Άνοιξε δικό σου θέμα αν θες να το συζητήσουμε
Printable View
Κι ενώ ο καιρός περνάει και φαινομενικά δεν με νοιάζει πια όλη αυτή η ιστορία, για κάποιο ανεξήγητο λόγο το μυαλό μου γυρνάει εκει πίσω…σε αυτόν και σε ο,τι συνέβη μεταξύ μας έστω εκείνους τους δυο μήνες. Σαν ν α προσπαθώ εμμονικα να καταλάβω τι ήταν όλο αυτό για μένα και για εκείνον. Και αφού δεν ξέρω καλά καλά τι ήταν για μένα, πως θα καταλάβω τι ήμουν εγώ για εκείνον;
Κάτι μέσα μου φωναζει πως ήμουν το απωθημένο. Η γκομενα που ποτε δεν κατάφερε να πηδήξει.
Εκείνος βέβαια διατυμπάνιζε ότι ήμουν η γυναίκα της ζωης του. Ότι θα με περίμενε για όσο χρειαζόταν. Ότι δεν είχε νιώσει έτσι για καμία άλλη . Κι όμως μέσα σε ένα βράδυ εξαφανίστηκε.
Τι ειναη όλα αυτά τελικά; Εγώ γιατί τα σκέφτομαι ακόμα μετά από τόσο καιρό;;
εκ του αποτελεσματος, ΔΕΝ περιμενε για οσο χρειαζοταν, και μαλιστα εξαφανιστηκε με συνοπτικες διαδικασιες, επομενως ηταν ψεμα οτι θα περιμενει οσο χρειαστει. πιθανα να ειπε κι αλλα ψεματα...
ισως ησουν ενα απωθημενο, ισως ηταν μονος εκεινο το διαστημα, ισως βρηκε τελικα κατι αλλο και γι αυτο εξαφανιστηκε τοσο γρηγορα.
απο τις αποριες σου, οι πιο σημαντικες ΓΙΑ ΣΕΝΑ ειναι αυτες που αφορουν ΕΣΕΝΑ.
το θεμα ειναι εσυ τι ηθελες, ΑΝ ηθελες κατι...
Kαλημερα !
Απωθημένο ,συναισθηματικη ανασφαλεια ?
Πιστευεις αυτα τα δυο να μην ειναι αρκετα για να εισαι ετσι ?
Και ομως ειναι ...Τετοιες εντονες καταστασεις δυσκολα φευγουν απο το μυαλο μας και ανασύρουμε μνημες που για καιρο ηταν απλα επιθυμιες και στην τελικη κατάντησαν εμμονες γιαι εμειναν μισες ΜΟΝΟ για εμας ομως και οχι και για τους δυο ...
Εχει σημασια πλεον ολα αυτα που σου ελεγε ?Η κινηση και το τελος δεν μετραει ? ....
Ναι αντιλαμβανομαι ,σε νοιαζει αυτη η ιστορια ,αλλα μην προσπαθεις να πεισεις τον ευατο σου για το αντιθετο γιατι ετσι δεν θα καταφερεις ποτε να το ξεπερασεις ..Με την οποιαδηποτε αφορμη θα σου ερχονται μνημες στο μυαλο σου .
Μην προσπαθησεις να δωσεις λογικη εξηγηση σε ενα παθος και μια τρελη επιθυμια που βρηκε την καταλληλη στιγμη εδαφος αναπτυχθηκε ,εκτονωθηκε και τελικα εσβησε μονοπλευρα ...
Ολα αυτα ηταν τοσο εντονα που κάλλιστα δημιουργουν και αλλα ερωτηματα ..
Τι προοπτικη ειχε αυτο το παθος ?
Υπηρχε περιπτωση να υπαρχει εξελιξη μετα απο αυτο ?
Να εισασταν μαζι ?
Επειτα καποιοι βγαζουν ενα απωθημενο και μετα τους περναει ..Εκτονώνεται ολο αυτο και πανε στην επομενη ..
Μην μπεις στην διαδικασια να συγκρινεις αισθηματα ..Εσυ εισαι εσυ και αυτος ειναι αυτος ..Τα λογια καμια φορα ειναι αερας και τα παίρνει μαζι του και το οποιο παθος τελειωνει ..
Προσπαθησε να κανεις πραγματα στην ζωη σου που να σε βγαζουν απο ολες αυτες τις σκεψεις ..Καθε φορα που νοιωθεις οτι θα βυθιστείς σε ολο αυτο σηκω απο εκει που εισαι και πήγαινε μια βολτα ,δες ενα φιλο και γενικα βαλε το μυαλο σου σε διαδικασια να μην το σκεφτεται ..
Μονο ετσι και περνώντας ο χρονος θα μπορεσεις να το ξεπερασεις και να πας παρακατω ..
Σίγουρα παίζει το ενδεχόμενο του απωθημενου...
Τελικά δεν το προχώρησες μαζί του σωστα ;
Και εκείνος μετά εξαφανίστηκε. Ναι σίγουρα κάτι ήθελε από σένα, αλλα για κάποιο λόγο δεν επεμεινε.. όμως είχες πει ότι πρόκειται και για τον χαρακτήρα του που δεν είναι πολύ καλός.
Ένας άνδρας ο οποίος όπως είπες είχε πάντα τη φήμη του κακου παιδιού, που ήταν αλλοπροσαλλος προς εσένα.. Που προφανώς τα έκανε σκατα και με τη γυναίκα του και χώρισε. Ένα είδος άντρα παρτακια, ψεύτη.....
Πως να βγάλεις ακρη για το τι ήθελε; και για το μέχρι που θα έφτανε να σε ενοχλήσει; να σου πει ψέματα;
Θεωρεις πως ένας κακος χαρακτήρας θα είχε ενδοιασμους και καθαρές προθέσεις;
Νομίζω ότι μερικές καταστάσεις δεν μπορούμε να τις αναλύσουμε ακριβώς. Μπορούμε όμως με τη διαίσθησή μας να καταλάβουμε στο περίπου, αν αξίζει και πόσο..
Ναι, έτσι είναι. Και έτσι ακριβώς έπραξα και τότε που τα ζούσα όλα αυτά. Διαισθητικά ήξερα πως αυτός ο άνθρωπος καπου κάπως παρακάτω θα με πλήγωνε. Όσο και αν ορκιζόταν σε αυτά που ένιωθε για μένα.
Οι ανασφάλειες οι συναισθηματικές ήταν και είναι ακόμα πολλές. Από πλευράς μου. Είναι και ο χαρακτήρας μου έτσι που δυστυχώς υπεραναλυω τα πάντα προσδοκώντας να βρω μια άκρη. Σίγουρα δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει καθαρές προθέσεις όπως είπες. Και ο τρόπος που έφυγε, εξηγεί πολλά.
Στην τελική όπως είπε κ η Ρεμεντυ σημάδι έχει εγώ τι κάνω μέσα σε όλα αυτά. Και μάλλον αυτο προσπαθώ τώρα να δω και να καταλάβω. Μέσα από τη δική του συμπεριφορά προσπαθώ να καταλάβω εμένα και να προχωρήσω χωρίς να ξανακάνω τα ίδια λάθη, εμπιστευτώ τους λάθος ανθρώπους κλπ.
Είναι επίπονη διαδικασία και θέλει χρόνο.
Κάποιες φορές τα καταφερνω κάποιες όχι.
Ίσως πρέπει και να σταματήσω να λέω πως δεν με νοιάζει αυτή η ιστορία. Προφανώς και με νοιάζει ακόμα αφού προσπαθώ να καταλάβω τι σήμαιναν όλα αυτά…
Κοίτα και να το σκεφτείς όπως σου λέω, δεν θα βγάλεις άκρη.....
Απλά πρέπει να ακούσεις το ένστικτο σου για να πας πιο κοντά σε ένα συμπέρασμα.
Καμία φορά αυτά τα απωθημένα πλατωνικα κτλ λύνονται με το εξής ρητό "ότι δεν λύνεται κόβεται".....Όσο το σκέφτεσαι θα χάνεσαι στη σκέψη
Ρε νεφελη τα ειπαμε τα ξαναλεμε εσυ πιστευεισ στα λογια ο αλλοσ δεν πιστευει πωσ θα συνενοειθειτε εν τω μεταξυ οι γυναικεσ του εμαθαν αυτα που ξερει οποτε να πασ να κοιταχτεισ θεωρεισε χαπατο απο τισ αλλεσ γυναικεσ κοιμασαι ορθια λεω εγω το μυστικο ειναι να δειχνεισ οτι κοιμασαι οχι να κοιμασαι επισησ υπαρχει ενα σταδιο που λεγεται παταω στα ποδια μου χωρισ κανεναν αυτο προδπαθουμε να πετυχουμε κι εσυ ασχολεισαι με μαλακιεσ καιγομαστε αν δεν το πηρεσ χαμπαρι κι εσεισ περα βρεχει πρεπει ολοι να παταμε στα ποδια μασ χωρισ κανεναν κ χωρισ εξαρτησεισ τηλεοραση κινητο κλπ κι εσεισ τον παιζετε
Πρεπει ολοι να πατανε στα ποδια τουσ χωρισ εξαρτησεισ απο ανθρωπουσ χωρισ κινητο τηλεοραση κλπ την οικονομικη κατασταση τον τοπο κλπ οσο δυνατον πρεπει να απογαλακτιστειτε ολοι καιγομαστε ουτε ξερετε απο ψυχολογια αστο αυτο
Μάλιστα. Δεν ξέρω αν πρέπει να απαντησω σε αυτά που είπες παραπάνω περί γυναικας που κοιμάται όρθια κ είναι χαπατο κλπ. Μάλλον θα χαλάσω σάλιο.
Ωστόσο, θα πω πως εσυ που δεν εξαρτάσαι από τις οθόνες και όλα αυτά που κράζεις, έχω την απορία πώς καταφέρνεις και είσαι σε τέτοιου είδους φόρουμ και συνομιλίες.
Άλλο θέλει μόνο σεξ, άλλο είναι σούργελο. Το να ξεκαθαρίζεις ότι θες σεξ είναι πολύ κομπλέ. Το να είσαι σούργελο όμως είναι επικίνδυνο. Και υπάρχουν πολλά σούργελα γύρω μας δυστυχώς! Παντού βρίσκονται! Θέλει προσοχή με ποιους μπλέκεις κι όταν βλέπεις ρεντ φλαγκ να φεύγεις νωρίς.
Συμφωνώ. Ας ξεκαθάριζε ότι ήθελε σεξ. Δεν θα είχα θέμα. Ειδικά στις ηλικίες που είμαστε είναι αναγκαίο να ξέρουμε τι θελουμε και να το λέμε.
Απλά πράγματα.
Όχι όμως τόση φανφάρα και τόσες υποσχέσεις και λόγια λες κι είμαστε 15χρονα…
Έλεος. Όχι πως κι εγώ δεν έχω ευθύνη. Σαφώς θα μπορούσα να το έχει δει, να το έχω καταλάβει. Δυστυχώς όλο αυτό προεκυψε σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου και δεν ήμουν σε θέση να διακρίνω τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Και όπως είπες δυστυχώς τα σούργελα είναι πολλά γύρω μας. Και οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από αυτά…
Ακόμα πάντως με πονάει αυτή η ιστορία… κυρίως για όλα αυτά που εγώ πιστεψα…
Την αληθεια σου λεω ρε προβλημα χωρισ το προ την αληθεια για το πωσ σε βλεπουν καιγομαστε λεμε
Αφου δεν την κοβει δε βλεπεισ οτι δεν την κοβει
Αρκουν 10 λεπτα για να καταλαβεισ τον εγκεφαλο του αλλουνου αυτην δεν την κοβει τα ειπαμε τα ξαναλεμε
Την ηθελε για σεξ αν την εκοβε αυτη κοιμαται ο αλλοσ ειχε βαλει τεταρτη κι ετρεχε κι αυτη ουτε καν πηρε μπροσ τετοια ειναι
Νεφελη θα στα πω απλα αν εχεισ μια εμφανιση τησ προκοπησ στα 40 χρειαζεται απλα 10 λεπτα να κανεισ ενα διαλογο ψιλοεξυπνο αν ολα δουλευουν ο αλλοσ αναψε για κανα μηνα αν δεν τον ξενερωσεισ αν ειναι ελευθεροσ εσυ κοιμασαι ορθια νομιζεισ οτι ειναι πυρινικη φυσικη
Αφου για να σου μιλαει εισαι ωραια τι νομιζεισ εσυ εχει σημασια ο αλλοσ σου μιλαει γιατι εισαι καπωσ καλη και πανω δηλαδη καλη πολυ καλη κλπ αλλα δε σε κοβει
Οι περισσοτεροι δεν ειναι ελευθεροι η θελουν μικρουλεσ αυτο ειναι αλλο καπελο εσυ μια χαρα εισαι τι σου λειπει θα σου πω εγω γνωρισα σε ενα μαγαζι δουλευουν 5 κοριτσια α εθνικη με τσαμπιονσ λιγκ γωνια κ πιστευαν αλλα ντ αλλα αμα κατσω να σε λυσω τα ψυχολογικα θα γινουμε φιλοι δεν εχω προβλημα αλλα να ξερουμε πωσ με μια αποδεκτη παυλα ψιλοκαλη εμφανιση ολα μπορουν να συμβουν το μετριο κερδιζει τα παντα γτ ειναι θεμα χαρακτηρα ολοι εχουν βολκσβαγκεν φορντ φιατ κλπ παιρνουν ολοι μερσεντεσ οχι παιρνουν κατι μετριο με χαρισματα μικρο μεγαλο σουβ κλπ ξυπνηστε επιτελουσ
Τα καλυτερα ειναι μερσεντεσ κ φεραρι εσυ απο οσουσ ξερεισ εχει κανενασ οχι
Εσενα τα αγορια σου τι ηταν τιποτε θεογκομενοι ητανε μετριοι κι ηταν αντρεσ η ειχαν καλη καρδια η ηταν κακα παιδια κλπ
Το θέμα δεν ήταν αν θα έκανα σεξ μαζί του. Ναι θα έκανα. Και μάλιστα το γούσταρα παρα πολύ.
Το θέμα ήταν ότι έταζε τον ουρανό με τ’αστρα έλεγε τις άπειρες φανφάρες και στο τέλος όλα ήταν μπαρούφες.
μα, δυο μηνες "τα ειχατε" και δεν εκανες σεξ, ενω ηξερες οτι το ηθελε. ποτε θα εκανες; εδω δεν εκανες ενω σου εκανε ερωτικη εξομολογηση, θα εκανες με το "καλημερα", επειδη θα ελεγε οτι αυτο θελει; δεν νομιζω...
με αυτα θελω να σου πω, οτι επειδη σε ηξερε και σε εμαθε και περισσοτερο τωρα που ξαναβρεθηκατε, ηξερε οτι θες συναισθημα για να κανεις σεξ και πουλησε (ψευτικο) συναισθημα. ειδε οτι ουτε με παραμυθια δεν γινεται τπτ, βρηκε μια αλλη κι εφυγε.
αυτο πιστευω οτι εγινε.
σε αυτες τις ηλικιες για σεξ ξεκινουν οι πιο πολλοι ..
πανω στο σεξ και στον ενθουσιασμο λεγονται πολλα ..
το θεμα ειναι και αλλο όμως και επειδη ακριβως θίχτηκε και το θεμα της ηλικιας καποια πραγματα δεν τα αφηνεις στην τυχη τους ...
Κρατας αμυνες σε ολο αυτο ...διαχωριζεις καταστασεις ...
Αντιλαμβανεσαι οτι δεν εισαι 18 ή 20 χρονων ωστε να αφεθεις και να παρασυρθεις σε ολο αυτο συναισθηματικα ..
Ακομα και απο την αρχη να ηταν ξεκαθαρο οτι θα υπηρχε μονο σεξ πιστευω οτι η Νεφελη στην ιδια θεση θα ηταν και οχι γιατι την κοροιδεψε καποιος τυπος αλλα γιατι καλυψε την δεδομενη στιγμη την δικη της αναγκη ..
Οι δικες μας αναγκες την δεδομενη στιγμη ειναι αυτες που βαζουν ή οχι συναισθημα σε μια σχεση!
Αν μπορούσα να μην έχω παρασυρθεί συναισθηματικα, θα το είχα κάνει. Όμως τη στιγμή που έγιναν όλα αυτά, ήμουν σε μεγάλη συναισθηματική αστάθεια και αυτός που το κατάλαβε το εκμεταλλεύτηκε.
Δεν κατηγορώ μόνο εκείνον. Φυσικά και τα έχω με τον εαυτό μου που άφησα να παρασυρθεί, που αφέθηκα γενικά σε όλο αυτό χωρίς να προστατεύσω εμένα, που πιστεψα στο παραμύθι.
Εκ των υστέρων κρίνω τον εαυτό μου πολύ αυστηρά και λυπαμαι που δεν είχα τη διαύγεια; δεν ξέρω πως να το πω, να καταλάβω τι συμβαίνει.
Εκείνον τον κατηγορώ για το ψέμα. Εμένα για όλα τα υπόλοιπα.
νομιζω οτι αυτο που ηθελε, ηταν σεξ. το αν θα ηθελε κατι παραπανω, θα φαινοταν μονο σε βαθος χρονου.
επομενως, δεν προλαβε να "εκμεταλλευτει" κατι.
επισης, θα πρεπει να λαβεις υποψη και την περιπτωση να ειναι ασταθης και να ελεγε αληθεια στην αρχη, αλλα μετα να του ξεφουσκωσε και να το γυρισε.. εξαλλου οι απανωτες απιστιες και το διαζυγιο , συνηγορουν σε κατι τετοιο...
Πηγε να μπει ο ανθρωποσ κ καταλαβε οτι εχεισ προβλημα και το γυρισε σαν ανθρωποσ που ειναι μετα καταλαβε οτι ολεσ εχετε προβληματα κι απο τοτε κλαιει ολη μερα γτ αυτοσ θελει λιγα πραγματα για να φτιαχτει γτ εσεισ θελετε καραβια αλκοολ για να λειτουργησετε ενω αυτοσ με 3 καφεδεσ κ 20 τσιγαρα ειναι ετοιμοπολεμοσ μετα καταλαβε οτι δε θα τον αγαπησει καμια γτ αυτοσ ειναι τησ μερασ κ παει μακρια η βαλιτσα
Αφου δε σε εκμεταλευτηκε παλι καλα να λεσ
Στο στρατο εκπαιδευτηκαμε να τρωμε τα παντα να πινουμε για την παρεα και γενικα ολα τα σωστα εσεισ δεν θελετε τα σωστα θελετε τα υπερβολικα οποτε δε γινεται ειναι λιγοσ γτ ειναι εκπαιδευμενοσ οποτε τι μενει ο καφεσ κ το τσιγαρο ενα πακετο κ 3 καφεδεσ παλι μετρο δυστυχωσ ειναι τετοια η εκπαιδευση που κλειδωνει στο φυσιολογικο πριν τον στρατο κι εγω μαλακασ ημουν σαν ολουσ τουσ αλλουσ
Ρε νεφελη ρε καρδουλα μου θα σασ πω την αληθεια εφοσον παιρνεισ διαφορα δε μπορεισ να σωθεισ τελειωσ μονο χρονια μπορουν να σ προσθεσουν η μονη λυση ειναι τα εμβολια κ κανεισ δεν ξερει αν ειναι καλα κ υπαρχει μια περιπτωση να παρουν απο μενα εμβολιο που γενηθηκα αρρωστοσ κι ειμαι 40 χρονων κι ακομα καλα ειμαι αν παει στα 50 με ολα αυτα ειναι καλα να ευχεστε να ζησω μεχρι τα 60 κ να τραβηξουν εμβολιο να παει στα 50 μετα θα το βρουνε