Στεφανε το e-mail μου ειναι n-i-k-i-g-i-r-l.hotmail.com και αν θες στειλε μου να μιλησουμε.Οσον αφορα το θεμα με την ηλικια θα συμφωνησω με τον Αλεξ διοτι πιστευω πως περισσοτερο ρολο παιζει ο χαρακτηρας,οι γνωσεις και τα βιωματα καποιου ατομου παρα η ηλικια..προσωπικα εχω ανθρωπους που ειναι στην ηλικια των 30 ή και μεγαλυτεροι κ με εχουν καταλαβει και βοηθησει παρα πολυ,ισως γιατι ειχαν και αυτοι καποια παρομοια εμπειρια,ισως γιατι εβλεπαν καποια πραγματα διαφορετικα απο οτι εγω,διαφοροι λογοι..Ετσι λοιπον πιστευω πως αν υπαρχει καποια παρομοια εμπειρια μπορουμε να καταλαβουμε τον αλλο ανεξαρτητου ηλικιας..
Δαναη με αυτο που λεω,δηλαδη οτι στεναχωρω τους αλλους,εννοω πως απο τη μια εχω απομακρυνθει απο καποιους ανθρωπους επειδη δεν εχω τη διαθεση να βγαινω κλπ και ετσι τους κανω να πιστευουν οτι αδιαφορω για αυτους και απο την αλλη με το να ειμαι ετσι κανω καποιους ανθρωπους να αναρωτιουνται τι λαθη καναν οι ιδιοι(αναφερομαι στους γονεις μου)κλπ.Ισως δεν σου εδωσα και πολλη σαφη απαντηση αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω να το ξεκαθαρισω και η ιδια το πως ακριβως το εννοω..
Σας ευχαριστω!