Ναι σπανια μενουν μαζι.
Η γυναικα του ειναι κουκλαρα γιατι να θελει και γκομενα?
Πως θα σιγουρευτω οτι ειναι πρωιν?
Να του πω να με παει σπιτι του?το ειχα πει και δεν ηθελε απο τωρα αλλα λιγο αργοτερα.
αυτος παντως ερχεται σπιτι μ οτι ωρα νανε.
Printable View
Ναι σπανια μενουν μαζι.
Η γυναικα του ειναι κουκλαρα γιατι να θελει και γκομενα?
Πως θα σιγουρευτω οτι ειναι πρωιν?
Να του πω να με παει σπιτι του?το ειχα πει και δεν ηθελε απο τωρα αλλα λιγο αργοτερα.
αυτος παντως ερχεται σπιτι μ οτι ωρα νανε.
σόρι...εσύ δεν μας έλεγες χτες πως τον έχεις δει μόνο μια φορά?
τεσπά.....πρόσεχε γιατί μια φίλη μου έμαθε μετά από πέντε χρόνια πως ο άλλος ήταν παντρεμένος, έμεναν στην ίδια περιοχή και ήταν κάθε μέρα μαζί της....πρόσεχε γιατί η ιστορία βρωμάει πολύ
Τι πάει να πει, δεν θέλω να ξέρει πως έκανα καινούργια σχέση;
ειναι 10μηνες που χωρισανε γιαυτο δεν θελει να καταλαβει τπτ η αλλη.
μου ειπεοτι σε ενα χρονο βγενει το διαζηγιο κλπ.βρεθηκαμε και προχθες στην μια τα ξημερωματα και κοιμηθηκαμε μαζι ολο το βραδι :P
επισης οταν ειναι αυτη εκει και τον περν τηλ μιλαει ψυθηριστα η δεν το σηκωνει.
αχ μακαρι να βγω λαθως ....
κατά την ταπεινή μου άποψη σου λέει παπαριές...
Είναι καλοκαίρι, αυτή μπορεί να πήγε διακοπές με το παιδί και ο άλλος να κάνει τη ζωή του...είναι ηλίθια δικαιολογία πως είναι μόνο δέκα μήνες χωρισμένοι....θα μπορούσε να πει πως είσαι μια φίλη του και να σου μιλήσει χωρίς ερωτικά υπονοούμενα...για να φοβάται ακόμη και αυτό, σημαίνει πως η γυναίκα του έχει το δικαίωμα να ρωτάει οπότε ψάξτο καλύτερα....
αυτο θα κανω.τι να πω ολα τα περημενω σε αυτον τον κοσμο.
Θεοφανια λες γιαυτο να μην μου ελεγε τον λογο που χωρισε?
Μαλλον εχεις δικιο ισως ποτε να μην χωρισε οπως μου ειπε.
Το μονο π ειπε ειναι οτι ενας λογος που χωρησε ηταν τα κιλα του αλλα οσα χρονια ηταν παντρεμενος τα εζησε αξιοπρεπως κλπ κλπ.
αχ σε αναμενα καρβουνα καθομαι.τον περνω τηλ και το κλεινει δεν την παλευω.του εστειλα μνμ και του ρηξα αδια να πιασω γεματη λεγοντας του οτι πυστευω οτι με κοροιδεψε και οτι δεν ειναι χωρησμενος απλα ηθελε να ξενογαμισει.δεν απαντησε φυσικα,με αγνοει παντελος.
οταν θα φυγει η γυναικα του και με ψαχνει θα του κανω τα ιδια να δει την γλικα.ασταδιαλα!!!!
νιωθω και τυψεις αν πηγα με παντρεμενο ανθρωπο,ποτε δεν θα θελα να παω με παντρεμενο ............:(:(:mad::mad:
grrrrrrr
το μονο που δεν χρειαζεται να νοιωθεις ειναι τυψεις.
αν σου εχει πει ψεματα,δεν εισαι υποχρεωμενη εσυ να το ξερεις,ουτε εισαι ληξιαρχος.
συνηθως οι τοσο φρεσκοχωρισμενοι ειναι σε διαστση κι οχι πραγματικα χωρισμενοι.
αλλα σε μια τοσο προσφατη γνωριμια δεν μπορεις να ξερεις καθολου τι συμβαινει.μπορει να μενουν στο ιδιο σπιτι ,μπορει να μην ειναι καν χωρισμενοι αλλα για επαγγελματικους λογους να μενουν μακρια.
πολλα μπορει.
μην επιμενεις με τηλ. και μην. αφου βλεπεις οτι σου το κλεινει.
ζητα τις εξηγησεις που θελεις οταν επικοινωνησει αυτος.
η αλήθεια είναι πως σίγουρα τον παραπλάνησες με αυτό το μνμ...Quote:
Originally posted by panikoula
του εστειλα μνμ και του ρηξα αδια να πιασω γεματη λεγοντας του οτι πυστευω οτι με κοροιδεψε και οτι δεν ειναι χωρησμενος απλα ηθελε να ξενογαμισει.
κοίτα να το ξεκαθαρίσεις γιατί τέτοιοι μλκ κυκλοφορούν με το κιλό στον έξω κόσμο. έχω τόσα παραδείγματα που βαριέμαι να τα γράψω....
αυτο θα κανω.αλλα δεν φενεται τυπος που λεει ψεματα.ισως δεν τον ξερω καλα τι να πω.
πριν 6 μηνες τον γωρησα και δηλωνε χωρισμενος και με κινηγαγε απο σαιτ σε σαιτ τι να πω?
μου ειπε οτι σε ενα χρονο θα βγει το διαζηγιο συνενετικο .
θα κανω υπομονη θα παρω για μερικα βραδια ζαναξ για να κλεισω ματι αλλα ενταξη δεν τρελενομαι οπως με τον Δημητρη.
Τον ειπα και γιουβαρλακι αχχαχαχα
τελος.μηλισαμε στο μσν και μου ειπε να μην τον ξαναπαρω τηλ οτι δεν μου ειπε ποτε ψεματα ,απλα ξενερωσε γιατι του φερομαι ασχημα κλπ.
ετσι μου ειχε πει και την αλλη φορα κι με εψαχνε παλι .
επισης μου εκανε παρατηρηση γιατι εβαλα προκλητικο νικ νειμ στο σαιτ που γνωρηστικαμε και οτι 8α επρεπε να κανονισω απο χθες να σιναντιθω μαζι του και οχι τελεταια στιγμη.αφου οταν τον βρηκα το πρωι να κανονισουμε δεν απαντουσε!!!
σε λιγες μερες παλι θα με ψαχνει και θα με λεει μωρο μου και αλλα θα τον κανονισω τον εξυπνακια.
1) 10 μήνες που χωρίσανε
2) σε έναν χρόνο θα βγει το διαζύγιο
3)το διαζύγιο είναι συναινετικό
αυτά τα 3 μαζί δεν γίνεται
το συναινετικό διαζύγιο θέλει 9 με 10 μήνες για να βγεί... (6 μήνες + 3 ή 4 μήνες για οριστική απόφαση)
ναι αλλά... 10 μήνες.... μεταβατική περίοδος θα...δεν θα....
Το διαδικτυακό διαζύγιο βγαίνει αμέσως χωρίς πολλά πολλά.......
πάσα διδάγματα (ηθικά και μη) βγαίνουν όμως;
ένα απ αυτά είναι το \"όχι προκλητικά νικ νειμς....\"
άλλο είναι μη σκέφτεστε με λογική.....
μη λέτε ποτέ ψέματα στον άλλον, μη τον λέτε μωρό μου ...... και τόσα άλλα πιό ξενερωτικά....
\"τ΄ άκοσες πολί΄μ\"
:P
υ.γ.: τα τρία σ΄ένα είναι σαν τις ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων......, τώρα έχουν και πέντε σε μία
εμενα το διαζηγιο μου συνενετικο σε 3 χρονια.μεσολαβισαν και οι διακοπες το ενα το αλλο δεν θυμαμαι παντως αργησε.
τι πυστευεται εσεις δλδ?
ειναι ολα αυτα πολυ ιποπτα μεν αλλα δεν θελω να βιαζτω.εξαλου ξεκοψαμε παλυ ....για μερικες μερες λολ.
Το κακο με τις γνωριμιες απο το ιντερνετ ειναι οτι δηλωνεις οτι θελεις για τον εαυτο σου, ηρεμα, ελεγχομενα αφου δεν υπαρχει οπτικη επαφη ποσο περισσοτερο φυσικη παρουσια..Οταν η γνωριμια βγαινει στην πραγματικη ζωη, τοσο δυσκολοτερο ειναι να κρυφτει απο την αληθεια..
Γενικά δεν ξέρουμε τι ρόλο μπορεί να βαράει ο άλλος αν δεν τον γνωρίσουμε καλά.Είχα ακούσει για μια περίπτωση διγαμίας.Και που νόμιζα ότι αυτά γίνονται μόνο στα σήριαλ........
Τέλος πάντων,ούτε καλό είναι να είμαστε καχύποπτοι αλλά προσγειωμένοι ότι συμβαίνουν κι αυτά.
Ευτυχώς συνήθως κάποια πράγματα δεν κρύβονται για καιρό αν έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας.Η πανικούλα ήδη το πήρε χαμπάρι πως κάτι δεν κολάει...Θα δείξει....
ναι θα δειξει.παντως μακαρι να ειναι φρεε ο Γ και να με ξανα αζητησει,θα του κανω ξαψωνια ομως .αν δεν γινει κατι θα παμε για αλλα.σιγα τα ωα μωρε.
ζηνοβια αυτα που γραφεις ισχυουν κυριως για την εμμεση επικοινωνια....οπως εδω πχ....Quote:
Originally posted by zinovia
Το κακο με τις γνωριμιες απο το ιντερνετ ειναι οτι δηλωνεις οτι θελεις για τον εαυτο σου, ηρεμα, ελεγχομενα αφου δεν υπαρχει οπτικη επαφη ποσο περισσοτερο φυσικη παρουσια..Οταν η γνωριμια βγαινει στην πραγματικη ζωη, τοσο δυσκολοτερο ειναι να κρυφτει απο την αληθεια..
στα καλυτερα και πιο σοβαρα σαιτ γνωριμιων ολου του πλανητη
υπαρχει ομως και η δυνατοτητα της αμεσης συνομιλιας , μεσω του ΤΣΑΤ!
Εκει δυστυχως αποκαλυπτεται συχνα οτι οι περισοτεροι χρηστες στην αρχη της γνωριμιας τους με καποιο αλλο μελος , ειναι νευρικοι , ακριβως γιατι φοβουνται να μην κανουν λαθος και χασουν το δικαιωμα της επικοινωνιας με το προσωπο που τους ενδιαφερει.
Δεν εμπιστευομαι ευκολα τους ανθρωπους που μπαινουν σε σαιτ γνωριμιων..Γενικα τα σαιτ γνωριμιων..Προτιμω τη ζωσα επικοινωνια..Οσο για το σαιτ στο οποιο ειμαι μελος και τωρα γραφω, μου αρεσει η επικοινωνια μεσω αυτου, με εκφραζει νοιωθω οικεια με τα αλλα παιδια γιατι εδω δεν κανουμε τσατ, ουτε ο σκοπος ειναι να γνωριστουμε μεταξυ μας στην πραγματικη ζωη, αλλα να εκφραστουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις..Να νοιωσουμε τροπον τινα ελευθεροι απο τις προκαταλειψεις των τριτων...
Η σημαντικότατη υπηρεσία που προσφερουν τα σαιτ γνωριμιων σαν διαδικτυακά εργαλεία επικοινωνιας , ειναι ότι προσφερουν ένα ευρύτατο πλαίσιο πληροφόρησης για το μέλος το οποίο σας ενδιαφέρει... Φυσικά η πληροφόρηση αυτη θα μπορουσε να ειναι εσφαλμένη...
Οι φωτογραφίες πχ συχνά προέρχονται απο περιοδικά η άλλα μέσα έντυπης επικοινωνιας η σαιτ στο ίντερνετ...Φυσικά καθε είδους διαχείριση, προσπαθεί οσο τον δυνατόν καλύτερα
να βελτιώνονται οι όροι επικοινωνιας και τα προφιλ ελέγχονται καθημερινά για την γνησιότητά τους... Όμως πάνω απο όλα, αυτο που μετράει σε τελευταία ανάλυση , ειναι η πραγματική επιθυμία για επικοινωνία ανδρών και γυναικών, που παρά τις αντικειμενικές αντιξοότητες πχ τα ψεύτικα προφιλ η τις ψεύτικες φωτογραφίες ,μαθαίνουν να επικοινωνούν και να αντλούν, όσες πληροφορίες τους χρειάζονται , μέσα απο το διάλογο και τα επιχειρήματα που ειναι στην κυριολεξία, το μυστικό της επιτυχίας, αυτής της μορφής επικοινωνιας στο ίντερνετ... Είναι μάθημα ζωης κατά την γνώμη μου , να μπορεί καποια η κάποιος,να βλέπει το ταίρι του οχι μόνο σαν εικόνα και εξωτερική εμφάνιση, αλλά σαν όλα τα άλλα, που συχνά ο κεραυνοβόλος έρωτας, βάζει μοιραία στην άκρη!!!!!
Συζητήστε , ρωτήστε , μιλήστε , γελάστε και συγκινηθείτε, μαζί με καποιον(α) άγνωστο(η) , ειναι αδύνατο να συμβεί στον πραγματικο κόσμο για τους περισσότερους απο μας... Λόγω των στερεοτύπων...Γιατί αν κάποιος πάει μια μέρα στο γραφείο του να δουλέψει με τις πυτζάμες , όλοι θα τον κοιτάνε σαν χαμένοι και θα τον περάσουν για τρελό!Λιγότεροι θα τον πλησιάσουν απο περιέργεια και μόνο, για να τον ρωτήσουν γιατί το έκανε αυτο.Ακόμα λιγότεροι ίσως καταλάβουν την απάντηση του αν δεν ειναι μέσα στις αναμενόμενες που περιέχει η στερεότυπη σκέψη τους...Ελάχιστοι ίσως βρουν το θάρρος η αν προτιμάτε, το ενδιαφέρον να επιμείνουν και να ζητήσουν διευκρινιστική ερώτηση...
Κατά πάσα πιθανότητα , ακόμα και αν υπήρχε μια γυναίκα που θα μπορουσε να ενδιαφερθεί γιαυτό τον τύπο , ίσως θα έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια, μεχρι να συναντηθούν και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον στον πραγματικο κόσμο...
Βάλτε όσοι θέλετε τις πυντζαμες σας και τραβήξτε μια φωτογραφία την οποία θα βάλετε κατόπιν σε ένα σαιτ γνωριμιων!Σε λίγες ώρες, όλοι αυτοί που τα στερεότυπα της καθημερινότητας εμποδίζουν να σας πλησιάσουν θα έρθουν κοντά σας απο περιέργεια και μόνο σπάζοντας τις αλυσίδες αιώνων καθωσπρεπισμού και τυπολατρίας.
Ειναι πια στο χερι σας να βρειτε μεσω της επικοινωνιακης σας ικανοτητας αυτους με τους οποιους θα αναπτυξετε μια καλη φιλια , τον ερωτα και γιατι οχι? τον γαμο αν αυτο πραγματικα θα σας δωσει την ευτυχια που ψαχνετε!
πανικουλα φιλεναδα σε καλυψα?
με τον Γ γνωριστικαμε οχι σε σαιτ γνωριμιων αλλα στο zoo.gr εχει διαφορα θεματα οχι μονο γνωριμιες κλπ.σιχνα παιζω ταβλι εκει οπως και αυτος.και μετα ανταλαξαμε μσν και μιλαγαμε μεμικροφωνο και καμερα πανω απο 2 ωρες καθε μερα.
αυτο που εχει σημασια πανικουλα δεν ειναι ο χωρος που γνωριστηκατε , αλλα τα μεσα που διαθετει για να διευκολυνθει η επικοινωνια καποιου.Οπως εγραψες εσενα σου αρεσε να παιζεις ταβλι...Δεν περναγε απο το μυαλο σου οταν πηγες στο ζοο οτι εκει θα γνωρισεις καποιον που θα σε ενδιαφερει! Ουτε πιθανον ο χωρος αυτος ειναι πραγματικα διαμορφωμενος για να γνωρισης καλυτερα καποιον....Οσο γενικοτερο ειναι το θεμα ενος σαιτ που διαθετει η οχι φορουμ , τοσο αυξανεται η πιθανοτητα να μη εχει μια συγκεκριμενη εξειδικευση σε ενα τομεα επικοινωνιας για να σου παρεχει εξειδικευμενες υπηρεσιες για τον σκοπο του...Quote:
με τον Γ γνωριστικαμε οχι σε σαιτ γνωριμιων αλλα στο zoo.gr εχει διαφορα θεματα οχι μονο γνωριμιες κλπ.συχνα παιζω ταβλι εκει οπως και αυτος.και μετα ανταλαξαμε μσν και μιλαγαμε μεμικροφωνο και καμερα πανω απο 2 ωρες καθε μερα.
Στο ζοο πχ ειχε μοντερειτορ για τα προσωπικα μηνυματα ?
Για πολλου εδω δεν φαινεται να εχει σημασια...
Ομως αν ψαχνεις να γνωρισης τον ερωτα και πεσεις σε λαθος ανθρωπο , πρεπει να υπαρχει πρακτικος τροποςνα μπορεσεις να απαλλαγής απο αυτον...Τουλαχιστον την εικονικη πργαματικοτητα... Πολλες φορες , μια απλη διακοπη της δυνατοτητας επικοινωνιας με το προφιλ σου , μπορει να σου δωσει το δικαιωμα να πας αλλου ,ελευθερη, ησυχη και ασφαλης ...Γιατι μετα απο πολλες αποπειρες να βαζεις καποιον στην μαυρη λιστα και να ξαναγυριζει με αλλο προφιλ , θα σε κανει να καταλαβεις οτι αν παψεις να του απαντας ,καποτε θα βαρεθει και θα σταματησει να σε ενοχλει απο μονος του!
Το ιντερνετ ειναι σχολειο ζωη για ολους μας
βαριεμαι να σου απαντησω γιατι θα μου ζαλισεις τον ερωτα.εισαι \"εξειδικευμενος \" σε αυτο :P:P
καληνυχτα τοτε ...Quote:
βαριεμαι να σου απαντησω γιατι θα μου ζαλισεις τον ερωτα.εισαι \"εξειδικευμενος \" σε αυτο :P:P
απλα μου εμεινε το παραπονο σου απο το πρωι και κανω υπερωριες......
ναι αφου ολοι ασχολουντε με σενα .εμεις τι θα γινουμε που βρησκουμε εδω κουραγιο και παριγορια?ε?ε?
panikoula, χωρις παρεξηγηση... μου αρεσει το χιουμορ που εχεις να αντιμετωπιζεις διαφορες καταστασεις...
Εγω στη θεση σου θα ειχα πεσει στη μαυρη καταθλιψη :p
γιατι να πεσω σε καταθλιψη?
σιγα μην σκασω για εναν αντρα.αν ειναι κατι να γινει με αυτον μακαρι να γινει .αν δεν γινει χεστικαμενε.
Εγω 2 μηνες τωρα σκαω.. αλλα μετα το χτεσινο του εχω βαλει ενα μεγαλο Χ.
Οπως ειπες και εσυ δεν αξιζει :)
σιγαμην σκασουμε μωρε.ιπομονη κανει η αρχη ειναι δυσκολη.εγω πυστευω πως εγω φταιω π ξενερωνουν οι αντρες μαζι μου.τους μιλαω συνεχεια μπλα μπλα μπλα τους πνιγω με την αγαπη μου του τρελενω και τρομαζουνε.θελουν ισως κατι πιο χαλαρο να τους αφηνουμε να μας αναζητανε να μας κινηγανε μαλλον.ειναι στην φυση τους να ειναι κινηγοι.
Αυτο ελεγα και εγω παλιοτερα... οτι θελω τον χωρο μου να κανω πραγματα δικα μου, να ασχοληθω με τον εαυτο μου λιγο.... να δω τους φιλους μου...
Τωρα δεν θελω τιποτα απο αυτα.
Πιστευω καλο ειναι να υπαρχει σε ολα ενα μετρο, οτι και η πολυ αγαπη πνιγει τον αλλον.
πνιγει και τον κανει να μενει απραγος ενο ο αντρας 8ελει να κινηγησει/κατακτησει μια γυναικα.ετσι πυστευω.
σοφο αυτο που εγραψες πανικουλα!Quote:
σιγαμην σκασουμε μωρε.ιπομονη κανει η αρχη ειναι δυσκολη.εγω πυστευω πως εγω φταιω π ξενερωνουν οι αντρες μαζι μου.τους μιλαω συνεχεια μπλα μπλα μπλα τους πνιγω με την αγαπη μου του τρελενω και τρομαζουνε.θελουν ισως κατι πιο χαλαρο να τους αφηνουμε να μας αναζητανε να μας κινηγανε μαλλον.ειναι στην φυση τους να ειναι κινηγοι.
μακαρι να ισχυε βεβαια για ολους το ιδιο!
οι ανδρες κυνηγοι και οι γυναικες το θηραμα...
θα ηταν πολυ ευκολοτερα ολα για ολους...
ομως δεν ειναι παντα ετσι...
αυτο δυσκολευει την ζωη ολων μας...
Γιαυτο καλυτερα ειναι να ξεκινουμε παντα απο μας τους ιδιους...
Τι ζηταμε στην παρουσα φαση της ζωης μας?
σεξ? φιλια? κατανοηση? εξασφαλιση?
ολα χρειαζονται ...
ολα ειναι απαραιτητα για ολους...
ομως καποια ερχονται απο μονα τους σαν προτεραιοτητες...
και αυτο ακριβως ειναι που μας κανει να διαφερουμε απο τους αλλους....αλλα και απο τον ιδιο τον εαυτο μας σε μια προηγουμενη η επομενη φαση της ζωης μας...
το αισθημα της ανεξαρτησιας μαρια , ειναι και αυτο διαφορετικο σε καθε φαση της ζωης μιας γυναικας η ενος ανδρα..Quote:
Originally posted by mariap
Αυτο ελεγα και εγω παλιοτερα... οτι θελω τον χωρο μου να κανω πραγματα δικα μου, να ασχοληθω με τον εαυτο μου λιγο.... να δω τους φιλους μου...
Τωρα δεν θελω τιποτα απο αυτα.
Πιστευω καλο ειναι να υπαρχει σε ολα ενα μετρο, οτι και η πολυ αγαπη πνιγει τον αλλον.
πχ μια εγκυος γυναικα εχει ψυχολογικα την αναγκη να αισθανεται την ζεστασια του συντροφου της , πολυ περισσοτερο απο μια νεαρη φοιτητρια που γνωριζει τον ερωτα και τους ανδρες , χωρις καμμια απολυτως διαθεση να δεσμευθει σε μια μονιμη σχεση πριν φτιαξει μια καριερα...
ο ιδιος ανθρωπος συχνα αλλαζει προσανατολισμο στις αναγκες του και τις προτεραιοτητες που βαζει.
θελω εναν αντρα διπλα μου και για σεξ και για σιντροφια και για να κανω στο μελλον οικογενεια.αλλα κανεις δεν θελει πλεον κατι τετιο.
Ετσι που εχουν μπλεχτει οι ρολοι σημερα...δεν τιθεται κανενας κανονας.Ολα ειναι σχετικα σε μεγαλο βαθμο.Quote:
.θελουν ισως κατι πιο χαλαρο να τους αφηνουμε να μας αναζητανε να μας κινηγανε μαλλον.ειναι στην φυση τους να ειναι κινηγοι.
Κανείς απ\'αυτούς που σου τυχαν πανικούλα.Quote:
θελω εναν αντρα διπλα μου και για σεξ και για σιντροφια και για να κανω στο μελλον οικογενεια.αλλα κανεις δεν θελει πλεον κατι τετιο.
Δεν ξέρω ρε γμτ στον έρωτα όσο πιο ΄μανιακά΄ ψάχνουμε τόσο δεν κάθεται καλή φάση και μόλις χαλαρώνουμε ή είμαστε σε σχέση(δλδ πάλι χαλαροί)έρχονται οι περιπτώσεις.
Άστο θα ρθει μόνο του...
ποτε?οταν φτασω τα 100 κιλα?οσο δεν εχω σχεση παχενω γιατι δεν εχω κινητρο να αδυνατησω:(
Κινητρο panikoula, ειναι η αγαπη για τον εαυτο μας...Απο αγαπη για εμας προσεχουμε την εικονα μας...Εκτος του οτι ειναι θεμα υγειας..
Οσο για τους αντρες...ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΗ !!!!!
ειμαι ανεργη αυτο ειναι το προβλημα.ολη μερα μεσα καθομαι και τροω.σε λιγε μερες παιζει να ξεκινησω δουλεια καπου και θα προγραμματησω να χασω μερικα κιλα.79 εφτασα!!!