.
Quote:
Ντε και καλά επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει ενώ εγώ ρωτάω άλλα
...
Εσυ δεν ειπες οτι ξαναβρισκεστε και υπαρχει και φλογα και καλο σεξ αλλα μετα παλι καταληγεται στα ιδια ?
Quote:
Δεν μπορεί να ξέρετε καλύτερα από εμένα τι εγώ θέλω. Ούτε μπαστουνάκι ψάχνω.
Φυσικα δεν ξερουμε αλλα κρινουμε βαση τα λεγομενα σου ,αλλωστε τυχαιο που ολοι λεμε το ιδιο ?
Quote:
Και αυτοί που μιλάνε τόσο χαλαρά για το διαζύγιο δεν έχουν ποτέ βρεθεί σε αντίστοιχη θεση ούτε γνωρίζουν τα περί διαζυγίου καλά οπότε σας παρακαλώ σταματήστε οι άσχετοι να ελαφροπληκτρολογειτε για πράγματα που δεν κατέχετε.
Σε αυτο μην παίρνεις και ορκο γιατι τωρα εσυ δεν ξερεις τι εχει περασει και τι περναει ο καθενας μας ....
Δεν εισαι ο μοναδικος με σχεση ή παντρεμενος εδω μεσα ...
Quote:
Ούτε ένα χαρτι θα με κάνει να είμαι λιγότερο ή περισσότερο ξεκάθαρος. Συμφωνώ βέβαια ότι όταν έχεις έστω και τυπικά ξεκαθαρίσει με την προηγούμενη σχέση σου είναι πιο εύκολο να σε εμπιστευτεί ένα νέο πρόσωπο.
Γι αυτο το κομματι μιλαμε .
Ξεκαθαριζεις καταστασεις ωστε να μη βαλεις σε διαδικασια το καινουργιο ατομο να υποστεί τέτοια ψυχολογική πιεση και πολυ περισσοτερο για εσενα γιατι δεν θα εισαι πλήρως αφοσιωμένος σε εκείνη και θα χάνεις όμορφες στιγμες προσπαθώντας παραλληλα να λυσεις και αυτο το θεμα ..
Αυτο σου λεμε και τιποτε αλλο ..
Quote:
Όμως όταν γνωριστείς με τον άλλον και πειστεί ότι είσαι μαζί του, γιατί αυτά δεν κρύβονται, είναι το ίδιο εύκολο να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους.
Καμια σχεση και εδω φαινεται ποσο επιπολαια σκεφτεσαι αυτη την λυση .
Ξερεις τι προβληματα κουβαλαει ολο αυτο ?Πως ειναι δυνατον να παραμεριστουν με ενα σ αγαπω και σε νοιαζομαι οταν ο αλλος συνεχεια ειναι σε μια ενταση και δεν εχει κανεναν μεριδιο ευθυνης ..
Quote:
Εξάλλου η διάσταση και με το νόμο ακόμα δεν σε περιορίζει στην εύρεση νέου συντρόφου. Είσαι απολύτως ελεύθερος στο πώς θα διαθέσεις τον εαυτό σου χωρίς καμία δέσμευση. Πόσο μάλλον εγώ που συνηδειτά το επιδιώκω.
Ποιος μιλησε για νομο και τιμωριες ,για ηρεμια μιλαμε και ετσι πως το πας δεν θα μπορεσεις ουτε να την βρεις ευκολα ουτε να την απολαυσεις οσο και να επιμενεις .
Μαλλον εσυ πλεον γραφεις και ελαφροπληκτρολογεις γιατι οι σχετικοι ξερουν πολυ καλα τι γραφουν και στα λενε ολα αυτα ...Τωρα αν εσυ δεν θες να τα καταλαβεις εμας ουτε που μας ενοχλει .Εσυ εχεις την πιτα ,εσυ και το μαχαιρι που λενε ..Τις συνεπειες ολου αυτου μονο εσυ τις επομιζεσαι εμεις την ζωουλα μας !