Οπα κατσε αχχαχα τι εννοεις δεν σε ανελαβε? Δωρεαν ψυχολογος δεν ειναι γιατι σου ειπε να πας στην προηγουμενη;
Printable View
Οπα κατσε αχχαχα τι εννοεις δεν σε ανελαβε? Δωρεαν ψυχολογος δεν ειναι γιατι σου ειπε να πας στην προηγουμενη;
Εγώ ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω… διανύω μια περίοδο χωρίς άγχος αλλά τα ψυχοσωματικά δε λένε να με αφήσουν. Είναι τώρα αυτό φυσιολογικό;; Έχω αυτά τα κλεισίματα, όταν παίρνω ανάσα σα να μη μου φτανει ο αέρας, σαν να διογκώνεται κάτι μέσα μου κ να μου κόβει τον αερα στιγμιαία.
Έχω σκεφτεί να πάω να κάνω κ αξονική κοιλιάς-θώρακα, μήπως είναι όντως κάτι.
Καρδιολόγος κ γαστρεντερολόγος με βρίσκουν υγιέστατη
εγω κανω χρονια ψυχοθεραπεια....αλλα αν δν νικησεις μονος σου το μυαλο σου.....
οριστε παλι !! ξυπνησα καπως...εχω ενα τοσο τεραστιο πλακωμα στο στηθος που δν μου φτανει ο αερας οσο βαθια ανασα κ να παρω!!! καλα που δν εχω οξυμετρο στο σπιτι γιατι θα το ειχα μονιμως συνδεδεμενο μ το χερι μου....
(χωρις βηχα πυρετο κλπ σκεφτομαι πνευμονια!!!)
Σκέψου ότι το έχεις καιρό κ είσαι οκ! Πάντα σου έφτανε ο αέρας!
Εγώ πλέον δεν μπορω να πιστέψω ότι είναι ψυχοσωματικό…αρνούμαι! Όλο αυτό που νιωθω μου δημιουργεί άγχος κ φόβο…
Αν νιώθεις σαν αρρυθμία λογικό δεν είναι να ταράζεται; ή να σου κόβεται η ανάσα γτ κάτι σε κλείνει στους οισοφάγο. Σαν ένα μπαλόνι που φουσκώνει κ ξεφουσκώνει νιώθει.
Έχει τύχει να περπατάω κ ενώ νιωθω βαριά από το φαγητό, να πάρω ανάσα βαθιά και δώστου εκείνη την ώρα δόνηση στο έντερο στομάχι κ να σου κ έκτακτη
Ένας χρόνος τώρα πάει με αυτό το χαλι. Με λίγες υφέσεις
ναι το ξερω !!! ακου ομως....κ εσυ εδω κ ενα χρονο λες το εχεις...αν δν ηταν ψυχοσωματικο δν θα εξελισσοταν σε κατι;;; αυτα πως θα αποβληθουν δν ξερω...
για παραδειγμα κατα διατσηματα στην ζωη μου λαχανιαζω χωρις αιτια.....να κανω σπειρομεττρηση;;; αν εχω κατι κακο στους πνευμονες που συνδεεται μ τον πονο στα πλευρα;;; πριν 6 μηνες εκανα ακτινα αλλα δν εδειξε κατι...γιατι ομως λαχανιαζω;;;; ακομη κ οταν μιλαω!!!!
και ερωτω!!!! λαχανιαζετε;;; απο το στομαχι; απο το αγχος;;; απο τι; ελεγμενα ολα θυροειδης κλπ ολα καλα!!! μ πιανει συνηθως κοντα στη μεραπου περιμενω περιοδο!!!
Ναιιι εννοείται λαχανιαζω!!εγώ θα ρωτήσω το άλλο π έπαθα σήμερα στιγμιαία στη δουλειά έπαθα ένα black out να τ πω ιλίγγο δν ξέρω πως να τ περιγράψω λες κ στιγμιαία έβλεπα όνειρο δν ξέρω πολύ περίεργη αίσθηση δευτερολεπτων
Χωρίς να έχεις άσθμα; η θυρεοειδή;;; από τι λαχανιαζεις... Α αυτό δν το έπαθα ακόμη.
Τελικά τι ήταν;
τίποτα δεν μ έχουν βρει κάτι!!περπατάω γρήγορα και ανεβαίνουν οι παλμοί μου είμαι σε θεραπεία για την ταχυκαρδία!
Εμ γω δν έχω ταχυκαρδία!!! Μόνο λαχανιαζω !! Μιλάω λαχανιαζω ,σκύβω λαχανιαζω .....μπορεί να έχω οχ κάτι στους πνεύμονες που δημιουργήθηκε μετά την ακτίνα ;;;
δεν νομίζω!εξετάσεις έκανες?το είπες στον γιατρό σου?
Λοιπόν, σας έφαγα που λένε! Τα έχω παθει κ τα 2… όχι λαχάνιασμα ακριβως αλλά σαν να μη μου φτάνει ο αέρας την ώρα που μιλάω! Απλώς το νιωθω σα φούσκωμα πιο πολύ, παίρνω βαθιά ανάσα κ συνεχίζω!
Την στιγμιαία ζάλη, σαν να χάνομαι για δευτερόλεπτα ένα πράγμα, σαν να νιωθω ότι θα πέσω κάτω ή θα λιποθυμήσω το έχω παθει κ αυτό κ πίστευα το πάθαινα γτ κάνω αρρυθμίες κι μόλις το σκεφτόμουν αυτό, με πιάνανε κρίσεις άγχους με ταχυπαλμία και φόβο ότι κάτι θα μου συμβεί τώρα κ ότι δε το προκαλώ εγώ.
Το ξέρω φοβισμένη μου αλλά με τρομάζει γτ μέσα στις περιόδους αλλάζει… πχ τώρα εκτακτες δεν κάνω αλλά νιωθω σαν εσωτερικά τινάγματα κ δονήσεις , άλλες φορές νιωθω ότι ακόμα κ αν γελάσω ή σκύψω κάτι με κλείνει στιγμιαία, άλλοτε νιωθω τρόμο κ το στομάχι μου ακορντεόν κ ένα περίεργο συναίσθημα ότι αν δε φάω κάτι κάνει σα κράμπες το στομάχι κ νιωθω θα λιποθυμήσω κ αλλά τέτοια
Έχω κάνει ακτίνα ,έχω κάνει εξετάσεις για θυροειδή κ η κλινική μου εικόνα είναι αριστη !! Αιματολογικές σούπερ κλπ !!!! Μπορεί μου είπαν να είναι απ' το στομάχι !!!!!! Λόγω γοπ η επειδή έχω έξτρα κιλά ...μη φανταστείς πολλά αλλά απ' ότι φαίνεται το σώμα μου δν τα σηκώνει .....
ναι για το στομάχι μ το έχουν πει κ μενα
καλησπερα!! ακουστε τωρα (η μαλλον διαβαστε )τι μου συμβαινει στο μυαλο κ ελπιζω μονο εκει!!
επειδη οπως εχω πει εχω σχεδον μονιμο πονο στα πλευρα , θωρακα και ωμοπλατες (αλλες μερες πολυδυνατο αλλες οκ) κυριως οταν ξυπναω κ νιωθω αδυνατο να ξεπιαστω μου μοπηκε στο μυαλο οτι ισως εχω καποιον ογκο που εξελισσεται αργα
πχ οπως αυτος ο ολυμπιονικης που τελικα ειχε μεταστατικο καρκονο στον εγκεφαλο απ τον πνευμονα και πεθανε σε 6 μηνες!!!
γιατι εχω κ πονοκεφαλους κατα διαστηματα!!!
ολη νυχτα δν κοιμηθηκα σκεφτομενη αυτο το σεναριο!!! ολοι οι καρκινοι φαινονται στις ακτινες;
μηπως χρειαζομαι μαγνητικη τελικα; αλλα μηπως να μην μπω ξανα σ αυτη τη διαδικασια;;;;;;;;
περσι τετοιο καιρο φοβομουν για το εντερο μου ...τωρα......χριστε μου τι τραβαω μ αυτο το μυαλο που κουβαλαω;;;
αν εχω οντως καρκινο που απλως παει αργα αργα;;;;
Σε καταλαβαινω αγαπητη φοβισμένη. Είναι όμως μόνο σκέψεις και φοβος. Παιρνεις καποια αγωγή ή κανεις μονο ψυχοθεραπεία? Αληθεια ποσο καιρό εισαι σε ψυχοθεραπεία και τι ψυχοθεραπεία κανεις?
ξερεις τι φοβαμαι ; οτι καποια στιγμη ισως δν ειναι μονο φοβος......κ αν οντως ειναι κατι τετοιο αυτη τη φορα;
κανω , οποτε ειμαι σε εξαρση πηγιανω πια! παλια πηγαινα κανονικα καθε εβδομαδα!! οχι δν κανω αγωγη γιατι ειμαι πολυ πολυ λειτουργικη ! παιρνω καποιες φορες σαν "αγωγη" βαλμαν καποιες βδομαδες!! συμβουλυετικη νομιζω;; αν υπαρχει αυτο που λεω!! ειναι εξαιρετικος ο ψυχιατρος που πηγαινω! το θεμα ειναι στο δικο μου κεφαλι τι γινεται! οταν δν ποναω ολα ειναι σουπερ....μολις εμφανιζονται οι πονοι εμφανιζονται κ οι "καρκινοι"
Μονη σου το λες ότι οι πονοι εξαφανίζονται, αν ειχες κατι σοβαρό θα ήταν μόνιμοι. Ίσως κατι αλλο σε ζορίζει στη ζωή σου στην παρουσα φαση και ξεσπα το σωμα σου και κολλαει το μυαλό σου στην ασθενεια. Ίσως είναι ενας τροπος να αποσπάς τον εαυτό σου απλο πραγματικά προβληματα ή ένας τροπος να λαμβανεις την προσοχή και την φροντιδα των αγαπημένων σου.
ειναι μονιμος ο πονος στην πλατη εδω και 2.5 χρονια ! πλατη πλευρα και λιγο θωρακας!! αυτο λεω! αρα....αφου ειναι μονιμος και εχω βγαλει ακτινες και εχω κανει αιματολογικες κ ολα καθαρα!! μηπως ομως ιελει μαγνητικη; μηπως θελει ορθπεδικο; εχω παει σε φυσικοθεραπευτη και σε χειροπρακτικο! ο δευτερος εκανε δουλεια κ μουειπε ειναι χρονια λανθασμενη σταση σωματος, πιεση και σφιξιμο στον υπνο και θλασεις κ τραβηγματα οταν κρυωνω ιδρωμενη!! δν μ πειθει ομως!! αν ειναι οντως καρκινος
ξερεις.. προσπαθω να το εκλογικευω παντοτε..
πχ λεω ....εξετασεις αιματος παντα καθαρες, ακτινα χωρις ευρυματα ουτε στους πνευμονες ουτε στην σπονδυλικη, βαρος δν χανω (απεναντιας ) αδυναμια δν εχω κλπ κλπ
αλλα απ την αλλη γιατι να ποναω μονιμως;;
Δηλαδή πονας καθημερινα τα τελευταια 2, 5 χρονια και σκεφτεσαι καθημερινα ότι μπορει να είναι καρκινος? Αντι να υποφέρεις κανε μια μαγνητικη να σου φυγει η ιδεα. Ειναι πραγματικά κουραστικο να πονας καθημερινα ωστόσο αν και ειμαι σιγουρη οτι ισχυουν οσα σου χουν πει οι ειδικοί.
Επίσης ειμαι σιγουρη οτι κατι σε πιεζει στη ζωή σου για αυτό ξεσπάς με αυτον τον τροπο! Ο ψυχ που βλέπεις πως σου λέει να το αντιμετωπίσεις?
Ναι πονάω σχεδόν καθημερινά κυρίως το πρωί που σηκώνομαι απ το κρεβάτι.... Ταυτόχρονα φοβάμαι να κάνω μαγνητική κ επιπλέον νομίζω ότι ανοίγω τον ασκό του Αιόλου.... Ναι αν ήταν καρκίνος.... Θα είχα πεθάνει... Ίσως....
Αν όμως πάει αργά;;; πάνε αυτά αργά;;;
Μου έχει εξηγήσει μ τη λογική γιατί δεν είναι αυτά που σκέφτομαι... Αλλά..... Τα σκέφτομαι... Τώρα πρέπει να Κλείσω ξανά ραντεβού...