Dildo: Ασιατικό αξεσουάρ φαγητού
Cross Dresser: Ενδυμα (ρούχο) που φορούσε ο Ιησούς στον σταυρο επάνω.
Printable View
Ποιο μετά θα πω όλα τα εσωψυχα μου....
Για νά ζηλεψετε. ΔΕΝ ζηλεψατε!?
Το μοντέλο ή το φιλαράκι μας ?????
Έλα ντε.. τό φιλαράκι που έχει πάει Με πολυτελείας. Τέλος πάντων. Νιώθω πως είναι άλλο ένα τρολ
Αν είναι δυνατόν πριν μας αφήσει γειά να δώσει το τηλέφωνο της Μοντελας.
Για ενα φίλο το ζητάω.
Εγω με το μόνο πολυτελείας που μπορώ να κυκλοφορησω είναι το ψωμί πάντως.
Λοιπόν κάποιες φορές έκανα καυλάντα με άντρα στο Omegle στο text εγώ σε παθητικό ρόλο και επίσης τρελένομαι να κάνω τον γκει στο Omegle στις κοπέλες στο text , επίσης γενικά έχω φαντασιώσεις με κοπέλες να μου τον χώνουν με στραπτ ον,ή φαντασιώσεις να κάνω σεξ με άντρα και να φοράω γυναικεία ρούχα και να έχω παθητικό ρόλο, δεν ξέρω αν αυτά σημαίνουν ότι είμαι bi γενικά δεν μου άρεσε ούτε μου αρέσει ποτέ κανείς άντρας , επίσης καμία φορά φορούσα γυναικεία ρούχα γιατι αυτό μου προκαλούσε ηδονή και σεξουαλική ευχαρίστηση
Ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι, να το θυμάσαι
Δεν είμαι τρολ..
Τρολλ είσαι. Και οτι και να πεις δεν θα το πιστεψουμε. Μπορεις να λες τις μαλακιες σου μεχρι να βαρεθουμε να σου απανταμε.
Θα ειδοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές, γιατί έχει ξανασυμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις μετά από προειδοποίηση για αυτοκτονία, ελπίζω μην κάνεις καμία βλακεία και να σε προλάβουν. Οι διαχειριστές απόσο ξερω ειδοποιούν όταν υπάρχουν αυτοκτονικοί ιδεασμοί.
Οι αρμόδιοι εδώ μέσα ας κάνουν κάτι παρακαλώ.
Γεια σας δεν θα αυτοκτονίσω και ούτε πρόκειται να το κάνω για κάτι μαλάκες σαν εσάς που δεν με παίρνετε στα σοβαρά ότι και να πω
Πρώτον, οι gay δεν έχουν όλοι ούτε την ίδια συμπεριφορά, ούτε τον ίδιο τρόπο ομιλίας. Δεύτερον, με το να λες αστείους ανθρώπους που έχουν μία συγκεκριμένη σεξουαλικότητα, σημαίνει ότι δε σέβεσαι την σεξουαλική τους ταυτότητα και βρίσκω τις απόψεις σου ομοφοβικές. Όπως και το φόβο σου μη γίνεις ομοφυλόφιλος. Δεν κολλάει ξέρεις.
Ένας γκέι άντρας είναι βέβαιο ότι δεν είναι μία γυναίκα παγιδευμένη πουθενά, είναι ένας γκέι άντρας απλώς. Το βιολογικό του φύλο είναι αρσενικό, απλώς η σεξουαλική του προτίμηση είναι άνθρωποι του ίδιου φύλου. Έλκεται και ερωτεύεται ανθρώπους με αρσενικό βιολογικό φύλο.