Ναι αλλα μοιαζεις σαν ερωτευμενος
Πόσο καλύτερα να το γραψω.Αυτη την αίσθηση δινεις
Printable View
Τοξικό ειναι σιγουρα.Μονο και μόνο που πήγες διακοπες και τις πρωτες μερες ησουν σαν αρρωστος ειναι μια τοξικη κατασταση.Εδω ναι βλέπουμε μόνο τη πλευρα σου γιατί το τι μπορει να σκεφτεται εκείνος το ξερει μόνο αυτός.Θα εξακολουθησεις να πηγαινεις σε ψυχολογο και θα του λες οτι κ εδω θεωρώ θα σε βοηθησει αν και δεν ειναι ολοι οι θεραπευτες καλοι.
αληθεια λες οτι δεν το ξερεις;
δεν το ξερεις οτι ενας ενεργος σεξουαλικα ανθρωπος εχει αναγκη την ερωτικη ελξη την ερωτικη αγαπη;
πως ειναι δυνατον να φαντασιωνεσαι οτι η δικησ ας σχεση μπορει να υποκαταστησει την ερωτικη ;
ισως εισαι γκει κι εχεις καποιου ειδους υποσυνειδητη ελξη προς τον αδερφο σου, ελλειψει ανδρα συντροφου...
αλλιως δεν μπορω να εξηγησω πως δεν καταλαβαινεις οτι εχει αναγκη την συντροφικοτητα με μια κοπελα και σκεφτεσαι οτι μπορεις να την υποκαταστησεις..
Ναι το ειπε ξεκαθαρα βασικα στα σημεια που τονισες.Το λεω τοση ωρα με πολυ πλάγιο τροπο αλλα νομίζω οτι εχουμε καταλαβει ΟΛΟΙ λίγο πολυ πιο ειναι το θεμα
Και οπως εχω βαρεθεί να λεω κανει σαν ερωτευμενος και επουδενί δε θυμιζει αδελφικη αγαπη ολο αυτό αλλα μια αρρωστη κατασταση που θελει οπωσδηποτε καποιον ειδικο.
μα το ειπες οσο πιο ξεκαθαρα γινεται. "γιατι ο δρομος να μηνε χει εσενα κι εκεινον". πως να εχει εσενα κι εκεινον;;;; ζευγαρι ειστε;
ο ερωτισμος δεν εχει παντα σεξ, ειδικα αν υπαρχουν ταμπου.
υπαρχει και ο ανεκπληρωτος πλατωνκος ερωτας. εχω εναν φιλο που ηταν ερωτευμενος με τηνα δερφη του, χωρις ποτε να ξεφυγει σε κατι, φυσικα..
Και καπου εδω η αποστολη μου εφτασε στο τελος της.Μεσα απο τη κουβεντα μας βγηκε ο λόγος που είσαι τόσο κολλημενος..Για καλο δικό σου ανέφερε τα ΟΛΑ στη ψυχολόγο σου.Και μη κρύβεσαι πισω απο το δακτυλο σου.Αγνωστοι μεταξύ αγνώστων είμαστε συξ τελική
Η σχεση σας δεν κινδυνεύει γιατί ειναι σχέση αδελφικη και δεν γινεται να αντικασταθει.Αλλο ρολο εχει η κοπελα του κ αλλο εσύ.Επισης δε θα σε αγαπαει λιγοτερο αν δε βρίσκεστε καθε μερα δε βλεπετε νετφλιξ μαζι και δε κοιμαστε στο ιδιο κρεβάτι.Μη σκέφτεσαι σαν μωρο.
κινδυνευει οχι επειδη θα αντιπαθησουμε ο ενας τον αλλον, αλλα ακομα και για εναν καφε να βγουμε θα τοπαλευουμε ενα μηνα.
ας πουμε τωρα εφυγε πηγε για δουλεια. οταν ξυπναω θα γυρναει σπιτι. μαρεσει αυτη ηρουτινα. περναω ωραια. μαρεισει που του δειχνω οτι- τον νοιαζομαι. και απλα ξερω οτι ολο αυτο θα χαθει.
Εισαι αδερφος του και οχι σχεση του.Πρεπει να χαλαρώσεις λιγο με καποια πράγματα.Ναι προφανως αν κανετε οικογενειες δε θα βρίσκεστε καθε μέρα.Αυτη ειναι η φυσιολογική ροή των πραγματων
Θα θελει χρονο με τη κοπελα του.Εγω απορω η κοπελα του δεν εχει πρόβλημα που εισαι μεσα στα πόδια της;Χρονο μαζι εχουν;Επισης δεν εχουν σκεφτει να μεινουν μαζι;Ποσο καιρο ειναι μαζι τα παιδια;
Καποιες στιγμες ειναι λίγο σκληρο να αντιλαμβανόμαστε τη πραγματικοτητα.
Μου αναβει λιγο τα λαμπακια ας πουμε οτι η σχεση μου με τον αδερφο μου πρεπει να νοιαζει εκεινη. Συνηθως τα ΣΚ βρισκονται και εκεινοι. Γνωριζονται κανα 3ρι χρονια, δεν νομιζω οτι θα παντρευτουν πολυ αμεσα. Χρονο μαζι εχουν οταν βρισκονται. Βγαινουμε και οι τεσσερις μας. Οσο για συγκατοικηση ειναι μακρια οι δουλειες τους και για την ωρα βολευει χωριστα.
Δεν ειναι τοσο ευκολο πιο συχνα, γιατι δουλευει συχνα βραδυ αυτο το διαστημα. Οποτε σκ ειναι πιο ευκολο.
Δεν ειναι λιγο εγωιστικο να θες να μενει μονος του; Μπορει να μη βγαινει ο αλλος οικονομικα. Εσενα θα σαρεσε να σε απορριπτουν επειδη δε μενεις μονη;
Για τη φαση που ειναι νορμαλ το βρισκω. Δουλευει πολλα βραδια οποτε δεν γινεται αλλιως. Και εμεις που μενουμε μαζι πχ δεν εχουμε ανταλλαξει κουβεντα απο χτες με δουλειες, υπνο κτλ.
Συνεχιζω ομως να βρισκω αδικο να μην θες καποιον επειδη δεν μενει μονος την στιγμη που ουτε και εσυ μενεις μονη. Μπορει και για αυτον να ειναι προσωρινο. Και ποσοι εχουν ανεση βα μενουν χωρις συγκατοικο;
Αρχικα δεν πολυισχυει αυτο που λες για τα ωράρια.Και ο πρώην μου δούλευε κυκλικο και βρισκόμασταν σχεδόν κάθε μέρα.Εκτος αν δουλευει δώδεκα ωρες τη μερα οποτε πάω πασο.Τωρα οσον αφορα αυτο που λες οχι δεν ειναι αδικο.Ο καθενας μας εχει τα δικα του κριτηρια για το τι θα επιλεξει.Εγω θελω να κανω σεξ πχ και να φωναζω ειμαι υποχρεωμένη να βαλω σιγαστήρα επειδή ο άλλος δεν είναι αξιος να ζησει μόνος;