αυτο που με ηρεμει ειναι μουσικη να αουω κι tv και pc να σερφαρω νετ .
Printable View
αυτο που με ηρεμει ειναι μουσικη να αουω κι tv και pc να σερφαρω νετ .
χειροτεχνεία τί;
εγώ θέλω να ασχοληθώ με οριγκάμι και άλλα τέτοια αλλά πού μυαλό.
Μια λύση είναι το ζυμάρι για γλυκές ή αλμυρές δημιουργίες. Τα τρως και ηρεμείς. Τα ντοκιμαντέρ/ συνεντεύξεις με κάνουν να ξεχνιέμαι. Όταν είναι με φτωχούς ή αρρώστους χαίρομαι και νιώθω καλά που είμαι σε καλύτερη θέση! Ξεχνιέμαι και με ταξιδιωτικές εκπομπές αλλά ούτε στα όνειρα θα μπορέσω να τα ζήσω από κοντά ή να ζήσω σαν τους πλούσιος που βλέπω στην τηλεόραση. Τελειώνουν και μετά έχω χάλια διάθεση.
α εγώ πάλι βλέπω πλούσιους στην τηλεόραση και λέω παναΐαμ δεν θα τη παλευα αυτή τη ζωή!
μου αρέσουν φυσικά τα τοπία και τα ρουχα και όλα τα γκάτζετ αλλά τί να τα κάνεις με τόσο έχθρα; να μου λείπει.
οταν ακουω μουσική ετσι κι εγω κανω αυτος μιαζει σε μενα αυτα κανω αν πορώνομε οταν ακουω μουσική γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωω
https://www.youtube.com/watch?v=SFBW-e9AoJ8
Συνήθως μία βόλτα για περπάτημα,αλλά δυστυχώς η κατάθλιψη σε ακολουθεί πάντα....απλά το παλεύω!
Οπωσδηποτε jogging καθε μερα αλλιως ζοριζομαι,μουσικη κλασικη κ καμμια εκπομπη στο ραδιοφωνο με ηρεμους συνομιλητες κ να εχει ενδιαφερον και το καλοκαιρι μ αρρσει η θαλασα.....αλλα μ αρεσει να βρικσω μια ακρουλα μακρια απο κοσμο να καμω γυμνισμο κ ν κολυμπαω ελευθερα....με ηρεμει ...νιωθω απελευθρωεμος απο τα ματια του κοσμου ....
Τα ζώα. Τα φυτά και γενικά η κηπουρική. Ο κινηματογράφος. Το διάβασμα, διαβάζω πάντα και καθημερινά. Τα αναμμένα κεριά. Το όμορφο άρωμα στον χώρο που βρίσκομαι. Ένα ωραίο καφεδάκι. Να βρίσκομαι στη φύση. Η θάλασσα, τα δάση, τα ποτάμια, η μυρωδιά του χώματος και της βροχής. Η συντροφικότητα. Η ποίηση. Μια σφιχτή αγκαλιά, πολύ σφιχτή. Τα ακουστικά μου που σε στιγμές που ο θόρυβος του κόσμου με ταράζει, με βοηθάνε να ξεκόψω απ' αυτόν.