Ε αν κάτσεις κιαλλο εκεί..... Για εκεί θά είσαι.
Προετοιμαζεσαι νά φύγεις; Τό σκεφτηκες;
Printable View
Δυστυχώς αν τους κάνω κάτι με απειλούν αλλά η εκδίκηση μου θα είναι η σωτηρία μου ..δε θα αφήσω κανέναν χωρίς να πληρώσει ότι μου έκανε και μου δημιούργησε ..
Συμβουλές για Θεσσαλονίκη ζήτησα περιοχές τι να προσέξω κλπ αφήστε με να μείνω στο δρόμο στη τελική ένα ρίσκο θα πάρω ..ήδη με το να μη κάνω τίποτα παίρνω ρίσκο να Χ;νω καθημερινά κάτι που αξίζω και την ψυχική μου ηρεμία
Γενικα η Θεσσαλονικη μπορει να ειναι φτηνοτερη της Αθηνας ομως και παλι δεν ειναι φτηνη , τα ενοικια γενικοτερα εχουν αυξηθει παρα πολυ . Μηπως να κοιτουσες για καποιο αλλο πιο μικρο μερος οπου θα μπορουσες να βρεις και να αντεξεις καλυτερα το οικονομικο βαρος ενος ενοικιου ? διοτι μην ξεχνας οτι εκτος απο το σπιτι , πρεπει να φροντισεις για τους λογαριασμους , το φαγητο σου και ολα τα παρελκωμενα που μπορει να τυχουν . Αμα διαβασα καλα , εχεις μαζεψει ενα ποσο της ταξεως των 3000 ευρω , δεν ειναι αρκετα για μια αρχη χωρις να υπαρχει μια προοπτικη για εργασια ή κατι στα χερια σου που να σου εξασφαλισει τα προς το ζειν . Τα λεφτα αυτα σε 4 μηνες το αργοτερο θα εχουν τελειωσει , με οικονομια δηλαδη . Ξερω τι σου λεω , ειμαι 46 ετων , διαθετω αρκετη εμπειρια . Μονο για να νοικιασεις θα χρειαστεις αμεσως αμεσως 3 ενοικια ( 1 του τρεχονοντος μηνος , 1 εγγυηση , 1 αμοιβη του μεσιτη ) . Η στοχευσε σε καποια αλλη μικροτερη οποτε και φτηνοτερη πολη , η προσπαθησε να βρεις πρωτα μια δουλεια στη θεσσαλονικη , μην ξεκινησεις χωρις να υπαρχει μια προοπτικη να εργαστεις καπου . Θα φας και τα χρηματα , θα αγχωθεις υπερβολικα και ισως αναγκαστεις να επιστρεψεις . Με οργανωση θα τα καταφερεις καλυτερα ωστε να φυγεις απο το τοξικο περιβαλλον μια και καλη . Μονο λιγη υπομονη ισως χρειαστει να κανεις ακομα , αυτο ομως που θα παρεις για ανταλλαγμα θα σε δικαιωσει τελικα .
χαμομιλι, τα χρηματα που εχεις αποταμιευσει δεν σου φτανουν ουτε για εναν χρονο, εφοσον λες μαλιστα οτι δεν το βλεπεις να ξαναδουλευεις συντομα. τα νοικια στην θεσσαλονικη ειναι πολυ ακριβα κι εσεις αν ειστε 2 δεν θελετε καμια γκαρσονιεριτσα, θελετε κανονικο διαμερισμα. αν βαλεις και την συμμετοχη σου στους λογαριασμους και το φαγητο σου, ουτε 6μηνο δεν βγαζεις, και μαλιστα χωρις να χρειαστει να αγορασεις κανενα επιπλο, πχ κρεβατι, και καμια ηλεκτρικη συσκευη.
βαλτα κατω να τα υπολογισεις, και θα δεις οτι ετσι ειναι..
οταν τελειωσουν τα χρηματα τι θα κανεις; θα ζητησεις απο τον συγκατοικο να σε συντηρει;
δεν ειναι εφαρμοσιμο το σχεδιο σου αυτην την στιγμη. ξανασκεψου το οταν θα εχεις ενα μονιμο εισοδημα..