Originally Posted by
VictoriaSkG
Παιδια να ρωτησω και εγω καποια πραγματα , αν και εφοσον γνωριζετε μου απαντατε . Εγω εχω βιωσει ας πουμε καποια ειδους ψυχωσικα επεισοδια ??? δηλαδη , γενικοτερα εχω νοιωσει να ακουω διαφορα στο μυαλο μου ομως γνωριζα καλα οτι δεν ειναι φωνες , αυτο το ειχα συνειδητοποιησει , αλλα εγω η ιδια που εκρουα τον κοδονα του κινδυνου . Λ.Χ να μην πιω τον καφε που θα αφησω για λιγη ωρα διοτι θα εχει ριξει καποιος κατι μεσα (βεβαια αυτα τα εχω ξεπερασει πολλα χρονια τωρα , ομως τοτε βιωνα ολη την κατασταση αυτη υπερβολικα ψυχοφθορα αφου ανελυα ξανα και ξανα και ξανα ενα ενα τα βηματα ωστε να αποδειξω στον εαυτο μου πως δεν μπορει να εχει ριξει κανεις τιποτα μεσα ενω κατι μου ελεγε να μην το καταναλωσω , γνωριζα ομως οτι δεν ειναι φωνη . Ενοιωθα ομως οτι ολοι θελουν να μου κανουν κακο με αυτον τον τροπο . Ενα αλλο πολυ επιπονο συμπτωμα που ειχα ταυτοχρονα , ηταν οταν πιστευα οτι μου εχουν ριξει λευκη σκονη πανω στα ρουχα μου και εφτανα σε σημειο να τα πλενω συνεχεια ωστε να μην μολυνθω απο αυτην . Επλενα τα παντα . Πετουσα τα τσιγαρα μου διοτι ηταν μολυμενα. Ειχα περασει πολυ δυνατο ζορι τοτε . Μια περιοδο που υπεφερα εκτος των αλλων και απο αγοραφοβια και ειχα εντονες κρισεις πανικου λογω ολων αυτων . Βεβαια εχουν περασει 17 χρονια απο τοτε και ολα αυτα σταδιακα δουλευοντας τα εχουν φυγει . Δεν πιστευω πλεον οτι θα μου κανει κακο καποιος , ουτε οτι ολοι εχουν σκοπο να με δηλητηριασουν ) , ομως πλεον μπορω να πω μερικες φορες νοιωθω σαν να με παρακαλουθουν διαφορα προσωπα , δηλαδη κατι σαν αορατα ματια τα οποια μερικες φορες δεν φευγουν λεπτο απο πανω μου περιμενοντας να κρινουν τις επιλογες μου . Βεβαια και παλι γνωριζω πολυ καλα πως ειναι ψευτικο σκηνικο ολο αυτο , συνειδητα και με καθε ειλικρινια . Δεν ξερω αμα μπορουν να ενταχθουν μεσα σε καποια πλαισια ψυχοσικων επεισοδιων ολα αυτα παντως θυμαμαι ειχα τραβηξει παρα πολυ μεγαλο ζορι τοτε , σε σημειο οταν προσπαθουσα να κανω τις λογικες σκεψεις πως ειναι αδυνατον να με διωκουν τοσα ατομα να με δηλητηριασουν βαζοντας ξανα και ξανα τα πραγματα στη σειρα ωστε να αποδειξω στο λογικο μου κομματι πως δεν συμβαινει κατι κακο , ενοιωθα να ποναει πραγματικα ο εγκεφαλος μου την υπερπροσπαθεια .