* μετά τα 30 σταδιακά έβαζα κιλα
Printable View
* μετά τα 30 σταδιακά έβαζα κιλα
Οι όμορφες γυναίκες τότε ήταν πιο δύσκολες από σήμερα, πολύ πιο δύσκολες ως απλησίαστες. Τότε το σύστημα σε έκρινε καθαρά από εξωτερική εμφάνιση και φράγκα μόνο. Ακόμα και σε μαγαζί να πήγαινες κρινόσουν, υπήρχε το περιβόητο face control που δεν έμπαινες μέσα σε club αν δεν ήσουν πλούσιος, δεν είχες γνωστούς στην πόρτα ή δεν είχες κάποια να σε βάλει μέσα. Τότε ας πούμε για να έμπαινες σε ένα κλαμπ μέσα έπρεπε στανταρ να φορούσες perfecto schott ή Avirex που το πλήρωνες 400 χιλιάδες δραχμές σαν να λέμε 1000 ευρώ, έπρεπε να φορούσες μπότες buffalo τις οποίες τις πλήρωνες στο Κολωνάκι 70 χιλιάρικα, έπρεπε να φοράς τζηνάκι levis 501 το οποίο τότε ειχε 30 χιλιάρικα και φυσικά έπρεπε το χρήμα να ρέει.Τότε ο βασικός μισθός έτσι για την ιστορία ήταν 120 χιλιάδες δραχμές περίπου 350 ευρώ. Ζητούσε λοιπόν τότε η σούπερ γκόμενα από κάποιον να μην τρώει; για 3-4 μήνες ώστε να πάρει το ανάλογο μπουφάν κτλ κτλ.
Aφού οι πόρτες των κλαμπ λοιπόν τότε είχαν αυτές τις απαιτήσεις, ευνόητο είναι πως και οι top class γυναίκες θα είχαν τα ίδια τουλάχιστον αν όχι υψηλότερα στάνταρ. Η Μύκονος ήταν το must νησί του καλοκαιριού, δηλαδή η τότε γκόμενα θα σου έλεγε θέλω να πάμε διακοπές στη Μύκονο και κάποιες από αυτές είχαν και άλλες προτιμήσεις ιδιαίτερες, όπως το να πινει κόκες ή αν πήγαινε σε κανα κλαμπ πιο προχώ όπως το Amazon ή το +soda έπινε και κανα ecstasy το κουμπι της αγάπης, έτσι το έλεγαν.
Αυτές λοιπόν οι πολύ όμορφες γκόμενες με τα πολύ υψηλά στάνταρ ήταν για συγκεκριμένο κόσμο, δεν ήταν για όλους και οι περισσότερες είχαν την ίδια κατάληξη, ξεκινούσαν κόκες και καταλήγανε βιζιτούδες για να έχουν να πιούνε. Τότε αν είχες το προαναφερόμενο ντύσιμο και κόκα; είχες την γκόμενα που ήθελες... κάτι το οποίο ήταν πολύ σκληρό για την γενιά μου....
Τώρα είναι φλώροι οι σημερινοί άνδρες των 25+ φοβούνται να την πέσουν λες και θα τους δαγκώσει κάποια. Πως θα καταλάβουν πως εσύ δεν δαγκώνεις; Τι να σου πω θέμα τυχης είναι. Και εγώ γουστάρω μια στο γυμνατηριο μου που ειναι 35-36 καπου εκεί, αλλά όσο ομορφη όσο καλη και να είναι δεν παω να της την πέσω, όχι γιατί φοβάμαι την απόρριψη, αλλά δεν μου βγαίνει ρε παιδί μου, ναι θα την γούσταρα διπλα μου, αλλά δεν μπορώ να πάω. Και έχει το στυλ που γουστάρω αλλά δεν γίνεται να της την πέσω...
Δεν χρειαζεσαι διαιτολόγο για να χάσεις κιλά, μπορώ να σου βγάλω διατροφικό πλάνο εντελώς δωρεάν. Πάντως το χανω με τα κιλά, με το χανω λίπος, ειναι μέρα με τη νυχτα. Μπορει να χανεις λίπος (αυτο παθαίνεις με τη γυμναστικη) αλλα να μην χάνεις κιλά ενίοτε και να παρουσιάζεται αύξηση βάρους επειδή μεγαλώνουν οι μύες. Πρέπει να κάνεις είτε λιπομέτρηση με dexa για να έχεις σημείο αναφοράς, είτε να παρεις δερματοπτυχόμετρο και να μετράς τα χιλιοστα σε διαφορα σημεια του σώματος και να βλέπεις ως μονάδα μέτρησης το ποσοστο λίπους του σώματος που έχεις αν πέφτει ή όχι. Πάντως όπως και να έχει αυτή τη στιγμή κάνεις το 30% που χρειάζεται το σώμα σου λείπει το 70% που είναι η διατροφή για να δώσεις ολοκληρωτικά στο σώμα σου και στο μεταβολισμό σου αυτό που χρειάζεται.
Πιστεψε με, με τοσα χρονια γυπινγκ που εχω στη πλατη μου ξερω ποτε πρεπει και αν πρεπει να την πεσω, τουλαχιστον τωρα ειναι λαθος το timing αν το επιτρεψουν οι συνθηκες πιστεψε με δεν θα χασω την ευκαιρια, ειναι μια παρτιδα σκακι το πεσιμο με αυτη και πρεπει να προετοιμαστει το εδαφος πρωτα. Εγω τη ζωή την αντιμετωπίζω μαθηματικά με πιθανότητες από το πανεπιστήμιο έτσι έχω μάθει να την αντιμετωπίζω και έτσι την αντιμετωπίζω, αυτη τη στιγμή οι πιθανότητες επιτυχίας μου είναι μηδεν. Όταν θα αρχίσει να γέρνει η ζυγαριά προς το μέρος μου, αν συμβεί αυτό, τότε θα γίνει... Για την ώρα δεν πρέπει να γίνει και ευτυχώς που θα την δω από Σεπτέμβριο πάλι! Ασε που η ιδιαιτερότητα μου στην ουσία δεν πρέπει να μου επιτρέψει να της την πέσω...
καλα, εχει και φτωχομπινεδες που αλλαζουν γυναικες σαν τα πουκαμισα, επειδη ειναι απιστοι και γοητες, χωρις να εχουν λεφτα. δεν ε χει να κανει...
εχετε κολλησει μερικοι, οτι χρειαζονται λεφτα για να εχεις πιθανοτητες με μια γυναικα, για να μην ασχοληθειτε με το προβλημα, οτι χρειαζεται επικοινωνιακες δεξιοτητες...
απο τις "πολυ ωραιες", μονο αυτες που εχουν σαν στοχο τα λεφτα ειναι αυτες που περιγραφεις. δεν ειναι ολες οι πολυ ωραιες gold digers. μερικες μαλιστα εχουν περιουσια οι ιδιες. αυτο δεν σημαινει οτι θα πανε με τον καθενα, οσες δεν κυνηγανε τα λεφτα. πρεπει να τον γουσταρουν. για την εμφανιση του, το μυαλο του, τα ενδιαφεροντα του κλπ. ολοι αυτο δεν κανουμε; ψαχνει κανεις ταιρι που να μην του αρεσει;
σωπα ρε μαιντ.
α τα τσαμενα!!! δεν ειχαν την γκομενα ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ κι αυτο ηταν πολυ σκληρο...
και γιατι να εχεις την γκομενα που ηθελες αν δεν σε ηθελε εκεινη; δεν ειναι δημοσιας χρησης οι γκομενες. με οποιον γουσταρουν πανε, ακομα κι αν το κριτηριο τους ηταν το λαιφσταιλ της εποχης...
Με την τελευταία που βγήκα για καφέ για λίγες φορές, την τελευταία φορά όταν είδα κάτω από το πλατύ φόρεμα που φορούσε τους κώλους της να κουνιούνται είπα από μέσα μου όχι, απορρίπτεται.
Κι έπειτα φόραγε πάντα φαρδύ φόρεμα προφανώς για να μην είναι εμφανή τα κιλά της. Τι έπρεπε να κάνω? Να της πω με τρόπο ή στα ίσια χάσε κιλά? Αλλά, ακόμα και με αυτό δεν ένιωθα μέσα μου αίσθημα έναντι της, ούτε χημεία, παρα μόνο ότι είναι ένας καλός χαρακτήρας που θα μπορούσε να ταίριζε μαζί μου στην καθημερινότητα και τρόπο σκέψης και ζωής μου.
οχι, φυσικα! δεν σε αφορα αν θελει να χασει κιλα. δεν εισαι ο γιατρος της, ουτε ο γυμναστης της. εσυ οφειλεις να αποφασισεις με βαση αυτο που ειναι ΤΩΡΑ.
να πας παρακατω, σε μια που θα σου αρεσει εμφανισιακα, κι αυτην να την αφησεις για καποιον που θα του αρεσει εμφανισιακα.
συμβιβαζοναι αυτοι που δεν εχουν αλλη επιλογη και πανε για να μην ειναι μονοι. αλλα αν δεις ποσοι κουκλοι, φιτ που καποιες τους κυνηγανε, τα εχουν με υπερβαρες κοπελες, θα καταλαβαινες οτι πολλες τετοιες σχεσεις ειναι επιλογη. ειτε γιατι δεν τους ενοχλουν τα κιλα, ειτε γιατι βρηκαν κοπελα με τοσα αλλα προσοντα που τα παραβλεπουν.
οσο για τις αδυνατες, ταπεινες παρθενες, δεν ειναι μονες μονο επειδη δεν βρισκουν τον ιδανικο, αλλα και γιατι καμια φορα εχουν περασει τα χρονια της πρωτης επαφης και δεν τολμανε να πουν οτι ειναι παρθενες και να κανουν μια αρχη..
Ρε συ χαχαχαα
Και εγώ είχα δει έναν που βγαίναμε ένα διάστημα και είχε κιλά. Εντάξει και;
Ή τον θες ή δεν τον θες. Αυτά είναι. Δε γίνεται αλλιώς. Δε λες στον άλλον χάσε κιλά. Αν θέλει θα χάσει μόνος του. Εμένα δε με πειραζαν τα κιλά του ίσως επειδή έχω και γω κιλά. Βέβαια αυτός είχε ξεφύγει αρκετά. Αλλά και πάλι...κ*υλωνα μαζί του...δεν έχει να λέει κάτι αυτό ...απλά δεν ήθελα σχέση μαζί του γιατί φοβόμουν πάντα φοβόμουν..Μόνο τώρα μού ήρθε η αναλαμπή να ξυπνήσω και να ξεπεράσω τους φόβους μου να κάνω κάτι για το μέλλον μου και να μη μ*λακίζομαι....αλλά ξέρεις τι; Τον θυμάμαι ακόμα γιατί είχε αξιοπρέπεια δεν ήταν ξεφτιλισμενος. Ήταν σοβαρός και σταρατος σε όσα έλεγε. Δεν έπαιζε. Ε λοιπόν κάτι τέτοιο θέλω. Τώρα βέβαια γ*μησε το γιατί πέταξε το πουλάκι. Αλλά ξέρεις τι; Είναι θέμα τάιμινγκ
mindcrime συμφωνώ ότι η δεκαετία 90 είναι υπερεκτιμημένη βέβαια τότε ήταν πιο εύκολο να βρεις δουλειά και με λιγότερα προσόντα γιατί δεν υπήρχε τόση ανεργία από την άλλη όμως όλοι τότε σε έκριναν απο τα λεφτά και την εμφάνισή δηλαδή τα επώνυμα ρούχα.
Επίσης τότε η λέξη μπουλινγκ ήταν άγνωστη, πολλές κοπέλες παθαιναν νευρική ανορεξία από τις δίαιτες για να ταιριάζουν με τα πρότυπα της εποχής που ηταν τα πολυ αδύνατα μοντελα, ενώ τώρα μπορεί ένας άνθρωπος και με λιγότερα χρήματα να περιποιηθεί τον εαυτό του δεν χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία σε ρουχα, παπούτσια, κομμωτήρια κλπ. όπως τότε.
Απλώς τη νοσταλγούμε αυτή τη δεκαετία για τη μουσική, τις ταινίες και την ανεμελιά που υπήρχε τότε σε σχέση με τη σημερινή εποχή.
Πολυ λυπητερα αυτα που λες.Εγω ειχα στο μυαλο μου οτι εκεινες τις δεκαετιες υπηρχε μεγαλυτερος ρομαντισμος και αυθεντικες σχεσεις.Οι ερωτες που βλεπαμε στις ταινιες και λεμε απο μεσα μας"Αχ μακαρι να το ζησω κι εγω".Οι ανθρωποι απομακρυνονται μεταξυ τους.Γκρεμιζουν γεφυρες και δεν χτιζουν πια.Δυστυχως ολα για το συμφερον ολα για την καλοπεραση.Αληθινες ανθρωπινες σχεσεις,τι δυκολο πραγμα...
Η γυναικα που αναφερεις αν πιστευεις οτι γνωριζοντας τη ,θα ταιριαζανε τα χνωτα σας δεν εχεις να χασεις κατι απο το να την πλησιασεις γιατι και αυτη μπορει να ενδιαφερεται και με την αδρανεια σου να πιστευει οτι δε τη θες.Ποιος ειναι ο λογος που δεν θες να προσπαθησεις εφοσον ειναι στο μουντ σου.?
Μπορει να συμβαινει κι αυτο σε καποιες περιπτωσεις αλλα αν συμβαινει ,δεν ριχνεις τον εαυτο σου αν τα γουστα σου ειναι αλλα με το να εισαι με καποιον που σου εκατσε χωρις να σ αρεσει στ αληθεια μονο και μονο γιατι πιστευεις δε θα βρεις καποιον πιο κοντα σε αυτο που σε ελκυει?Συμβιβασμο επισης θα κανεις αν ο χαρακτηρας του σε μαγευει και το εμφανισιακο το προσπερνας.Το καλυτερο απο ολα γιατι τοτε θα αγαπησεις και το εμφανισιακο.Πολλες γυναικες-συμπεριλανβανομενου και εμου- αθελα τους κανουν να πιστευουν οι αντρες οτι εχουν ενα ιδανικο καλουπι και δε καταγιγνονται σε κατι λιγοτερο.Αυτο ειναι λαθος..Υπαρχουν κι αυτες που το εχουν.Η ειδοποιος διαφορα τους ομως ειναι ολοφανερη...
ασφαλως και τα παραπανησια κιλα εμποδιζουν και μαλιστα οσο περισσοτερα ειναι τοσο πιο πολυ συμβαινει.
ας πουμε αν μια ευσωμη θελει να κανει σχεση με εναν πλουσιο δεν θα το καταφερει ποτε γιατι αυτος θα εχει παντα την επιλογη να το κανει με μια ομορφη.
υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που το παχος στεκεται εμποδιο στις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων θα το μελετησω το θεμα και θα επανελθω
Εξαρτάται πόσα παραπάνω κιλά θα έλεγα.
Το να σαι υπέρβαρος/παχύσαρκος είναι μια νόσος. Δεν θεωρώ ότι είναι περισσότερο ή λιγότερο κακό για τους άντρες και τις γυναίκες αν και έχω την αίσθηση ότι το νήμα αυτό σχολιάζει τις γυναίκες. Υπάρχει το κλασικό επιχείιρημα ότι δεν ξέρεις, μπορεί να υπάρχει λόγος υγείας (με αγαπημένο όλων των υπερθυρεοειδισμό). Όμως το νόημα αυτού του τόπικ είναι το δια ταύτα. Δεν θα βρει ο άλλος απωθητικό ένα άτομο που είναι πολλά κιλά επειδή τρώει μόνο junk food αλλά ελκυστικό αν προκύπτει από θέμα υγείας. Οπότε συγκινητικό μεν να υπάρχει νόσος, αδιάφορο δε ως προς το αποτέλεσμα.
Για μενα η παχυσαρκία είναι μια μάστιγα που πρέπει να καταπολεμηθεί. Όσο κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και προβάλουμε παχύσαρκα άτομα ως περήφανα για το σώμα τους βάζουμε μια πρόκα παραπάνω στο φέρετρό τους.
Εγώ με ΔΜΣ από 29 μέχρι 33.50 σε όλη την ενήλικη ζωή μου ποτέ δεν είχα θέμα πάντως.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να χάσω κιλά ούτε πιστεύω ότι η ζωή μου θα αλλάξει αν τα χάσω. Είμαι 84 κιλά και δεν με ενδιαφέρει να τα χάσω.
Δηλαδή αν είχα καλό μεταβολισμό θα ήθελα να τα χάσω χωρίς προσπάθεια αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να σκάσω κι ολας.
Διότι και όταν ήμουν 55 κιλά και 20 χρονών ούτε τότε οι άντρες με πρόσεχαν, νομίζω ότι με κατατάσσουν στο μυαλό τους στην κατηγορία της τριτοτεταρτης δηλαδή μιας γυναίκας που θα περάσουν λιγο χρόνο μέχρι να βρουν κάτι καλύτερο. Αυτο το καταλαβαινα και το διαισθανομουν από μικρή χωρίς να μου το πουν.
Το θέμα είναι ότι οι γύρω μου με έχουν πρήξει με τα κιλά και ο ψυχίατρος μου με έχει πρήξει και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θεωρείται ψυχολογική υποστήριξη.
Πάντως τα κιλά δεν παίζουν ρόλο για να κάνεις σχέση και το ζωντανό παράδειγμα είμαι εγώ.
Επειδή διαβασα τι γράφατε για το τι ψάχνουν οι εμφανίσιμες γυναικες.
Εγω ψάχνω έναν άντρα γυρω στα 30 να δουλευει (δεν λεω να ναι ζαμπλουτος αλλα θα θελα να ναι καλα σε αυτον τον τομεα), να μην ειναι τσιγκούνης, να με αγαπαει, να με νοιαζεται, να θελει να με ακουει, ναι χει ισχυρή εμπάθεια, να ναι εμφανίσιμος ή εμενα εστω να μου αρεσει (αλλα ασχημος και να μου αρεσει δυσκολο, εννοω πως δεν χρειαζεται να ναι και ο κουκλος) και να χει γοητεία. Δεν μου αρκει απλα να δω εναν ομορφο αντικειμενικα αλλα να μην με ελκύει. Θελω να χει κατι μαγνητικό πανω του και να χει βάθος. Να μην κοιταει την μια και την αλλη, αλλα να θελει μονο εμενα. Να μην κερατωνει φυσικα! Να έχουμε έναν ισχυρό ψυχικό δεσμό. Και να μην ειναι χαζός ή αγαθιάρης γιατι θα με εκνευρίζει αν λεει χαζα. Επίσης να μην ειναι ψευτης, νάρκισσος και να μην χειραγωγεί τους ανθρώπους. Και προφανως να υπαρχει συναισθηματικη και σεξουαλικη χημεια κλπ.
Ε δεν υπαρχει αυτο ΠΟΥΘΕΝΑ! Εγω προσωπικα δεν μπορω να βρω κανεναν τετοιον !
Οχι τετοιον δεν μπορω να βρω, εδω δεν μπορω να βρω ουτε εναν να πληρεί έστω 3 από τα παραπάνω που ανέφερα!!!!!!! Βασικα ολοι σχεδον οι άντρες εχουν τα ακριβώς αντιθετα χαρακτηριστικά από όσα περιέγραψα!
Τι εννοεις με το θα θελα να ειναι καλα σε αυτο το τομέα; Οικονομικά; Αν για παραδειγμα ενα παιδι 29 ετών δουλευει αλλα παιρνει 750-800 ευρώ σου κάνει ή θα ήθελες καποιον που να παίρνει πολλά περισσότερα; Εσύ εργάζεσαι; Αν ναι θα ήθελες να μας πεις τι ωράριο και τι μισθό παίρνεις;
Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τι σημαίνει εμπάθεια ή ελπίζεις να σημαίνει το ίδιο με το empathy? Ενσυναίσθηση είνα η λέξη που εννοείς.
μπάθεια θηλυκό
Εμπάθεια: έντονα αρνητικά συναισθήματα, εχθρότητα, πάθος εναντίον κάποιου
↪ Η εμπάθεια απέναντι στον Χ τον κάνει να χάνει τη συνηθισμένη ψυχραιμία και ευθυκρισία του.
btw, εσύ θα είσαι γενναιόδωρη μαζί του ή θες απλά να μην είναι αυτός τσιγκούνης;
https://www.tilestwra.com/i-diafora-...erocho-vinteo/
Εξυπνακιας πηγες να το παίξεις; Το empathy εσυ απο που λες να βγαίνει ;
Καλα ρε παιδια εδω πιο πανω λεγατε πως οι πολύ εμφανίσιμες θελουν να χεις 10 αυτοκίνητα και αλλα ΠΟΛΛΑ και εγω επειδη ειπα αν δουλευει και να μην ειναι τσιγκούνης πέσατε να με φάτε;
Εδω αλλες μη εμφανίσιμες ξερω που εχουν εναν και τους τα πληρωνει ολα και ειναι πλουσιες και αυτες δεν εχουν μία! Και μην μου πειτε για χαρακτήρα και τετοια ούτε μορφωση εχουν ιδιαίτερη, και μια ξερω μιλαει και νομιζεις ειναι 80 χρονών !
Οσοι απο εσας λοιπον θέλετε τις κουκλαρες ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ; Αυτο πείτε μου μονο ! Και μονο στο χρημα σας ποναει....ΕΝΑ ΚΑΡΟ πραγματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ εσεις οι αντρες ανεφερα. Αλλα εκει δεν σας πείραξε.
κακως απολογησε.
εχεις δικαιωμα να ζητας οτι θελεις.
.
θα μπορουσες να ζητας εναν αντρα που θα ηταν μισο κεφαλι πιο ψηλος απο εσενα ομως θα βρισκονταν ανθρωποι που θα σε ρωτουσαν αφου εισαι πιο κοντη γιατι τον θελεις τετοιον. η ακομα χειροτερα θελω εναν αντρα με μεγαλο πεος ναι, τοτε θα σε ρωτουσαν αφου εσυ δεν εχεις μεγαλο πεος γιατι θελεις καποιον που να εχει.
το να σε ρωτανε εσύ θα είσαι γενναιόδωρη μαζί του ή θες απλά να μην είναι αυτός τσιγκούνης;
με ξεπερνα!!
χα χα!!
βεβαια δεν εχω καποιο θεμα με τα δυο πανω μελη απλα πολλες φορες ολοι μας γραφουμε διαφορες μαλ@κιες και καποιος πρεπει να μας ταρακουνησει για να καταλαβουμε τι λεμε
Καλησπέρα. Τι να πω...δυστυχως εντόπισα και εγω την τοξικότητα τους !
Δεν αξίζει να ασχολούμαι όντως. Τι σαχλαμάρες ακούω. Αυτοί ειναι σαν τους άντρες που ζητανε καλλονές ενω δεν εχουν τιποτα να προσφέρουν.
Το απιστευτο οτι μονο για το οτι ειπα να μην ειναι τσιγκούνης και να δουλευει ρωτησαν! Ενω ειπα αλλα 10 πραγματα.
Μα να μην ζητησω και εγω να ναι αιώνιος φοιτητής;
Δεν είναι πολύ ασφαλές να παίρνεις ένα γλωσσικό δάνειο (από ελληνικά στα αγγλικά) να το ξαναμεταφράζεις στα ελληνικά και να θεωρείς ότι έχει την ίδια σημασία.
Εκτός από το empathy εμπάθεια
άλλα αντιδάνεια που παρερμηνεύουν την αρχική ρίζα είναι το autopsy το οποίο δεν σημαίνει αυτοψία αλλά νεκροψία και το physiotherapy που το λένε λάθος φυσιοθεραπεία ενώ η λέξη είναι φυσικοθεραπεία δηλαδή θεραπεία που βασίζεται σε φυσικές μεθόδους (όχι της φύσης, αλλά της φυσικής δηλαδή θερμότητα, ηλεκτρισμός κτλ)
Βέβαια μου έβαλες την έγκυρη πηγή του tilestwra οποτε με βουλωσες