Originally Posted by
ΑΧΒΑΧ
Player μήπως έχεις κάποιον φίλο ή συγγενή να σου κλείσει μια συνέντευξη ή δουλειά χωρίς να το γνωρίζεις και να το μάθεις την τελευταία στιγμή έτσι δεν θα έχεις περιθώριο να αντιδράσεις και να αρνηθείς, με κάποιο τρόπο πρέπει να ξεγελάσεις το μυαλό σου , είμαι σίγουρος πως αν βρεθείς ξαφνικά κάπου θα κάνεις ένα ωραίο δοκιμαστικό , το άγχος είναι μέχρι να συμβεί κάτι από το επόμενο δευτερόλεπτο ο χρόνος κυλάει χωρίς να σκεπτόμαστε τι συμβαίνει …
Εγώ ψηφίζω το να έχεις δουλειά κι ας νιώθεις χάλια
Όταν κάνεις κάτι υπάρχουν στιγμές που ξεχνάς τα προβλήματα, περίπου ένα μήνα καθόμουν χωρίς να κάνω τίποτα και δεν το άντεχα. Έχω καταντήσει ένα αδύναμο και άβουλο ανθρωπάκι , πίστευα πως μπορώ να αντιδράσω και να φύγω από δύσκολες καταστάσεις , αναρωτιόμουν πως γίνεται κάποιοι άνθρωποι να σκύβουν το κεφάλι και να υπομένουν όσα δυσάρεστα γίνονται είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά , τουλάχιστον θα γίνω καλύτερος άνθρωπος με αυτό που βιώνω. Οι συμβουλές και οι υποδείξεις δεν βοηθούν τα άτομα που δεν νιώθουν καλά , πρέπει κάποιος άλλος να τους βγάλει από το άρρωστο περιβάλλον και να τους υποστηρίξει στα πρώτα τους βήματα.
Το κάνε υπομονή και όλα θα στρώσουν , παντού το ίδιο γίνεται , αν φύγεις που θα βρεις καλύτερα, είναι καρφωμένα στο μυαλό μου …