10 λεπτα απο την παραλια?grrrrrr....ζηλευω...εγω μενω Νεα Ελβετια...στα κομματια θελω και εγω θαλασσα....κανονισε χρηστο να μας πας για πλατσουρισμα:PPPP
Printable View
10 λεπτα απο την παραλια?grrrrrr....ζηλευω...εγω μενω Νεα Ελβετια...στα κομματια θελω και εγω θαλασσα....κανονισε χρηστο να μας πας για πλατσουρισμα:PPPP
παιδια εγω ειμαι 100 μετρα απο τη παραλια κ ειναι απιστευτο μια ζωη αυτο θελω την θαλασσα διπλα!!μονο που την βλεπω καθε μερα να χει διαφορετικο χρωμα τρελενομαι!ντινι εχεις πολυ πλακα !!!:P:P
100 μετρα?τι θα γινει ρε παιδια?ο ενας 100 μετρα ο αλλος 10 λεπτα απο θαλασσα δλδ μονο εγω κατουρησα στο πηγαδι:PPPPPσας ζηλευω ελεινα δεν το συζητω.....τυχερακηδες.....αν ημουν τοσο κοντα απο την θαλασσα δεν με κοβω να εβγαινα και ποτε απο εκει μεσα....εκει θα αφηνα τα κοκκαλακια μου:)
κ ξερεις το κολυμπι ειναι πολυ χαλαρωτικο,για μας ειδικα οτι πρεπει,μετα την θαλασσα εισαι ηρεμος γαληνιος
αμαν ρε Αλεξανδρε επιτηδες το κανεις?για να ζηλευω περισσοτερο?μακαρι να κανει καλο καιρο αυριο και να παω και εγω να πλατσουρισω:)η αληθεια ειναι πως και εγω το εχω ακουσει...το πλατσα πλουτσα που κανει η θαλασσα ειναι πολυ χαλαρωτικο....
ισχυει προσεξε μια φορα μετα το κολυμπι ποσο χαλαρη θα σαι
εγω παω βαζω τα γυαλακια μου κ ριχνω 30 με 45 λεπτα ασταματητο κολυμπι κ μετα βγαινω κ για 2 ωρες ειμαι τερμα ηρεμος
διωχνει την ενταση απο το σωμα