Originally Posted by
Noctis
@elisabet να την πεις ναι. είμαι ανοικτός σε σκέψεις άλλων, ασε που επειδή έχουμε μιλήσει και λιγάκι ξέρω ότι δεν έχεις "κακές" προθέσεις.
Η μάνα μου υπήρξε πολύ δυναμική και ο μπαμπάς ψιλοκότα, αλλά αγαπιόντουσαν, δεν υπήρχε κακοποίηση. Θεωρώ και οι 2 πέρασα δύσκολα ο ένας από τον άλλον, αλλά στο τέλος πιο άσχημα πέρασε η μάνα μου. Θεωρώ πάντα ότι οι άντρες για τις γυναίκες είναι αναλώσιμοι. Η θα πάνε στον επόμενο ή θα μείνουν χήρες (ίσως ακούγεται λίγο ακραίο). Η κολλητή μου υπήρξε επίσης πολύ δυναμική. Αντίθετα 2 γνωστές/φίλες μου μου φαινόντουσαν γυναικούλες και με ξενέρωνε αυτό.
Τώρα για το μποξ όπως έχω πει το θεωρώ αντρική υπόθεση. Προφανώς αν μια κοπελίτσα θέλει να μάθει θα την βοηθήσω αλλά θεωρώ δεν πάει στις γυναίκες. Μου είναι πολύ απωθητικό δε, γυναίκες που πάνε σε αγώνες τις νιώθω αγοροκόριτσα (ίσως είναι κάτι σε τρανσοφοβία αυτό δεν ξέρω).
Αν ημουν στρ8, θα θελα εγω να χω το πάνω χέρι στη σχέση. Εγώ πχ να οδηγώ (όχι να μην οδηγεί, αλλά αν παμε καπου με το αμαξι εγω να οδηγούσα). Όχι ότι θα με πείραζε να ταν δυναμικη, απλα θα μαρεσε να νιωθω οτι την προσεχω.