ότι πείτε, εσείς σε όλα έχετε δίκιο
Printable View
Νομιζω υπερβαλλουμε λιγο,δεν γυρναει ολη η υπαρξη μας γυρω απο το σεξ,ουτε εξαρταται η ζωη μας απο αυτο. Οσο ωραιο και απαραιτητο να ειναι δεν αποτελει βασικη ζωτικη αναγκη μην τρελαθουμε. Καποιοι/ες το κανουν,αλλοι λιγο μεγαλυτεροι,αλλοι ακομα μεγαλυτεροι και μπορει να υπαρχουν ενα εκατομμυριο λογοι γι αυτο. Προσωπικα ποτε δεν το ειχα τοσο ψηλα ουτε εφτασα σε σημειο να το ζηταω σαν να μην υπαρχει αυριο,ουτε εκατσα και ποτε να σκασω οταν μια κοπελα με απερριπτε ουτε τιποτα,ολα μια ιδεα ειναι
Αλλο το δε γυρναει η υπαρξη μας γυρω απο κατι και αλλο δεν υπαρχει στη ζωη μας. Και ενας ενηλικας ιδιως νεος χρειαζεται το σεξ. Λιγοτερο η περισσοτερο αλλα υπαρχει. Εστω και με τη μορφη της αυτοικανοποιησης. αλλα εδω μιλαμε γιαπαρθενο στα 27 οχι για απεξαρτηση απο το σεξ.
κι εγώ είμαι 21 κ δεν το έχω κάνει έχουν βρεθεί στο δρόμο μου ευκαιρίες για sex είτε μερικές δεν της ήθελα μερικές της έχασα θέλω να βρω την κατάλληλη όπου να γουστάρω να το κάνω μαζί της αλλά δύστυχος η ψυχολογία/μηδαμινή αυτοπεποίθηση μου δεν με βοηθάνε σε αυτό κ ούτε κύκλο με γνωριμίες έχω. κάποια έγραψε εδώ για σεριαλ κιλερσ κ χαζομάρες για γέλια πραγματικά,είναι απλή ψυχολογία κάθε ένας έχει τους λόγους του
ε να βλεπεις, στα λόγια μου έρχεσαι. Αν είναι παρθένος και μέσα στα νεύρα και δεν μπορεί να καταλάβει πότε γίνεται μια πλάκα χωρις να προσβληθεί... ε !
Ενώ αν όλο το πακετο είναι εντάξει , έχουμε κ επικοινωνία και ο χαρακτηρας του είναι μια χαρά, η παρθενιά δεν αποτελεί πρόβλημα.
Δεν ειναι τοσο απλο. Αν καποιος δε βγαλει γενια δεν θα πουμε δεν ειναι ετοιμος, θα πουμε οτι πρεπει να παει σε ενδοκρινολογο γιατι κατι παιζει με την τεστοστερονη
Αν δεν τολμαει να κανει σεξ και δεν ξερει κα το γιατι, που ειναι και πολυ χειροτερο, θα πουμε οκ δεν ειναι ετοιμος; Τον εαυτο του δουλευει. Και δε θαναι ετοιμος γιατι κατι συμβαινει που δεν το χει βρει.
Δε θα κατσω να αναλύσω γιατί δεν ειναι νορμαλ να μενει κάποιος χωρις σεξ σε τετοιες ηλικιες.Ο ανθρωπος σε φυσιολογικές καταστασεις εχει ορμές.Το να εχει ορμες και να μενει με το πουλί στο χερι σημαίνει οτι υπάρχει κάπου πρόβλημα.Δηλαδη ποση φαντασια και μυαλο θελει να το σκεφτείς.Εισαι γκει;πηγαινε με αντρα.Εισαι στρειτ κανε με γυναίκα.Αλλα κάνε.
Από την στιγμή που δεν το κυνηγάει κ δεν έχει κάποιο πρόβλημα δεν βλέπω να υπάρχει θέμα απλά περιμένει να συμβεί. συγνώμη που θα σας το πω αλλά σε μερικούς ανθρώπους όταν περνάνε καλά με τους φίλους κάνουν κάποιο χόμπι έχουν την δουλειά τους δεν τους ενδιαφέρει κ τόσο το σεξ
Βλέπω ροζ μονοκερους στο σαλόνι μου που μου μιλάνε.
Αλλα μην ανησυχείτε, δεν έχω πρόβλημα.
(facepalm)
Δεν βαριεστε ας γινει οτι ειναι να γινει
Ενταξει υπαρχουν και χειροτερα.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=...vm6zM0Q6478yj1
σοβαρα τωρα, στα 26-27 εκανα κι εγω σεξ πρωτη φορα.
Εχω ακουσει οτι δεν ηταν κατι φοβερο αυτο , εχω ακουσει κι οτι σημαινει κατι.
Απο προσωπικη εμπειρια ( 38 ειμαι πλεον), μπορω να πω με σιγουρια οτι α) οκ , δεν ειναι το τελος του κοσμου β) φυσικα και σημαινει πραγματα ( εμενα ηταν θεμα αυτοπεποιθησης, ημουν παρα πολυ ντροπαλος, επαιζαν θεματα με γυναικες - μανα, αδερφη ηταν πολυ καταπιεστικες) γ) αν δεν εισαι χαλιας , θα γινει καποια στιγμη, δε θελει τοσο αναλυση κ αγχος
Το να μην έχεις καθόλου ορμές αν δεν κάνω λάθος είναι διαταραχή.Δεν είναι κάτι φυσιολογικό.Το να έχεις και να επιλέγεις να τη βγάζεις με ένα χέρι(άντρας ή γυναίκα δεν έχει σημασία) ε συνήθως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ψυχιατρικό.Το λέω από όλες τις περιπτώσεις που έχω συναντήσει ως τώρα.
Σιγουρα υποδηλωνει προβλημα.. απλα ζουμε σε μια περιεργη εποχη που ακομα και για τα προφανη (γουσταρω να κανω σεξ) δεν ειναι τοσο προφανη. Ειναι πολυ ξεκαθαρο οτι κατι σοβαρο κρυβεται πισω απο αυτο κι ομως.. αρχιζουμε τα ειναι επιλογη μου, δεν ειμαι ετοιμος, δεν εχω βρει τον καταλληλο..
αν καποιος φτυνει αιμα, θα παει σε γιατρο. Δε θα σκεφτει οτι ειναι επιλογη του να φτυνει αιμα. Ειναι και τοσο σοβαρο που δεν κρυβεται πισω απο τιποτα. Εξισου σοβαρο ειναι και το να μην κανεις σεξ για μενα (οχι επειδη δεν μπορεις μια περιοδο πχ εισαι ναυτικος αλλα επειδη δεν θες/λειτουργεις). Εκει γιατι δεν το κοιτας καταματα; (οχι εσυ, καταλαβες τι εννοω). Επειδη δεν βλεπεις αιμα οπως στην αιμοπτυση;
Συμφωνώ απόλυτα,Εντάξει δεν είπαμε να το κάνεις σόνι και ντε στα 16 ή στα 17 αλλά μετά από κάποια ηλικία είναι όντως για ειδικό.Και όντως χρησιμοποιούν όλοι δικαιολογίες άντρες και γυναίκες.Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μη κάνεις σεξ ενώ έχεις καύλες.Το σεξ είναι υγεία.
Αλλο τοσο μικρος.. το σωμα αρχιζει και ζηταει απο μικρες ηλικιες πολλες φορες.. αρχες γυμνασιου.. και λιγο λιγο ετοιμαζεται μεχρι να το ζησει/ζητησει. Απο ενα σημειο και μετα ομως αρχιζει και το ωριμο φρουτο να σαπιζει. Ειχα μιλησει με εναν σε site γνωριμιων καποτε και ηταν 40 και μ ειπε δεν εχει παει με αντρα.. και του λεω δεν νομιζω οτι ειμαι τοσο μοναδικος ωστε να καταφερω αυτο που 20+ χρονια δεν καταφερε αλλος μαζι σου.