Originally Posted by
Al_Bundy
Οι γονείς της, είναι συνταξιούχοι και έχουν φάει μια ζωή , μετρώντας τις καταθέσεις τους. Όσα λόγια κι αν πω , θα πουν περισσότερα, δουλειά δεν έχουν , δεν μπορώ να τους συναγωνιστώ, οπότε κερδίζουν. Δεν έχει νόημα να χάνω χρόνο και προσπάθεια. Κάποιες κινήσεις καλής θέλησης που πήγε να κάνει κάποιες φορές, τις σταμάτησαν αυτοί , πάντα. Π.χ. κάποιες φορές ήθελε η γυναίκα μου να κάνει αυτή τα έξοδα για να πάμε ΣΚ χωρίς παιδί κάπου οι δυό μας . Το είχε πει αρχές εβδομάδας, με μερικά τηλέφωνα ή μία επίσκεψή τους, την έκαναν να το ακυρώσει με δικαιολογίες αστείες. Πρόκειται για σκουλήκια μόνο τα μάρμαρα θα μας απαλλάξουν από αυτούς , οπότε κάνω υπομονή, μέχρι να τους σκεπάσουν . Ένα παράδειγμα για να καταλάβεις kαλύτερα για τι πρόκειται , μεταξύ άλλων , μου έχουν ζητήσει να πάνε να εγκατασταθούν μόνιμα στο δικό μου εξοχικό , για να νοικιάσουν το σπίτι τους ! Όταν ήταν να γεννήσει, έστειλαν δική τους συμβολαιογράφο , να κάνει διαθήκη ,σε περίπτωση που πέθαινε στη γέννα, να μείνει το σπίτι που της έγραψαν σε αυτούς και να μην πάρω εγώ μερίδιο . Τι κουβέντα να κάνω λοιπόν με αυτούς από πίσω της ; Άλλωστε τώρα, πλέον δεν μπορώ να ξοδεύω όπως παλιά, θα είναι και σε λάθος στιγμή.
Το ότι θέλω να κάνουμε σεξ κάθε μέρα, δεν φαντάζομαι ότι θέλει πολύ σκέψη. Δεν της είναι και καινούριο μάλλον.ΠΟΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;;; Ξέρει.
Να κάνω εξωσυζυγική σχέση , δεν είπα ότι το σκέφτομαι. Δεν υπάρχει και πρόταση . Αν τύχαινε με κάποια παντρεμένη εχέμυθη , ίσως το έκανα, χωρίς πολύ σκέψη και ανάλυση. Απλά δεν θα ήθελα ρίσκα, τουλάχιστον όσο το παιδί είναι μικρό , γιατί δεν μου αρέσει ο τρόπος που μεγαλώνουν παιδιά γνωστών χωρισμένων και σίγουρα δεν μου αρέσει ο τρόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά που έχουν οι αδελφές της, που τις χώρισαν και τις δύο οι γονείς τους και τώρα είναι με ψυχοφάρμακα και οι δύο και τα παιδιά τους βλέπουν άθλιες εικόνες και ακούνε όλη μέρα αισχρά ψέμματα για τους πατεράδες τους, που τους δηλητηριάζουν την ψυχή.