Aυτό με τους μισθούς όντως είναι τραγικο...περιγελαται η παιδεια, αλλα από την αλλη ετσι θελει η αγορα...
Printable View
Δύσκολο να σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, πολύ δύσκολο. Και μετά γιατί να μην πάρουν μια κοπέλα 35 ετών που να έχει ξαναδουλέψει σε τέτοιο πόστο. Μην νομίζεις πως και εδώ τα πράγματα είναι εύκολα,είναι πολλές οι ψωνισμενες που σε βγάζουν εκτός εαυτού , τα ωράρια ειδικά τα Χριστούγεννα ατελείωτα. Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ιδιαίτερα σε παιδάκια.
Νεφέλη νομίζω πως έχει δίκιο η ψυχολόγος σε αυτό το θεμα. Και πωλήτρια μην φανταστείς ότι θα έχεις λιγότερες ευθύνες. Αν δεν πάει καλά το μαγαζί με σένα θα τα βάζει το αφεντικό και άσε μην σου τύχει και καμιά στραβή συνάδερφος. Βέβαια αν θες να προσπαθήσεις καντο. Θα βγεις και από την απορία.
Θα σου πω εγω 46 χρονων ειμαι αγροτησ η ελια θελει ενα λιπασμα ενα κλαδεμα κι ενα ραντισμα τιποτα δυσκολο δηλαδη απο τοτε που περασα τα 40 εχω μπει στα βαθεια τησ δουλειασ δεν μπορω να κανω τιποτα για το λιπασμα εχω ανυσηχια μηπωσ δεν ειναι καλο μηπωσ δεν βρεξει μηπωσ γινει κατι που δεν ξερω και για τα αλλα τα ιδια πανω κατω εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι μετα τα 40 επειδη τα βλεπεισ ολα καταλαβαινεισ τι μπορει να παει λαθοσ κ δεν μπορεισ να το αντιμετωπισεισ γτ βλεπεισ την αληθεια γυμνη οπωσ ειναι εν ολιγοισ οτι κι αν κανεισ τα ιδια προβληματα θα εχεισ κατσε στα αυγα σου σε ολουσ συμβαινει