Tο εμβόλιο αυτή τη στιγμή . Γιατί βάζω σε κίνδυνο και την ζωή μου και των άλλων. Πήγα να το κάνω και είχα πολλούς παλμους, φοβήθηκα. Το χειρότερο φοβάμαι το μετά, μην βάλω ιδέες και γυρίζω στους καρδιολογους. Αφού δεν μπορώ θα καθίσω μέσα στο σπίτι.
Printable View
Δεν ξέρω αν πασχεις απο ΙΔΨ απλώς όταν αναφέρθηκες στις ιδέες σκέφτηκα μηπως πάσχεις απο ΙΔΨ. Είναι πως το βλέπει ο καθένας. Εγώ γιατί έκανα εμβόλιο ξέρεις; Για να μπορώ να γυμνάζομαι για κανένα άλλο λόγο, ούτε για τον covid ούτε για τιποτα άλλο. Ο λόγος που το έκανα ήταν για να μπορώ να κάνω προπονηση καθε ημέρα χωρις να χρειάζεται ανα δύο ημέρες να στηθω σε μια ουρά για να κάνω ένα ράπιντ και ανα δυο μέρες να τρωω το διωρο μου έτσι. Ούτως ή άλλως είπαν χθες, πως η αποδοτικότητα του εμβολίου στην μετάδοση της μετάλλαξης δελτα έχει μειωθεί 40%.
Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να έπασχα από κατάθλιψη και να μην έκανα εμβόλιο αν ο ανεμβολιασμός με κρατούσε μέσα.
Τραβάμε αυτό που τραβάμε με τις παρενέργειες του εμβολίου, ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό, έχω ένα φίλο που δεν είχε την παραμικρή παρενέργεια, εγώ ακόμη να συνέλθω τελείως έπεσαν τα δέκατα τώρα έχω πονοκέφαλο, αλλά να έχει αποτελεσματικότητα το εμβόλιο και εγώ ναι μεν το έκανα σκεφτόμενος την προστασία μου αλλά κυρίως το σκεφτόμουν για την διευκόλυνση στην καθημερινότητα μου, την διευκολυνση σαν εμβολιασμενος
εκανες καλα και για τους δυο λογους και για δυο ακομα.
αν πανε τα πραγματα οπως πανε τωρα, μπορει να γινει και υποχρεωτικο κια υτο θα ειναι ενα δραμα για καποιον που δεν θελει. τουλαχιστον το αποφασισες στον δικο σου χρονο.
και το αλλο ειναι, οτι απ οτι λενε οι ειδικοι, οποιοι δεν εμβολιασοτυν, θα κολλησουν σιγουρα. δυσκολο να παιζεις ρωσικη ρουλετα αν θα εισαι σ τους τυχερους που θα περασουν ελαφρα. οι μεταλλαξεις οσο πανε και χειροτερευουν.
Και νέα μετάλλαξη όλα τα χαμε αυτό ελειπε
Κάτι μου λέει πως αν γίνει νέο λοκνταουν με οικονομική πια εξαθλίωση θα έχουμε πολλούς με κατάθλιψη, νέο αίμα δυστυχώς.
Έκανα την Τετάρτη είχα δέκατα το ίδιο βράδυ και από τότε έχω σπασμωδικους πόνους πλάτη, αυχένα, κεφάλι, μη πάθω τίποτα χειρότερα, εύχομαι να μην ξαναβγεί άλλη δόση γιατί έχω πάρει φοβία!!
Μήπως είναι ψυχολογικό, ή μήπως ψάχνεις μικροπονους νά τούς αιτιολογήσεις ως παρενεργεια; Καί εγώ ξύπνησα Με βαρύ κεφάλι (από την υγρασία), πόνο στη μέση (από καθιστική ζωή), πόνο Στην κοιλιά (από περίοδο), πόνο στο στομάχι (επειδή ακόμα δεν έφαγα πρωινό) κλπ. Θέλω νά πω ότι μπορεί νά είναι οτιδήποτε.
Ο, τί καί νά είναι όμως θά περάσει.
Είπαμε, δεν νομίζω νά προτιμουσες τά βαριά πνευμονια, τή δύσπνοια που μπορεί νά σού προκαλούσε ο κορονοιος ανεμβολιαστος.
Όλα καλά θά πάνε, καλημέρα !
Στη δευτερη δοση κι εγω χαλια ημουνα για 4 μερες.Κι εγω ειχα φοβηθει η αληθεια ειμαι και με γιατρο μιλησα αλλα ολα καλα.Στην αρχη φοβηθηκα οτι εχω κολλησει και εκανα και τεστ.Σημερα ειναι να κανω την τριτη δοση...εννοειται δε θελω να την κανω.Αλλα επειδη εχω θεμα με βρογχιτιδες/πνευμονιες και φοβαμαι τι θα γινει αν τυχον κολλησω μαλλον θα παω να την κανω.Δυστυχως λογω δουλειας το εκανα πολυ νωρις και εχουν ηδη περασει 7 μηνες.
Ελα ρε Ανδρέα μην επικεντρώνεσαι στο εμβόλιο και στο σώμα σου, γιατι μετά θα μπεις σε μια διαδικασία που το μονο που κάνει είναι να σε αγχώνει και να γίνεται όλο αυτό για το τίποτα. Βρες κάτι να κάνεις να σου απορροφά χρόνο από τη ζωή σου, για να μην μπαίνεις στην διαδικασία αυτή. Ταλαιπωρείς τον εαυτό σου για το τίποτα. Μην κάθεσαι μέσα στο σπιτι Ανδρέα σε καταστρέφει αυτό, βγες έξω από το σπίτι και γύρνα το βράδυ. Που εισαι σε χωριο; Σε κωμοπολη; Στην Αθήνα; Που είσαι;
Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας, η αλήθεια είναι ότι εάν χρειαστεί άλλη δόση δεν ξέρω εάν θα τι κάνω, αν και μου είπαν ότι το Johnson είναι μια δόση και αν χρειαστεί άλλη δόση θα είναι για το Μάρτιο!
Εγω μολις εκανα την τριτη δοση...ευχομαι να μη σερνομαι αυριο.
Βρε παιδιά και καθε φορά που θα έρχεται μια νέα μετάλλαξη θα κάνουμε και ένα εμβόλιο , λογικό και αυτό;
οι ιοι δεν εχουν νοημοσυνη, δεν ειναι οντοτητες, δεν ειναι γνωστο αν ειναι ζωντανοι μικροοργανισμοι, , δεν ειναι παντα εχθρικοι προς τον ανθρωπο, ξερουν ομως να κανουν πολυ καλα ενα πραμα , να μεταλλασονται οσες φορες χρειαστει με σκοπο να επιβιωσουν .........η επιβιωση ειναι το μονο ' μελημα ' τους ........
Στη σχολή βρέθηκε θετικό κρούσμα και όλοι ανεμβολιαστοι και μη πρέπει να κάνουμε ένα rapid το οποίο σε μένα βγήκε αρνητικό νομίζω αν και δεν είμαι σίγουρος πως ήταν ανεμβολιαστος ο κυριος
Φοβάμαι ότι η υποχρεωτικοτητα θα ισχύσει σε λίγο για όλους. Δηλ.αν έχεις ψυχική νόσο και δεν μπορείς θα πρέπει να το κάνεις θες δεν θες
οπως και να εχει αυτο το εμβολιο του κορονοιου ειναι ιδιαιτερα σπουδαιο.... οταν για ολα τα αλλα εμβολια καναμε μια δοση για παντα..... εδω ακομα ερευνουν την αποτελεσματικοτητα του εμβολιου στην νεα μεταλλαξη ''ομικρον''.. και ενδεχωμενος να υπαρξουν και ακολουθες μεταλλαξες και ενδεχομενως να πρεπει να βγουν και αλλα εμβολια....εσεις οι εμβολιασμενοι που τρεξατε να το κανετε, καποιοι απο οικονομικη αναγκη για να μην πληρωνετε, καποιοι αλλοι απο εσας γιατι πιστευαν οτι ειναι ο πιο θανατηφορος ιος...τωρανα ετοιμαζεστε και για αλλες δοσεις
με "ενδεχομενως" δεν προχωραει η ζωη, ουτε η επιστημη.
προχωραει με τα δεδομενα ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. με τα σημερινα δεδομενα, το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος για ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ απο την πανδημια (οχι για να ειναι 100% ασφαλης), ειναι να εμβολιαστει, οσες φορες χρειαστει, μεχρι να βρεθει μια μονιμη λυση, ΑΝ βρεθει.
για την γριππη πχ, η "μονιμη" λυση για ευπαθεις ομαδες ειναι ο εμβολιασμος. ΑΥΤΟ κανουν χρονια τωρα οι ευπαθεις. καθε χρονο.
και μπορει αυτο να κανουν και για τον κορωνοιο, ο οποιος δειχνει οτι ηρθε για να μεινει.
πηγα χθες στον οδοντιατρο μου, 45 χρονων, καταγερος, αθλητικος, αθλουμενος, υγιεστατος και το πρωτο πραγμα που με ρωτησε, ηταν αν εχω εμβολιαστει, του ειπα "ναι, εσυ;" και μου απαντησε "εννοειται. και για κορωνα και για γριππη". εμβολιαζεται για γριππη 45 χρονων ανδρας. και σκεφτομαι να το κανω κι εγω.
και ναι, εκανα και τις 2 δοσεις του κορωνα, οπως εκανα και πνευμονιοκοκκο πριν βγει το εμβολιο του κορωνα, μηπως γλλυτωσω κατι αν αρρωστησω, και εχω κλεισει ραντεβου για την τριτη δοση του κορωνα και μετραω τις μερες να την κανω γιατι εχει πεσει η ανοσια μου πλεον, και νοιωθω υπερμετρη ευγνωμοσυνη για τους ερευνητες, που προλαβαν να το κατασκευασουν πριν αρρωστησω, για το οτι μου το παρεχει το κρατος δωρεαν και με τοσο καλη οργανωση και συνθηκες. για το οτι δεν ειμαι στην αφρικη να περιμενω την ελεημοσυνη απο την ευρωπη, μηπως μπορεσω να εμβολιαστω πριν πεθανω απο κορωνα ή χιλιες δυο αλλες αρρωστιες κι ελλειψη νερου και φαγητου.
νοιωθω ευγνωμων και τυχερη.
και θα παω τρεχοντας, οσες φορες χρειαστει.
υ.γ. ο ιος ειναι θανατηφορος. δεν το "πιστευαν", καποιοι. μερικα εκατομυρια νεκροι, το εχουν επιβεβαιωσει με τον βασανιστικο τους θανατο. ας μην τους ακολουθησουν κιαλλοι απο υπερμετρη βλακεια. αν ειναι να τους ακολουθησουν, ας ειναι απο αλλους λογους. καταλαβαινω αυτον που φοβαται . δεν καταλαβαινω αυτον που ακομα αμφιβητει αν υπαρχει ο ιος η αν ειναι θανατηφορος. προκειται για βλακεια.
οντως , ετσι ειναι ......
Ναι πιστεύω απόλυτα ότι ο ιός είναι θανατηφόρος, δεν το συζητώ διόλου. Όπως φοβάμαι τον ιό , φοβάμαι και το εμβόλιο εξισου
ο ιος ειναι θανατηγορος εχει πεθανει ενα σωρο κοσμακης...απο τα 10.000.000 πληθυσμο της ελλαδας εχουμε 18.500 θανατοι απο κορονοιο (απο αυτους που βαζουν οτι ηταν μονο ιος και δεν συνετρεχαν και αλλοι λογοι).... και αντιστοιχα απο τα 8 δισεκατομυρια ανθρωποι του πλανητη εχουν πεθανει 5.000.000 .... εντυπωσιακα νουμερα! αντιστοιχα οταν το προβλημα του υποσιτισμου, και εξαιτιας της φτωχειας και της πεινας, η νουμερο ενα αιτια για θανατους εξακολουθει να ειναι πολυ υψηλοτερη εκ αυτης του κορονοιου.... λυπαμαι αλλα δεν με πειθουν οτι ειναι σοβαρη ιωση αυτην, ουτε θανατηφορα...υπαρχουν σε παγκοσμια κλιμακα σοβαροτεροι θανατοι απο αυτην την πανδημιας
Αν δεν έχεις πειστεί μέχρι τώρα για την επικινδυνότητα του ιου, μάλλον μόνο η ταφόπλακα θα σε πείσει.
Συγκρίνεις μη μολυσματικές κατάστασεις με μεταδοτικές ασθένειες όπως ο COVID. Και ο θάνατος από καρδιαγγειακά είναι 1η αιτία παγκοσμίως. Αλλά αυτό δεν κολλάει. Αν κάποιος αρνείται να εμβολιαστεί είναι δημόσιος κίνδυνος, τόσο απλά. Και τόσο κυνικά επειδή ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. Αφήνουμε τρύπες στο τείχος ανοσίας επειδή 1) υπάρχουν μεσαιωνικοί τύποι που δεν πιστεύουν στα εμβόλια 2) κάποιοι πολιτικοί για ψήφους δεν μαζεύουν την εκκλησία 3)η ίδια η εκκλησία είχε απαράδεκτη τάση και τώρα απλά αναγκάστηκε ως ένα βαθμό να μαζευτεί 4) τα ΜΜΜ είναι μέγιστες εστίες μετάδοσης 5) πάσχουμε από βιολογικό αναλφαβητισμό
Αν εγώ πεινάω δεν θα σε κάνω και εσένα να πεινάς. Αν κολλήσω κοβιντ θα κολλήσω και εσένα.
Γιατί δεν κάνεις την αρχή με το να σοβαρευτείς εσύ; Κανείς δεν ξέρει αν με τη νόηση θα γίνει καλά όπως εσύ (αν νόσησες) ή αν θα πεθάνει. Επίσης κανείς δεν ξέρει πόσους θα κολλήσει και πόσους θα στείλει επειδή τους κόλλησε. Και για αυτό έχουμε το εμβόλιο που είναι ΠΡΟΛΗΨΗ.
Ρε παιδιά τα διαβάζω όλα αυτά και τρελαίνομαι ! Μα είναι δυνατόν να μας διαχωρίζουν ; Και επίσης να τσακώνεται ο κόσμος αναμεταξύ του ; Λοιπόν κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας στερήσει την ελευθερία μας . Αυτό όλο που γίνεται είναι αντισυνταγματικό ! Δε λέω ... Υπάρχει ιός ! Αλλά χαλαρώστε και λίγο .. ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. επίσης ξυπνήστε και λίγο εσείς οι εμβολιασμενοι ! Μα είναι δυνατόν κάθε 3 μήνες ( γιατί τόσο έγινε ) να πηγαίνω να κάνω και μια δόση εμβολίου για να είμαι "εν δυνάμει ελευθερος " ;
Και αν όλο αυτό είναι ένα παγκόσμιο πείραμα ; Για να τεσταρουν τα mrna εμβόλια ; Και αν όλο αυτό κάπου αποσκοπεί ;
( Βασικά σίγουρα αποσκοπεί κάπου απλά δε λένε ορισμένοι να το καταλάβουν)
Δεν είμαι συνωμοσιολόγος και ούτε θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο covid ..
Απλά τον καθένα τον επηρεάζει διαφορετικά .. στην οικογένεια μου νόσησαν 3 άνθρωποι και το πέρασαν σχετικά ελαφριά ... επίσης μια φίλη μου εκανε το εμβόλιο της pfizer την 1η δόση και μετα από ένα μήνα έπαθε μυοκαρδίτιδα κ ο γιατρός που της έκανε την πρώτη δόση της απαγόρευσε να κάνει άλλες. Επίσης η κοπέλα είναι 30 χρόνων και δεν είχε κανένα θέμα με την καρδιά της ..
Επίσης κανείς δε παίρνει την ευθύνη για το συγκεκριμένο εμβόλιο .. ακόμα και γιατροί που είναι υπέρ .. και εδώ βλέπω ότι μέσα σε ένα φόρουμ παροτρύνουν πολλοί άλλους οι οποίοι αμφιταλαντεύονται να πάνε να το κανουν ! Με θλίβει πολύ η κατάσταση η οποία βρισκόμαστε... Επίσης να αναφέρω σε περίπτωση που δεν το έχετε σκεφτεί ότι οι εμβολιασμενοι διασπείρουν τον ιό περισσότερο γιατί δεν υποβάλλονται σε ραπίντ τεστ , ενώ οι ανεμβολιαστοι 3 φορές την εβδομάδα ελέγχονται ! Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν με την υγεία τους ! Έχουν κάθε δικαίωμα !
Και όπως προείπα , μεταξύ σας οι εμβολιασμενοι διασπείρεται τον ιό ! Εμείς είμαστε οι πιο τυπικοί !