ταπα μου εριξες τωρα?αυτο μ λειπε τωρα η χιλοπιτα.εσυ εισαι κακος!χαχα.
Printable View
ταπα μου εριξες τωρα?αυτο μ λειπε τωρα η χιλοπιτα.εσυ εισαι κακος!χαχα.
καλημερα παιδια,βαλτε λιγο μουσικουλα βοη8αει στη χαλαρωση
βινς είσαι φρικτός! εδώ η κοπέλα υποφέρει κι εσύ μιλάς για τη σχέση σου!!! ούτε ένα ψυχικό δηλαδή! ή μήπως έτσι υπεκφεύγεις των πιεστικών ερωτήσεων...και εν ΄πάσει περιπτωσει αν υποθετικα΄δεν είχες σχέση τι θα έκανες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;;
ανταρα δεν με περνεις εσυ αγκαλια?δεν υπαρχει και φοβος μηπως σου σηκωθει τπτ κιολας.ααχχαχα
κοριτσια μη με κραξεται αλλα υπαρχει γραφειο ζιγκολο για δισκολεσ ωρες σαν και αυτη
απαλευτε εχεις ριξει το επιπεδο ..εμεις προσπαθουμε να το ανεβασουμε -σηκωσουμε αλλα τιποτα!
πανικουλα μου έχεις μια ζεστη τρεμαμενη αγκαλια απο μενα !!! ολα θ απανε καλα, θα δεις, ο,τι νιωθεις τωρα θα περασει οπως περασε τοσες φορες πριν..! εγω στη θεση σου πιο πολυ θα ανησουχουσα για την ταπα του βινς παρα για τις συσπασειςι και τη ταχυκαρδια...και εξακολουθεί να σιωπα!
δυστυχως εχω αυριο πρωινο ξυπνημα και πρεπει να ξαπλωσω...δε θα κοιμηθω ομως, θα κανω παρεα στην πανικουλα νοερα! πανικουλα μου γεια σου , παρτα ολα δικα σου..που λέει και το τραγουδι! σε αφηνω σε καλα χερια ..απαλευτος με γραφειο ζιγκολο και βινς τρομοκρατημενος απο το πεσιμο!!!
φιλακια και μη μασας....μια απο τα ιδια ειναι παντα στο τελος!
Κατανόηση όση θέλετε..Quote:
Originally posted by antara
oύτε ένα ψυχικό δηλαδή!
Εδώ μέσα δεν έμπαινα για να πιάσω γκόμενα. Προφανώς το σεξ δεν μου έλειπε..ίσως η κατανόηση και η επικοινωνία υψηλότερου επιπέδου...γιατί μέσα σε μια σχέση τέτοιες κουβέντες οδηγούν σε αντιμαχίες...
Δες αν θες κάποια παλιά μου θέματα. Με αυτά που έγραφα πιστεύεις πως έψαχνα να βρω γκόμενα? Με το να λέω τους προβληματισμούς μου για την παρανοϊκή μου φύση..?
Cyber sex δεν έχω κάνει ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Δεν είμαι τόσο καμένος..Quote:
Originally posted by antara
αν υποθετικα΄δεν είχες σχέση τι θα έκανες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;;
θα σε κραξουμε δεν χριαζομαι ζιγκολο εγω.ειμαι κουκλα για να πληροσω κιαν με ειχε δει ποτε ο βινς οχι μονο θα του σηκονοταν..πυραυλος θα γινοταν ....:P
ανρε βρε βινς μια πλακα εκανα.αμαν πια!
με αυτα και αυτα σινιρ8α καπως.
αυτο ειναι το καλο χαιρομαι που ηρθεσ στα ισια σου!!
hello guyssssssssssss,pws eiste apopseeeee??????????!!!!!!!!!!!!
panikoula eisai kaliteraaaaaaaaaa,pws niwtheisssss???
κοιμηθηκα κατα της 4 δεν πηρα ζαναξ.τα καταφερα.εβλεπα και μια ταινια και προβληματιστικα πολυ κ την σκευτομαι συνεχεια.λεγετε ο τιτλοσ downloding nancy και αναφερεται σε μια κοπελα π βρηκε μεσο νετ εναν σαδιστη για να της αφιαρεσει την ζωη.στο τελος βεβαια ερωτευτικε ο σαδιστης αυτην.απλα ειχα την απορια οτι μηπως μαρεσουν οι σαδιστες?μου αρεσε πολυ αυτος στην ταινια λολ.
αλλο ειναι ενας σαδιστης και αλλο ο μαστερ?
sthn periptwsh mas apaitountai tainies light k mono me happy end,mh fortwneis kiallo to myaloudaki sou..mpravo sou pou de pires xanax..itan 1 vima,teleiaaaaaaaaa!!!
panikoula mou ego nomizo pos sou aresei o antras me ti morfi pou eixe palaiotera..diladi na exei pigmi,kuros kai na einai o antras sti sxesi.....den nomizo na s aresoun oi sadistes.....apla epirreastikes:)
ναι αλλα δεν μαρεσουν οι κομωδιες.απλα οταν δεν νιωθω καλα δεν βλεπω ταινια.αυτες π βλεπω ειναι θριλερ μαρεσουνε....:)
ntini ναι μεν συνφονω με αυτα π λες αλλα πως θα τεριαξω εγω με εναν τετιο π και εγω εχω αρκετα δυναμικο χαρακτηρα?και πανω στο σεξ μαρεσει καμια φορα να με βριζουν και φοβαμαι μηπως ειμαι ανωμαλη και μπορει να μαρεσει κ ο πονος ,κατι σαν μαζοχα.:P
vre koukla mou ti les?gia sex milame...anomali den eisai min anisuxeis..se polles gunaikes aresei..emena prosopika den mou poluaresei alla ego eimai allo styl..oi pio polles pantos files mou einai san esena..opote mipos eimai ego anomali kale?:)
axaxaaxa
Να θυμίσω ότι σε αυτό το φόρουμ αποφεύγουμε τα greeklish/ γκρήκλις/ ελληνικά γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες.