Νοιώθω έτσι και εκτός ίντερνετ. Όχι με όλους, αλλά με τους περισσότερους.
Χαίρομαι που οι άνθρωποι γύρω σου διαφέρουν. Μην το θεωρείς δεδομένο!
Printable View
Εγώ τον εκραξα τον τύπο που το ανέβασε αλλά από τέτοια θέματα που δεν ειναι political correct ας πούμε βγαίνουν οι απόψεις που υπάρχουν και επικρατούν στην κοινωνία και αφού υπάρχουν τέτοιες απόψεις γιατί να μην συζητιούνται και εδώ μέσα δεν το καταλαβαίνω;
Έχει πολύ μεγάλη διαφορά ο τρόπος που συζητάς κάτι, άλλο η συζήτηση κι άλλο το κράξιμο.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι τέτοιες απόψεις επικρατούν στην κοινωνία, σε μία μερίδα ίσως. Μία μερίδα της κοινωνίας μπορεί να έχει ένα σωρό απαράδεκτες και προσβλητικές συμπεριφορές, δεν σημαίνει ότι θα τα ανεχόμαστε ή ότι είναι όλοι οι χώροι και όλες οι ώρες το ίδιο. Μπορεί μία μερίδα του κόσμου να είναι προσβλητική και να κράζει τους ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα π.χ. , επειδή υπάρχουν και αυτοί πρέπει αν μπει ένας εδώ και να προσβάλει τα μέλη και να κράζει να τον αφήσουμε;
Αν δεν καταλαβαίνεις τον διαχωρισμό, ΟΚ.
Δεν μου αρέσει να μπλέκω σε ατελείωτους διαπληκτισμούς, είναι κουραστικοί. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες εδώ και θεωρητικά εκεί μπαίνει το όριο στο πως λειτουργούμε εδώ μέσα. Αν θεωρώ ότι κάτι ξεφεύγει από τα όρια, απλά το αναφέρω κι ας κρίνουν οι διαχειριστές. Απλά εξηγώ τη θέση μου. Ας το λήξουμε εδώ.