Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Ο αδελφός μου είναι αυτή τη στιγμή στο Αττικό Νοσοκομείο, 3η ημέρα, πολύ βαριά.
Κόλλησε Covid, αυτός και ο φίλος του ταυτόχρονα. Είχαν πάει μαζί σε ένα ανοιχτό θέατρο και μετά από τρεις μέρες είχαν και οι δύο πυρετό. Ο φίλος του, αν και την πέρασε βαριά με πυρετό δεν κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο αδελφός μου την τρίτη μέρα ξεκίνησε αγωγή με κολχικίνη, δεν έκανε τίποτα! Είχε δύσπνοια και την 5η ημέρα έκανε αιμόπτυση και πήγε νοσοκομείο. Η κατάστασή του βελτιώθηκε λίγο αλλά παρέμεινε στάσιμη παρά τις αντιβιώσεις και την κορτιζόνη που του δίνουν. Αύριο ξεκινάει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα. Τον έβαλαν και υπέγραψε επειδή η θεραπεία είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.
Ο αδελφός μου είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις Pfizer εδώ και 2 μήνες. Ο φίλος του έχει εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις Astra Zeneka, επίσης. Επιπλέον, ο αδελφός μου κόλλησε τα δύο από τα τρία παιδιά του που ευτυχώς το περνάνε με ελαφριά συμπτώματα (μέχρι στιγμής).
Το πιο περίεργο είναι ότι τον Φεβρουάριο η νύφη μου κόλλησε κόβιντ από τον βρεφονηπιακό σταθμό που εργάζεται αλλά παρόλο που ο αδελφός μου τότε ήταν ανεμβολίαστος, δεν κόλλησε από την νύφη μου , αν και στο ίδιο σπίτι, ούτε τα παιδιά είχαν κολλήσει.
Ελπίζω να πάει καλά, έχω μεγάλη αγωνία.