Σ ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, δεν ξέρω γιατί οι υπόλοιποι νομίζουν ότι είμαι τρολλ η πουλάω παραμύθια. Ωστόσο, είπες κάτι πριν για ειδικό γιατρό, να πάω σε ψυχολόγο πρώτα η εκεί;
Printable View
Σ ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, δεν ξέρω γιατί οι υπόλοιποι νομίζουν ότι είμαι τρολλ η πουλάω παραμύθια. Ωστόσο, είπες κάτι πριν για ειδικό γιατρό, να πάω σε ψυχολόγο πρώτα η εκεί;
Είχες πει ότι κάποτε ένιωθες αγόρι πως γίνεται αυτό;
Μέχρι περσι ενιωθε αγορι, ξεκινησε ολη αυτη την ιστορια λες και απο παντα ηταν κοριτσι, μετα θυμηθηκε να πει οτι ειναι τρανς και τελικα ειναι και 1 ετους ολο αυτο.. αναθεμα και αν εχουμε καταλαβει αν με την ξαδερη κοιμηθηκε ως αγορι η κοριτσι και τωρα τα 2 τρολλ τα λενε μεταξυ τους..
Δεν είναι δύο τρολ αλλά είναι ένα τρολ που απαντάει στον εαυτό του
Στον έναν λογαριασμό μπαίνει από την σύνδεση του και στο αλλον ( ως αρετη) μπαίνει με τα δεδομένα του κινητού του.
Αν μπαίνεις με δεδομενα από το κινητό, το συστημα εδώ δεν μπορεί να βρει την ip σου και έτσι μπορεις να τρολάρεις ανενόχλητα.
Εννοείται φυσικά ότι είναι ο ίδιος που πριν καμια δεκαριά μέρες άνοιξε θέμα και έκανε την ακόλαστη δεκαεξάχρονη παρθενα
@Salvador
το σκεφτηκα η αληθεια ειναι. καμια φαντασια :P
Ααα, και σκεφτόμουν το 16χρονο τι να έγινε.
ωχ! είναι σεσημασμένος τελικά;
Κι εγώ πήγα να απαντήσω σοβαρά...
Στοιχεία δεν έχω, αλλά βασικά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των θεμάτων εδώ μέσα νομίζω ότι είναι ψεύτικα και κουβέντα να γίνεται, απλά τις τελευταίες βδομάδες είναι πολύ περισσότερα αυτά που είναι εντελώς εξόφθαλμα. Αρκετά από αυτά και ο τρόπος που εξελίσσεται η συζήτηση είναι της πλάκας, ωστόσο κάποια από αυτά θίγουν σημαντικά θέματα και μπορεί κάποιος άλλος να έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και προβληματισμό και να τύχει να το διαβάσει. Οπότε όποιος θέλει, όποτε θέλει απαντάει.
Προσωπικά τον τελευταίο καιρό δεν μπαίνω πάρα πολύ γιατί βρίσκω τον τρόπο που εξελίσσονται πολλές συζητήσεις ή τις συζητήσεις τις ίδιες αδιάφορες ή αστείες. Επίσης έχω κάποιες ενστάσεις για τον τρόπο που η διαχείριση έχει αντιμετωπίσει κάποια πράγματα, με κανόνες που είναι αλλά θα είναι σαν να μην είναι και που θεωρώ ότι επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα και το φόρουμ και την ποιότητά του, αλλά ΟΚ, γούστο τους και καπέλο τους που λέμε. Επαναλαμβάνω, λέω εγώ πως βλέπω τα πράγματα. Απορώ που απομονώνετε μόνο αυτό και κανα δυο άλλα θέματα σαν τρολιά πάντως...
και το πιο χαζο τρολ, εχει μια στοιχειωδη ενημερωση γι αυτα που λεει.
ολοοι ξερουν οτι η αισθηση του φυλου που εχει καποιος, δεν εμφανιζεται ξαφνικα στα 18....
περα απο αυτο, να σας πω κι ενα αλλο σεναριο, εκτος της τρολιας, κι αυτος ειναι και ο λογο ςπου απαντουσα εγω.
συμφωνω με τον τρολοκυνηγο οτι απανταεισ τον εαυτο του, αλλα πιστευω οτι παιζει διαταραχη. γι αυτο και τον στελνω σε ψυχολογο κι αν θα παρατηρησατε, ειπε οτι η πρωην ψυχ ηταν πολυ αρνητικη "σε ολο αυτο".
θεωρω οτι το ατομο εχει εμμονες και ψυχαναγκασμους σε σχεση με τον σεξουαλικο του προσανατολισμο, οπως φανηκε με το ενα προφιλ, ενω με το αλλο θυμηθηκε ξαφνικα πως ειναι τρανς...
αν ηταν ο ιδιος και η 16χρονη λυσσαρα παρθενα, δεν το ξερω. μπορει...
παντως στα καλα του,δεν ειναι.
αυτο δεν σημαινει οτι κανεις χρειαζεται να ανεχεται τα ψεματα καποιου που εχει μεν προβλημα, αλλα ΑΛΛΟ προβλημα.
σε καθε περιπτωση, εγω επιμενω να λεω στο μελος να παει σε ψυχοθεραπευτη και να συζητησει για ολα τα προβληματα του..
Έχει να κανει οτι εχουμε κουραστει με τα τρολ. Ουτε πρωτοτυπη ιστορια δεν μας λες. Όλες είναι χοντροκομμένες και δεν βγάζουν νόημα. Δεν έθεσες σωστά μερικά πράγματα εννοείς ότι απλά άλλαξες όλη την ιστορία στην πορεία. Τεσπα αφου σε εχουμε παρει χαμπαρι η βρες αλλο χομπυ η κανε αλλη μια προσπαθεια με αλλο account.
Να βλεπεις παλιές εκπομπές της Καινούργιου είναι πολυ κατατοπιστικές σε αυτά τα θεματα, θα παρεις ιδεες. Αλλα μην τις αντιγραψεις, βαθμολογουμε πολυ αυστηρα τη λογοκλοπή.
ενταξει, δεν επρεπε να παραλειψω μερικα πραγματα στην αρχη εχεις δικιο, αλλα ειναι προσβλητικο να λετε οτι για να εισαι τρανς πρεπει σωνει κ ντε να το νιωθεις απο παιδι μεσα σου, μπορει να τρεχουν χιλια δυο στον ψυχισμο σου κ να το καταλαβεις πολυ μετα απο μερικες καταστασεις που θα προκυψουν. μη με πιστευετε αν θελετε, το θεμα το ιδιο εν γενει δε με απασχολει σε καθημερινη βαση αυτο ειναι αληθεια, αφου μια φορα το διμηνο βρισκομαι με την ξαδερφη μου ουτως η αλλως, αλλου ειδους διαταραχες δεν ξερω αν εχω, σιγουρα εχω καταθλιψη κ αγχωδη διαταραχη, αλλα σε οσους φιλους μου εχω πει για το θεμα οτι ειμαι τρανς το χουν παρει θετικα, μονο ενας με ρωτησε αυτο που μου ειπατε, οτι δηλαδη πρεπει να το νιωθεις απο παιδι, κ εγω του ειπα οχι, δεν ειναι παντα ετσι
I ain't buying it
κι επειδη του ειπες εσυ, οτι δεν ειναι παντα ετσι, σημαινει οτι ισχυει;;
η ταυτοτητα του φυλου , εχει δημιουργηθει ως τα 8. μπορει να μην εκδηλωθει καποιος ποτε, αλλα αν δεν του κανει το φυλο του, το ξερει απο παιδακι.
αλλο η ομοφυλοφιλια. αυτην αν την καταπιεσεις, μπορει να την παραδεχτεις πολυ αργα. αλλα ΤΟ ΦΥΛΟ, το οτι δεν νοιωθεις να εισαι το φυλο που γεννηθηκες, το νοιωθεις απο παιδι ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
γι αυτο, και μιας καιε χεις και αγχωδεις διαταραχες που συναδουν με τις ιδεοληψιες, σου προτεινω για τελευταια φορα , να κανεις ψυχοθεραπεια για να δεις τι ακριβως σου συμβαινει, κια σε την ξαδερφη και τα σταυροκουνιαδια...
Λοιπόν, την πρώτη φορά που το είπα μου είχε πει ότι ενδεχομένως το κάνω ως μέσο Άμυνας επειδή ως αγόρι είχα δύσκολη εφηβική ηλικία, το οποίο εγώ αρνήθηκα, με άλλους δύο που συναναστραφηκα (ψυχιατρους πάντα) δε σχολίασαν, όταν έκανα το come out σε φίλους το πήραν θετικά όπως είπα, κ άλλα τρανς κορίτσια που ξέρω συμφωνούν μαζί μου, ότι δηλαδή δεν ισχύει πάντα αυτό περί ταυτότητας φύλου που είπες, ότι δηλαδή οποτεδήποτε μπορείς να κάνεις come out στον εαυτό σου ή/και στους άλλους εφόσον νιώθεις πιο άνετα να εκφράζεσαι διαφορετικά, νιώθεις πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση δηλαδή
@Remedy εκ μερους των οδοντιατρων σε ευχαριστουμε χαχα
και αλλες λεξεις απο ψυχ..
ψυχοκορη, ψυχοσαββατο, ψυχανεμίζομαι, ψυχοβαλτικό τρολλ..
ΑΛΛΟ το ποτε θα κανεις come out (μπορει και ποτέ), κι ΑΛΛΟ το αν νοιωθεις οτι εισαι στο σωστο σωμα.
αυτο το νοιωθεις απο παιδι. θα επιμεινω.
δλδ, εσυ στην εφηβεια, γουσταρες κοριτσακια, ενοιωθες αντρακι και στα 18 ξαφνικα, ενοιωσες γυναικα;; δεν γινεται αυτο.
κι τι θα πει "συναναστραφηκες ψυχιατρους"; καφε, πινατε; εκανες ψυχοθεραπεια, η δεν εκανες;
να σου πω, αντρακι δεν ενιωθα ποτε, απο παντα δε μ αρεσε αυτο το toxic masculinity, ωστοσο επρεπε να μιλησω με 2 φιλες μου περυσι τετοιον καιρο για να καταλαβω οτι νιωθω πιο ανετα σαν κοριτσι, γιατι ως αγορι ποτε δεν ειχα αυτοπεποιθηση, πλεον νιωθω καλυτερα στο σωμα μου, πιο χαρουμενη, πως να το πω. οσον αφορα το αν γουσταρα κοριτσια, επειδη σε ολους μου τους κυκλους οταν πηγαινα σχολειο (κ ακομα κ αυτοι που τους ελεγα φιλους μου) στιγματιζαν τους γκει, τρανς κλπ, ο "κολλητος" μου μ ελεγε τραβελι κλπ γι αυτο καταπιεζομουν ετσι, οταν εκοψα ολους αυτους τους κυκλους, κ απο πριν βεβαια, ειχα αρχισει να εχω καποιους ενδοιασμους ως προς το αν μου αρεσουν κ τα αγορια η οχι, ακομα εχω προτιμηση στα κοριτσια μεν αλλα ναι, ειμαι bi. εκανα ψυχοθεραπειες ναι, πολλες φορες
αλλο το τοξικ μασκιουλινιτι, κι αλλο να νοιωθεις γυναικα.
αλλο να σουα ρεσουν οι ανδρες και απο το μπουλιγκ να μην θες να το εκφρασεις, κι αλλο να νοιωθεις γυναικα.
αλλο να σου αρεσει το ανδρικο σωμα στον παρτενερ σου, κι αλλο να βλεπεις το πεος σου και να σκεφτεσαι "μα τι θελει αυτο εδω, εγω επρεπε να εχω αιδοιο"!!!
αυτο, το σκεφτεσαι απο παιδακι. δεν το αποφασιζεις επειδη συζητησες με 2 φιλες σου στα 18..
γιατι εκανες ψυχοθεραπειες σε χρονο παρατατικο; γιατι δεν τις συνεχιζεις; δεν βλεπω να εχεις λυμμενα τα προβληματα σου..
δε χρειαζεται να εχεις bottom dysphoria/να θες να κανεις εγχειρηση για να νιωθεις τρανς, κ οχι, παιδακι σκεφτομουν αλλα πραγματα, επειδη αυτα περι της ταυτοτητας οπως ειπα καταπιεζονταν μεσα μου. αυτες οι κουβεντες που εκανα με βοηθησαν πολυ, μεχρι σημερα βλεπω διαφορα στον ψυχισμο μου. εκανα λεω, γιατι με εκεινη που ειπα οτι δεν παω πλεον ειχα μερικες διαφωνιες, μετα πηγα σε δημοσιο κεντρο ψυχικης υγειας κ η θεραπευτρια ηταν φουλ βαριεστημενη, κ μετα ο επομενος δε μπορουσε να κλεισει ραντεβου μεχρι τον οκτωβριο. θα συνεχισω να ψαχνω, ναι
@Remedy τρολλαρει σαν να μην υπαρχει αυριο. οι συνεδρίες έγιναν στο μυαλο του υποψιαζομαι
αυτο το τοξικ μασκουλινιτι με σκοτωνει. Ενας που ειχα γνωρισει σε dating app ειχε ξενερωσει που εκανα μποξ γιατι ελεγε του βρωμαει τοξικ μασκιουλινιτι αυτο το αθλημα. βεβαια αυτος ειχε προβλημα με τα παντα, τους στρ8 τους ελεγε ετεροκανονικους :P
δεν απομονωσα το συγκεκριμενο, γενικα βλεπω οτι δεν αντιμετωπιζετε το θεμα στα σοβαρα