καλύτερα να μιλήσεις στα ίσια, από το να το πας απέξω-απεξω
το να την γλυφεις με τόσες κολακιες να την επαινεις
όντως προτρέχω αλλά να σκεφτόμαστε όλες τις παραμέτρους
Printable View
Θα πρότεινα στι θεματοθέτρια, πριν ψάξει για καινούριες φιλίες, να κοιτάξει στις παλιές. Φίλες από σχολείο , παλιά γειτονιά, φροντιστήρια , ίσως πανεπιστήμιο (το αφήνω τελευταίο).
Οι παλιοί φίλοι είναι καλύτεροι από τους νέους. Και να κοιτάξει και το θέμα ... γκόμενος !
Εγώ πιστεύω. Αν ο άνδρας είναι παρθένος ή η γυναίκα έχει πάρει όρκο παρθενίας, δεν υπάρχει ... φόβος για σεξ . Στη φιλία θα μείνουν μια ζωή.
Έρχονται και γρήγορα τα γεράματα .
αν σου λέει να κανονίσετε για θάλασσα, αυτό είναι κάποιο σημάδι?
γεια σε καταλαβαινω και γω εχω περασει απο αυτη την φαση,και το ειχα ριξει και γω στις διαδικτυακες γνωριμιες(σε φιλικο επιπεδο παντα)και τις περισσοτερες φορες μου βγηκε σε καλο,αν σε ψηνει ασε ενα mail,σε απαντηση εδω για να επικοινωνησουμε.Και μετα σβησε το μηνυμα με το mail για να μην φαινεται δημοσια.Εγω ειμαι 23 απο αθηνα
εγω οτι εγραψα ειχε να κανει 100% με το θεμα,εσυ μια ζωη πεταγεσαι και γραφεις παπαριες.Τους θεματοθετες τους κουραζεις και γιαυτο βγαινουν απο το θεμα και δεν ξαναμπαινουν,η διαχειρηση δε μπορει να κανει κατι γιατι δεν ειναι εκτος των κανονισμων να πεταγεται ενας με χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και να λεει τα δικα του ολη την ωρα.
Ωστόσο εάν η θεματοθετρια μας άφηνε εμαιλ εγώ θα της έστελνα. Οπότε είναι καλος τρόπος όποιος θέλει να αφήνει ένα πρόχειρο μέιλ εδώ.