε, δηλαδη.
αν τον θελεις κολασμενα, αστον να σε κυνηγαει και ασχολησου μονο οταν στα πει πιο ωραια.
αν σου ζητησει τον λογο, κανε την χαζη. πες του πραγματα τουσ τυλ "ε τοσες ωρες τσατ εχουμε κανει, τι αλλο να πουμε;"