Originally posted by boubourina
Quote:
Originally posted by πανος12345
με συγκινησες μουμπουρινα
και μπηκα σε αυτο το θεμα πιο πολυ για να υπερασπιστω ενα δικαιωμα ανεξαρτητο απο τις λεπτομερεις της αφηγησης ....
Το δικαιωμα ενος ανθρωπου , αν πρεπει να διαλεξει καταναγκη αναμεσα σε μια πονεμενη μανα και στην δικη της ψυχικη υγεια
να ακουσει πρωτα την φωνη της δικης της συνειδησης και οχι την δικη σου την δικη μου η της δολιας μανας που πιστευω και εγω την εχει ισως αναγκη...
Μονο εδω στεκομαι καθαρα απο πρακτικη σκοπια...
Για να φανω χρησιμη σεμια πονεμενη μανα , τη μανα μου ηοποιαδηποτε αλλη μανα , πρεπει να εχω την συναισθηματικη αυτονομια και τον αυτοελεγχο των δικων μου συναισθηματων για να επικοινωνησω μαζι της και να μπορω να τραβηξω τον πονο της για τον χαμο τοσων αγαπημενων προσωπων.
Αν ομως δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα να το κανω , κανεις δεν μπορει να με κατηγορησει γιατι ακουλουθησα τον δρομο της φυγης και της μοναξιας μεχρι να ξαναβρω την δυναμη να βοηθησω τους αλλους που με εχουν αναγκη..
Γιατι ακριβως μπουμπουρινα υπαρχουν αυτα τα φορουμ υποστηριξης ..
Γιατι αθελα μας καθε φορα που δινουμε μια συμβουλη σε καποιν μιλαμε καταναγκη για τον εαυατο μας , χωρις να ειμαστε παντα ειδικοι να δουμε αν ο αλλος ειναι τοσο δυνατος οσο εμεις
Πανο, σκεφτομαι τον Νινικο μου και μου σηκωνεται το πετσι στην κυριολεξια, μην παθει τιποτα το παιδακι μου.
Απορω πως δεν της σαλεψε εκεινης της ερημης της μανας το μυαλο!!!
Δεν εκανε καλα να κρατησει την disolved μακρια απο το προβλημα επι τοσα χρονια, αλλα υποθετω οτι με το να σβησει την μνημη της disolved προσπαθουσε να σβησει την δικη της μνημη.
Αντε τωρα να της πεις οτι η μονακριβη της τρελαθηκε εξ\'αιτιας της!!
Αλλος ενας θρηνος, αλλη μια απωλεια!
Το θεμα με τους συγγενεις σε συμβουλιο ειναι αστοχο.
Εγω θα καλουσα ενα μονο προσωπο, να ειναι παρων, το πιο αγαπημενο και της μανας και της κορης, οχι για να λαβει μερος στην συζητηση, αλλα μονο και μονο για ασφαλεια γιατι ο θρηνος και η ταραχη θα ειναι πολυ μεγαλος και για τις δυο σας.