Ρεμεντυ, δεν καταλαβαινω, γιατι το λες?
Printable View
ε παιδακι ειμαι κι εγω .Quote:
Originally posted by zinovia
διασκεδαζω ποτε ποτε :):):)
Ολα αυτα σωστα τα επικροτω σαν θεωρια αγαπητε Νικο..Quote:
Originally posted by NikosD.
Η ιδέα εκ πρώτης φαίνεται να έχει νοιάξιμο και ενδιαφέρον, όμως ας μην ξεχνάμε ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξης αυτής της σελίδας και κυρίως αυτού του φόρουμ.
Δεν είμαστε εδώ για να σώσουμε ζωές αλλά για να πούμε μια φιλική κουβέντα υποστήριξης στον συνάνθρωπο μας έτσι ώστε να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνος σε αυτό που περνάει και πως κι άλλοι άνθρωποι βιώνουν παρόμοια πράγματα και είναι εδώ με διάθεση να τον/την ακούσουν.
Κάθε τι παραπάνω όπως διαγνώσεις, προτάσεις φαρμάκων, βοήθεια σε αυτοκτονικό ιδεασμό κτλ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και αφελές.
Μόνο ένα \"φιλικό χτύπημα στην πλάτη\" δίνει το φόρουμ, τίποτα παραπάνω και λυπάμαι εάν σε κάποιους κλωτσάω τον ρομαντισμό τους και την διάθεση τους να βοηθήσουν με ακόμη πιο \"επιθετικούς\" τρόπους. Οπως έγραψα λίγο πριν και σε άλλο θέμα, προσέξτε να μην μπούμε σε καταστάσεις συνεξάρτησης.
Ομως απο το \"ενα χερι στην πλατη \" μεχρι την μανιακη επιθεση πιθανων ψυχοπαθων , θα την δεχομουνα μονο σαν ειδικος σε θεματα ψυχικης υγειας , αλλα οχι σαν επισκεπτης ενος φορουμ υποστηριξης η πολυ περισσοτερο , σαν καποιος που εχει αναγκη να νοιωσει ενα ζεστο και φιλικο χερι στην προσπαθεια του να μοιραστει γνωσεις, εμπειρια και θεληση για αλληλογτηριξη στις επικοινωνιακες αναγκες που οντως υπο προυποθεσεις μπορουν να ειναι πολυ οφελιμες...
Ποιες ειναι οι προυποθεσεις αυτες?
Νομιζω οτι εξαντλουνται στα πλαισια μιας στοιχειωδους ικανοτητας , ετοιμοτητας και διαθεσης για επικοινωνια.
Ειναι δυο μερες που δεχομαι επιθεση απο καποια προφιλ που ισως ειναι μια και η αυτη προσωπικοτητα , οταν εκανα ισως το λαθος να αποκαλυψω οτι υπηρξα γενικος γραμματεας της Συντονιστικης επιτροπης του Σ.Ε.Ψ που σημαινει οτι ειμαι ψυχλογος πριν η Πολιτεια αναγνωρισει καν στην Χωρα μας την αναγκη να υπαρχει μια τετοια ειδικοτητα στα Ελληνικα πανεπιστημια.
Βαζω δηλαδη το εξης θεμα...
Το φορουμ αυτο ειναι απλοκλειστικα για ψυχοπαθεις?
Αν ειναι ετσι να ζητησω συγνωμη και να φυγω ...
Αν ομως ειναι φορουμ υποστηριξης οπως θελεουν ορισμενοι να το βλεπουν , μην αγνοουμε συνειδητα 3000 χρονια εξελιξης!!!!
Αν η Βιβλος εβαλε τον ανθρωπο σε μια οργανωμενη με κανονες ζωη με τις 10 εντολες , δεν μπορει ενα τοσο ευαισθητο λογω αντικειμενου φορουμ να μην εχει μοντερειτορ γιατι σου το λεω με ολη την επιστημονικοτητα της φρασης , θα θρηνησουμε θυματα Το ποστ της Ανθουλας χθες το οποιο σωστα ζητησες να αδρανησει λογω της κρισιμης καταστασης , δεχθηκε επιθετικοτητα απο καποια προφιλ και σημερα σε νεο ποστ η αφρουλα[η το προφιλ που την υποδυεται ] μας γραφει οτι ο αδελφος της ειναι επισης ψυχωτικος!!!!!!!!!!!
Νομιζω οτι καθε φορουμ υποστηριξης , πρεπει να ειναι θεραπευτικο με την εννοια να μαθαινει στον χρηστη πως να περιοριζει την επιθετικοτητα του , βασει της αναγκης για επικοινωνια που ειναι εμφυτη.
Λοιπον Πανο να σου κανω ορισμενες φιλικες παρατηρησεις.
1)Δεν χρησιμοποιυμε εκφρασεις οπως ψυχοπαθεις,χαπακιας,ψυχακι ας και τα συναφη εκτος αν το κανουμε με χιουμοριστικη διαθεση.
2)Το καθε προφιλ ειναι μοοναδικο χωρις να αποκλειω καποιος να εχει 2-3 προφιλ,αλλα τις επιθεσεις τις δεχτηκες απο παλια μελη και σε διαβεβαιω σχεδον σιγουρα οτι ειναι μοναδικα.
3)Η Αφρουλα δεν δεχτηκε απο κανενα επιθεση,ηρθε σε αντιπαραθεση παλιοτερα με ενα μελος και απο μερους μου οταν μιλουσε ο αδερφος της δηλωσα με καθε αμφιβολια δειγματα καχυποψιας που μπορει να ειναι και σωστα σε ενα διαδικτυακο περιβαλλον.
4) Το οτι καποιος ειναι ψυχωτικος μπορει να σημαινει κατι αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να επικοινωνει το ιδιο καλα με τους υπολοιπους,απο κει και περα ρολο παιζει ο χαρακτηρας του καθενος.
5)Την επιθεση μπορει να τη δεχτηκες γιατι συμπεριφερεσαι με τον ιδιο τροπο με ενα παλιοτερο μελος το οποιο εχει δημιουργησει προστριβες στο φορουμ με τον ιδιο τροπο.Δεν ξερω αν εισαι το ιδιο προσωπο παντως εχετε πολλα κοινα στοιχεια.
6)Ο καθενας προσφερει αυτο που προσφερει χωρις να καταφευγει σε υπερβολες του στυλ ανοιγω 10 καινουρια τοπικ την ημερα,κανω αιτηση για moderator κλπ κλπ. Δεν χρειαζεται να κατακτησεις αυτο το χωρο απλως να εισαι ενα μελος.
7)Οι αποψεις σου ειναι λιγο υπερβολικες αλλα αυτο δεν θα ηθελα να το αλλαξεις ο καθεις με τις αποψεις του αρκει να κρατας στοιχειωδη ευγενεια.
8)Πιστευω οτι σε γενικες γραμμες υπαρχει ευθυνη των αλλων μελων αλλα κυριως η ευθυνη ειναι δικια σου,δεν εχω κανει και το ντετεκτιβ απο ποστ σε ποστ να δω ποιος παρατρβηξε το σχοινι.
9)Καλο ειναι να μη δηλωνεις επαγγελματιας αρκει να προσφερεις ενα χερι βοηθειας,αλλο μελος ηταν επαγγελματιας και δεν το ανεφερε παρα μονο οταν ρωτηθηκε,και ρωτηθηκε γιατι οι αποψεις της δειχνουν καταρτιση και ωριμοτητα.
Δεν ξερω κατα ποσο εισαι επαγγελματιας ψυχολογος οπως αναφερεις και τις δαφνες σου αλλα καλο ειναι να μην της αναφερεις καθολου...ασε να σε ρκινουν απο τις αποψεις σου ακι απο την δικτυακη σου προσωπικοτητα και οχι απο τι εισαι στηνπραγματικη ζωη.
10)Δεν βρισκω κατι αλλο να γραψω καλο ειναι να χαλαρωσουμε λιγο ολοι,δεν χρειαζονται υπερβολες και να πεφτουμε με τα μουτρα σε κατι.
Προσωπικες αποψεις παντα που οφειλω να πω ειτε ειναι λαθος ειτε σωστες.
Keep_walkingQuote:
Originally posted by keep_walking
1)Δεν χρησιμοποιυμε εκφρασεις οπως ψυχοπαθεις,χαπακιας,ψυχακι ας και τα συναφη εκτος αν το κανουμε με χιουμοριστικη διαθεση.
2)Το καθε προφιλ ειναι μοοναδικο χωρις να αποκλειω καποιος να εχει 2-3 προφιλ,αλλα τις επιθεσεις τις δεχτηκες απο παλια μελη και σε διαβεβαιω σχεδον σιγουρα οτι ειναι μοναδικα.
3)Η Αφρουλα δεν δεχτηκε απο κανενα επιθεση,ηρθε σε αντιπαραθεση παλιοτερα με ενα μελος και απο μερους μου οταν μιλουσε ο αδερφος της δηλωσα με καθε αμφιβολια δειγματα καχυποψιας που μπορει να ειναι και σωστα σε ενα διαδικτυακο περιβαλλον.
4) Το οτι καποιος ειναι ψυχωτικος μπορει να σημαινει κατι αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να επικοινωνει το ιδιο καλα με τους υπολοιπους,απο κει και περα ρολο παιζει ο χαρακτηρας του καθενος.
5)Την επιθεση μπορει να τη δεχτηκες γιατι συμπεριφερεσαι με τον ιδιο τροπο με ενα παλιοτερο μελος το οποιο εχει δημιουργησει προστριβες στο φορουμ με τον ιδιο τροπο.Δεν ξερω αν εισαι το ιδιο προσωπο παντως εχετε πολλα κοινα στοιχεια.
6)Ο καθενας προσφερει αυτο που προσφερει χωρις να καταφευγει σε υπερβολες του στυλ ανοιγω 10 καινουρια τοπικ την ημερα,κανω αιτηση για moderator κλπ κλπ. Δεν χρειαζεται να κατακτησεις αυτο το χωρο απλως να εισαι ενα μελος.
7)Οι αποψεις σου ειναι λιγο υπερβολικες αλλα αυτο δεν θα ηθελα να το αλλαξεις ο καθεις με τις αποψεις του αρκει να κρατας στοιχειωδη ευγενεια.
8)Πιστευω οτι σε γενικες γραμμες υπαρχει ευθυνη των αλλων μελων αλλα κυριως η ευθυνη ειναι δικια σου,δεν εχω κανει και το ντετεκτιβ απο ποστ σε ποστ να δω ποιος παρατρβηξε το σχοινι.
9)Καλο ειναι να μη δηλωνεις επαγγελματιας αρκει να προσφερεις ενα χερι βοηθειας,αλλο μελος ηταν επαγγελματιας και δεν το ανεφερε παρα μονο οταν ρωτηθηκε,και ρωτηθηκε γιατι οι αποψεις της δειχνουν καταρτιση και ωριμοτητα.
Δεν ξερω κατα ποσο εισαι επαγγελματιας ψυχολογος οπως αναφερεις και τις δαφνες σου αλλα καλο ειναι να μην της αναφερεις καθολου...ασε να σε ρκινουν απο τις αποψεις σου ακι απο την δικτυακη σου προσωπικοτητα και οχι απο τι εισαι στηνπραγματικη ζωη.
10)Δεν βρισκω κατι αλλο να γραψω καλο ειναι να χαλαρωσουμε λιγο ολοι,δεν χρειαζονται υπερβολες και να πεφτουμε με τα μουτρα σε κατι.
πραγματκα πολυ εμπεριστατωμενες αποψεις και με εκφραζουν απολυτα
να εισαι καλα
Κηπ...με κάλυψες 99% και όχι 100%. Ξέρεις γιατί;
Παρέλειψες να ρώτησεις αν ο ίδιος έχει επισκεφτεί ψυχίατρο τα τελευταία χρόνια, μήπως μπορούσαμε να βρούμε καμιά άκρη...
Δεν παλεύεται με τίποτα η κατάσταση...
Quote:
Οποιος ενοχλειται απο μια λεξη σημαινει οτι εχει συναισθηματικη φορτιση , αρα δεν εναι ψυχωτικος!
Μην με διαβεβαιωνεις για την δουλεια μου γιατι εδω και πολλα χρονια ασχολουμε με φορουμ διαδικτυου και ζητηματα προστασιας απο διπλοεγγραφες κλπ
Δεν υπαρχει καμμια απολυτως πιθανοτητα να περιοριστει ο αριθμος των εγγραφων καποιου!
Ποιο ηταν το μελος με το οποιο ηρθε σε αντιπαραθεση?
Σωστο εν μερει.
Ενας ψυχωτικος μπορει , αλλα δεν εχει διαθεση για επικοινωνια γιατι ασχολειται με τον εαυτο του και το ειδωλο του στον καθρεφτη!
Σε ενα φορουμ υποστηριξης εγω μπορει να ημουνα μια πραγματικη αφρουλα και σημερα να βρισκομουνα στον αλλο κοσμο λογω της επιθεσης που δεχθηκα απο καποιο αλλα προφιλ!
Το αισθημα ιδιοκτησιας σε ενα φορουμ απο τους παλαιοτερους χρηστες , ειναι ελλατωμα και πρεπει να καταπολεμηθει με αυτοελεγχο.! Ειναι μερος αυτου που εννοω \"Θεραπεια\"
Οι αποψεις μου ειναι λογικο να θεωρουνται απο ενα συνομιλητη λιγοτερες , περισσοτερες , διαφορετικες , η δυσαναλογες , με αυτες που θα ηθελε να ακουσει.Ειναι μερος της \"θεραπειας \" μεσω της επικοινωνιας να κανει αυτοελεγχο και να ξεπερνα τα επιμερους χαρακτηριστικα της επικοινωνιας , για να μπορει να συγκεντρωνει την προσοχη του στο κυριως θεμα
Εδω αθελα σου μιλαει το συναισθημα και οχι η λογικη! Λες \"δεν εχω κανει και το ντετεκτιβ απο ποστ σε ποστ να δω ποιος παρατρβηξε το σχοινι.\" ενω συμπαιραινεις \"αλλα κυριως η ευθυνη ειναι δικια σου\", αν δεν ημουνα ψυχολογος [δεν το δηλωσα , απλα απαντησα οταν με ρωτησαν ], θα σου αρεσε να σε κρινουν απο την παλαιοτητα αυτοι που δεν ειχαν χρον να διαβασουν ολα τα ποστ σου?
απαντησα σε αυτο στο προηγουμενο
Ειμαι οπαδος της αληθειας με οποιο τιμημα. Εξ ορισμου , το ψεμμα εχει σκοπιμοτητα , δολο και μπερδευει την εξαγωγη συμπερασματων , ιδως σε ενα φορου υποστηριξης που ισως καποιοι να ειναι πραγματικα προβληματισμενοι και να εχουν αναγκη να νοιωσουν εμπιστοσυνη στον συνομιλητη τους ιδως λογω της ανωνυμιας και των πολλων προφιλ
Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου ασχετα αν οι γνωμες μας για τα ζητηματα που σκεφτηκες δεν συμφωνουν παντα...
Η επικοινωνια , πανω απο ολα ειναι ο εμπλουτισμος μας με στοιχεια που ερχονται σε αντιφαση με στερεοτυπες αντιληψεις , συναισθηματα και πεποιθησεις....
Βλαπτει μονο οταν δεν υποκειται σε αυτοελεγχο και αυτο πρεπει να γινει αγραφος κανονας σε ολους εδω μεσα
Για να οφεληθουμε ο ενας απο τον αλλο, πανω απο ολα πρεπει να σεβομαστε την διαφορετικοτητα του...
ΥΓ Σε ευχαριστω που μου υπεδειξες το λαθος στην υπογραφη μου!
Το διορθωσα....
παρακαλω!Quote:
Originally posted by πανος12345
ΥΓ Σε ευχαριστω που μου υπεδειξες το λαθος στην υπογραφη μου!
Το διορθωσα....
sorryQuote:
Originally posted by researcher
Το σεξ η εργασία και η επικοινωνία ειναι οι 3 λέξεις που θα κρινουν την ευτυχία στην ζωή σας...
σας?
μας
τωρα καταλαβα πως το ευχαριστω το εγραψες για τον κηπ
αλλα αφου εγω το εγραψα
εγω παιρνω και το ευχαριστω ενταξει? :)
Δεν περιμενα φυσσικα να συμφωνησεις Πανο και φυσικα διαφωνω σε πολλα σημεια μαζι σου...αλλα ας μην το τραβηξουμε.Το ουσιαστικο ειναι οτι δεν εβγαλες επιθετικοτητα.
Μονο σε ενα σημειο το ποιο μελος ηρθε σε αντιπαραθεση με την Αφρουλα δεν παιζει ρολο,αλλωστε ηταν φταιξιμο και των δυο αλλα δεν νοειται φορουμ χωρις αντιπαραθεσεις αν αυτο αποτελειται απο ανθρωπινα οντα.Αλλωστε μη ξεχνας ηδη εσυ εχεις ερθει σε αντιπαραθεση με πολλους πασης φυσεως ασθενειων.
Οποτε το μελος το συγκεκριμενο που μπορει να αισθανεται πολυ ασχημα τωρα χωρις να φερει καμμια απολυτως ευθυνη,και το τονιζω οτι δεν φερει ευθυνη,ας μην το τραβαμε απο τα μαλλια.
Διαφωνω και σε αλλα,αλλα το συγκεκριμενο νομιζω ειναι σημαντικο.
Σπάνια μιλάω με τόσο αυστηρό ύφος αλλά νομίζω πως το θέμα παρατράβηξε.Πρέπει ίσως να αναρωτηθείς τι γίνεται λάθος.Τι δεν πάει καλά.Quote:
Quote:
Οποιος ενοχλειται απο μια λεξη σημαινει οτι εχει συναισθηματικη φορτιση , αρα δεν εναι ψυχωτικος!
Συγνώμη ρε Πάνο αλλά έχει καμία σχέση αν κάποιος είναι ψυχωτικός με τους κανόνες στοιχειώδους συμπεριφοράς????Αυτές είναι φράσεις που εμπεριέχουν ρατσιστική διάθεση ή άγνοια.(εκτός κ αν λέγονται χιουμοριστικά).Εδώ μέσα ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα,έχουμε κάνει ή κάνουμε φαρμακοθεραπεία κ.λ.π.Αυτές οι φράσεις είναι προσβλητικές και πιστεύω πως θα΄πρεπε να το ξέρεις.Βέβαια στο άτομο που τις απεύθυνες για να το προσβάλεις το έκανες έτσι δεν είναι?
Μην με διαβεβαιωνεις για την δουλεια μου γιατι εδω και πολλα χρονια ασχολουμε με φορουμ διαδικτυου και ζητηματα προστασιας απο διπλοεγγραφες κλπ
Δεν υπαρχει καμμια απολυτως πιθανοτητα να περιοριστει ο αριθμος των εγγραφων καποιου!
Σωστο εν μερει.
Ενας ψυχωτικος μπορει , αλλα δεν εχει διαθεση για επικοινωνια γιατι ασχολειται με τον εαυτο του και το ειδωλο του στον καθρεφτη!
Επίσης συνεχίζεις να προσβάλεις γιατί έχοντας εδώ τόσο καιρό έχω δει άτομα που πάσχουν από ψυχωση να επικοινωνούν και ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ να επικοινωνήσουν ιδιαίτερα καλά.Πάρα πολύ καλύτερα από άλλους που δηλώνουν πως δεν πάσχουν από τίποτα.
Σε ενα φορουμ υποστηριξης εγω μπορει να ημουνα μια πραγματικη αφρουλα και σημερα να βρισκομουνα στον αλλο κοσμο λογω της επιθεσης που δεχθηκα απο καποιο αλλα προφιλ!
[b]Το αισθημα ιδιοκτησιας σε ενα φορουμ απο τους παλαιοτερους χρηστες , ειναι ελλατωμα και πρεπει να καταπολεμηθει με αυτοελεγχο.! Ειναι μερος αυτου που εννοω \"Θεραπεια\"
Πάνο συγνώμη αλλά βλέπεις κάποιο αίσθημα ιδιοκτησίας?που μάλιστα χρειάζεται και θεραπεία?Άλλο ένα θέμα εξεικοίωσης κι άλλο ιδιοκτησίας.Εσύ μπήκες σε ένα χώρο γνωρίζοντας ελάχιστα και προσπαθεις να αφήσεις το ΄στίγμα΄ σου.Ένα πράγμα σα να θέλεις να μας δώσεις τα ΄φώτα΄ και όχι να προσπαθήσεις να ασχοληθείς πραγματικά με το χώρο.
Οι αποψεις μου ειναι λογικο να θεωρουνται απο ενα συνομιλητη λιγοτερες , περισσοτερες , διαφορετικες , η δυσαναλογες , με αυτες που θα ηθελε να ακουσει.Ειναι μερος της \"θεραπειας \" μεσω της επικοινωνιας να κανει αυτοελεγχο και να ξεπερνα τα επιμερους χαρακτηριστικα της επικοινωνιας , για να μπορει να συγκεντρωνει την προσοχη του στο κυριως θεμα
Εδω αθελα σου μιλαει το συναισθημα και οχι η λογικη! Λες \"δεν εχω κανει και το ντετεκτιβ απο ποστ σε ποστ να δω ποιος παρατρβηξε το σχοινι.\" ενω συμπαιραινεις \"αλλα κυριως η ευθυνη ειναι δικια σου\", αν δεν ημουνα ψυχολογος [δεν το δηλωσα , απλα απαντησα οταν με ρωτησαν ], θα σου αρεσε να σε κρινουν απο την παλαιοτητα αυτοι που δεν ειχαν χρον να διαβασουν ολα τα ποστ σου?
Ειμαι οπαδος της αληθειας με οποιο τιμημα. Εξ ορισμου , το ψεμμα εχει σκοπιμοτητα , δολο και μπερδευει την εξαγωγη συμπερασματων , ιδως σε ενα φορου υποστηριξης που ισως καποιοι να ειναι πραγματικα προβληματισμενοι και να εχουν αναγκη να νοιωσουν εμπιστοσυνη στον συνομιλητη τους ιδως λογω της ανωνυμιας και των πολλων προφιλ
Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου ασχετα αν οι γνωμες μας για τα ζητηματα που σκεφτηκες δεν συμφωνουν παντα...
Η επικοινωνια , πανω απο ολα ειναι ο εμπλουτισμος μας με στοιχεια που ερχονται σε αντιφαση με στερεοτυπες αντιληψεις , συναισθηματα και πεποιθησεις....
Βλαπτει μονο οταν δεν υποκειται σε αυτοελεγχο και αυτο πρεπει να γινει αγραφος κανονας σε ολους εδω μεσα
Για να οφεληθουμε ο ενας απο τον αλλο, πανω απο ολα πρεπει να σεβομαστε την διαφορετικοτητα του...
Γράφεις στη διάθεση σου \'να βοηθήσω κάποιον να επικοινωνεί καλύτερα΄.
Το ότι γίνεται νομίζεις ότι είναι σε συνάφεια με τη διάθεση σου?
Συμφωνω με arsi,απαντησε πολυ καλα.
Ειδικα το:
Ειναι καπως.
Δεν ασχολειται σιγουρα με το ειδωλο του στον καθρεφτη,απλως ενδοσκοπειται υπερβολικα πολλες φορες να βρει τι φταιει οπως συμβαινει σε ολες νομιζω τις ψυχικες ασθενειες.
Αν αυτο εννοεις.
Και δεν εχει σχεση με την επικοινωνια αυτο!!!!
Για δωσε link με εμπεριστατωμενη αποψη
ευχαριστω καθε ανθρωπο σε αυτο εδω το φορουμ που μπορει να με βοηθησει να γινομαι καλυτερος μαθαινοντας απο τα λαθη μου...Quote:
sorryQuote:
Το σεξ η εργασία και η επικοινωνία ειναι οι 3 λέξεις που θα κρινουν την ευτυχία στην ζωή σας...
σας?
μας
τωρα καταλαβα πως το ευχαριστω το εγραψες για τον κηπ
αλλα αφου εγω το εγραψα
εγω παιρνω και το ευχαριστω ενταξει? :)
Τι να δώσει ρε κηπ,
αφού τα ξέρεις από πρώτο χερι,πολλοί δε μπορούν να δουν πέρα απ\'το είδωλό τους στον καθρέφτη αλλά προσωπικά έτυχε να το δω μέχρι τώρα σε μη ψυχωτικούς.Προφανώς κάποια πράγματα είναι θέμα χαρακτήρα.Όσο για την ενδοσκόπηση που λες προσωπικά ήμουν σίγουρα μια τετραετία αποβλακωμένη σε μια ατελείωτη εσωτερική ενδοσκόπηση.Δεν έβλεπα πέρα απ\'τον εαυτό μου γιατί δε μπορούσα έτσι που ήμουν κι ας μην έχω ψύχωση.
το να γινει γνωστο το ατομο που ηρθε σε συγκρουση με την αφρουλα δεν το εγραψα για να ζητησω την τιμωρια του ρε φιλεQuote:
Δεν περιμενα φυσσικα να συμφωνησεις Πανο και φυσικα διαφωνω σε πολλα σημεια μαζι σου...αλλα ας μην το τραβηξουμε.Το ουσιαστικο ειναι οτι δεν εβγαλες επιθετικοτητα.
Μονο σε ενα σημειο το ποιο μελος ηρθε σε αντιπαραθεση με την Αφρουλα δεν παιζει ρολο,αλλωστε ηταν φταιξιμο και των δυο αλλα δεν νοειται φορουμ χωρις αντιπαραθεσεις αν αυτο αποτελειται απο ανθρωπινα οντα.Αλλωστε μη ξεχνας ηδη εσυ εχεις ερθει σε αντιπαραθεση με πολλους πασης φυσεως ασθενειων.
Οποτε το μελος το συγκεκριμενο που μπορει να αισθανεται πολυ ασχημα τωρα χωρις να φερει καμμια απολυτως ευθυνη,και το τονιζω οτι δεν φερει ευθυνη,ας μην το τραβαμε απο τα μαλλια.
προς θεου με αυτη την επιθετικοτητα σας!
Αναλυση πρεπει να γινει και αν χρειαστει οπως σωστα λες , συμπαρασταση σε αυτην η αυτον που τωρα μπορει να νοιωθει τυψεις για ενα εικονικο διαλογο σε ενα εικονικο κοσμο!!!!!!!!!
Για αυτο το ζηταω arsi;)
Παρανοηση γιατι σε αλλο ποστ εδειχνες ιδιαιτερα επιθετικος με αυτο.Quote:
το να γινει γνωστο το ατομο που ηρθε σε συγκρουση με την αφρουλα δεν το εγραψα για να ζητησω την τιμωρια του ρε φιλε
Αναλυση πρεπει να γινει και αν χρειαστει οπως σωστα λες , συμπαρασταση σε αυτην η αυτον που τωρα μπορει να νοιωθει τυψεις για ενα εικονικο διαλογο σε ενα εικονικο κοσμο!!!!!!!!!
Πρέπει ίσως να αναρωτηθείς τι γίνεται λάθος.Τι δεν πάει καλά.Quote:
Originally posted by Arsi
Σπάνια μιλάω με τόσο αυστηρό ύφος αλλά νομίζω πως το θέμα παρατράβηξε.Πρέπει ίσως να αναρωτηθείς τι γίνεται λάθος.Τι δεν πάει καλά.Quote:
Quote:
Συγνώμη ρε Πάνο αλλά έχει καμία σχέση αν κάποιος είναι ψυχωτικός με τους κανόνες στοιχειώδους συμπεριφοράς????Αυτές είναι φράσεις που εμπεριέχουν ρατσιστική διάθεση ή άγνοια.(εκτός κ αν λέγονται χιουμοριστικά).Εδώ μέσα ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα,έχουμε κάνει ή κάνουμε φαρμακοθεραπεία κ.λ.π.Αυτές οι φράσεις είναι προσβλητικές και πιστεύω πως θα΄πρεπε να το ξέρεις.Βέβαια στο άτομο που τις απεύθυνες για να το προσβάλεις το έκανες έτσι δεν είναι?
φοβαμαι οτι με δικαιωνεις οσον αφορα την επιθετικοτητα για την οποια μιλησα εδω...
Το να θεωρω εναν ανθρωπο οτι επειδη εχει συναισθηματικη φορτιση δεν ειναι ψυχωτικος φιλε μου , ειναι θετικο , οχι αρνητικο!
Σωστο εν μερει.
Επίσης συνεχίζεις να προσβάλεις γιατί έχοντας εδώ τόσο καιρό έχω δει άτομα που πάσχουν από ψυχωση να επικοινωνούν και ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ να επικοινωνήσουν ιδιαίτερα καλά.Πάρα πολύ καλύτερα από άλλους που δηλώνουν πως δεν πάσχουν από τίποτα.
η ψυχωση φιλε δεν ειναι ουτε μαρτια , ουτε ντροπη , ουτε ανιατο νοσημα για δακτυλοδειχτουμενους...
ελεγχεται , θεραπευεται και σημερα οι περισσοτεροι ψυχωτικοι ειναι απολυτα φυσιλογικοι ανθρωποι ...
επισης καποιος μπορει να υποτροπιασει , αν δεχεται συνεχως την επιθετικοτητα των αλλων πανω του εδω η αλλου και αυτο προσπαθω να αποφυγω ...
[b]Το αισθημα ιδιοκτησιας σε ενα φορουμ απο τους παλαιοτερους χρηστες , ειναι ελλατωμα και πρεπει να καταπολεμηθει με αυτοελεγχο.! Ειναι μερος αυτου που εννοω \"Θεραπεια\"
Πάνο συγνώμη αλλά βλέπεις κάποιο αίσθημα ιδιοκτησίας?που μάλιστα χρειάζεται και θεραπεία?Άλλο ένα θέμα εξεικοίωσης κι άλλο ιδιοκτησίας.Εσύ μπήκες σε ένα χώρο γνωρίζοντας ελάχιστα και προσπαθεις να αφήσεις το ΄στίγμα΄ σου.Ένα πράγμα σα να θέλεις να μας δώσεις τα ΄φώτα΄ και όχι να προσπαθήσεις να ασχοληθείς πραγματικά με το χώρο.
τα φωτα μου τα δινεται και σας τα δινω , σε καθε μορφης επικοινωνια και οχι μονο εδω...
Γράφεις στη διάθεση σου \'να βοηθήσω κάποιον να επικοινωνεί καλύτερα΄.
Το ότι γίνεται νομίζεις ότι είναι σε συνάφεια με τη διάθεση σου?
αυτο ακριβως κανω!
τωρα αγγιζεις την εννοια της επιθετικοτητας σωστα φιλεQuote:
Παρανοηση γιατι σε αλλο ποστ εδειχνες ιδιαιτερα επιθετικος με αυτο.Quote:
το να γινει γνωστο το ατομο που ηρθε σε συγκρουση με την αφρουλα δεν το εγραψα για να ζητησω την τιμωρια του ρε φιλε
ειναι μια αγχωτικη κατασταση που σε κανει να βλεπεις οτι καποιοι σου επιτιθενται ενω επιτιθεσαι ο ιδιος!
Οχι το ποστ μου ειναι πολυ μετρημενο αν προσεξεις,δεν επιτιθεμαι απλως σε καθυσηχαζω στο δευτερο.Quote:
Χαίρομαι.Quote:
Πρέπει ίσως να αναρωτηθείς τι γίνεται λάθος.Τι δεν πάει καλά.
αυτο ακριβως κανω!
Ελπίζω να λήξει αυτή η ψυχοφθόρα κατάσταση που επικρατεί διασκορπισμένη σε διάφορα θέματα αυτές τις μέρες.
Εχοντας λαβει υποψη αυτο...τεσπα εχει και ορια η επικοινωνια μεσω γραπτου κειμενου.Quote:
Αν ομως ειναι φορουμ υποστηριξης οπως θελεουν ορισμενοι να το βλεπουν , μην αγνοουμε συνειδητα 3000 χρονια εξελιξης!!!!
Αν η Βιβλος εβαλε τον ανθρωπο σε μια οργανωμενη με κανονες ζωη με τις 10 εντολες , δεν μπορει ενα τοσο ευαισθητο λογω αντικειμενου φορουμ να μην εχει μοντερειτορ γιατι σου το λεω με ολη την επιστημονικοτητα της φρασης , θα θρηνησουμε θυματα Το ποστ της Ανθουλας χθες το οποιο σωστα ζητησες να αδρανησει λογω της κρισιμης καταστασης , δεχθηκε επιθετικοτητα απο καποια προφιλ και σημερα σε νεο ποστ η αφρουλα[η το προφιλ που την υποδυεται ] μας γραφει οτι ο αδελφος της ειναι επισης ψυχωτικος!!!!!!!!!!!
Νομιζω οτι καθε φορουμ υποστηριξης , πρεπει να ειναι θεραπευτικο με την εννοια να μαθαινει στον χρηστη πως να περιοριζει την επιθετικοτητα του , βασει της αναγκης για επικοινωνια που ειναι εμφυτη.
Αρτσι , η κοινωνια μας αλλαζει συνθεμελα και μαζι αλλαζουν και οι εννοιες των λεξεων...Quote:
Originally posted by Arsi
Χαίρομαι.Quote:
Πρέπει ίσως να αναρωτηθείς τι γίνεται λάθος.Τι δεν πάει καλά.
αυτο ακριβως κανω!
Ελπίζω να λήξει αυτή η ψυχοφθόρα κατάσταση που επικρατεί διασκορπισμένη σε διάφορα θέματα αυτές τις μέρες.
καποτε ελευθερια σημαινε καταργηση των κανονων
σημερα ελευθερια σημαινει δημιουργια κανονων που να διευκολυνουν την επικοινωνια ισοτιμα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!
κιπ , ακριβως η διαφορα αυτη με τον προφορικο λογο ειναι μιας μορφης θεραπεια για την επιθετικοτητα!Quote:
Εχοντας λαβει υποψη αυτο...τεσπα εχει και ορια η επικοινωνια μεσω γραπτου κειμενου.Quote:
Μπορεις να πεις μια κουβεντα παραπανω να την παρει το ποταμι...
οταν γραφεις ομως εχεις παντα το περιθωριο να ξαναδιβασεις και να διορθωσεις τα γραπτα σου!
Γιαυτο μιλαω για περιορισμο της επιθετικοτητας στο φορουμ αυτο.Ειναι εφικτη και προπαντων θεραπευτικη για ολους ισοτιμα χωρις ταμπελες και περιορισμους λογω διαφορετικοτητας η πασης μορφης προνομιων οπως η ειδικοτητα , η παλαιοτητα κλπ
Ναι αλλα τα ιδια διαβαζουμε αλλα καταλαβαινει ο ενας αλλα ο αλλος γιατι η ροη της πληροφοριας σε μια πραγματικη επικοινωνια αποτελειται απο κινησεις σωματος.εκφρασεις,ενταση φωνης,χροια κλπ κλπ.
Επισης ποτε δεν διορθωνω γραπτα μου οταν συνομιλω...γιατι μπορει να βγαλω αθελα μου το συνομιλητη μου off.
Oτι ειπα το ειπα και ειναι στη κριση του καθενος.
Πανtως συμφωνω το οτι μενουν ειναι κατι σημαντικο...ποσες φορες θα θελαμε να ειχαμε μαγνητοφωνακι μαζι μας οταν αλλοι το παιζουν...τρελλιτσα :P
αυτο ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΕΜΑ.Quote:
.......Εδω αθελα σου μιλαει το συναισθημα και οχι η λογικη! Λες \"δεν εχω κανει και το ντετεκτιβ απο ποστ σε ποστ να δω ποιος παρατρβηξε το σχοινι.\" ενω συμπαιραινεις \"αλλα κυριως η ευθυνη ειναι δικια σου\", αν δεν ημουνα ψυχολογος [δεν το δηλωσα , απλα απαντησα οταν με ρωτησαν ], θα σου αρεσε να σε κρινουν απο την παλαιοτητα αυτοι που δεν ειχαν χρον να διαβασουν ολα τα ποστ σου?
...
ενα απο τα πολλα που σκορπιζει σαν περιττωματα στο φορουμ ο κυρ πανος, ελπιζοντας οτι μας εχει κουρασει παρα πολυ με τις αερολογιες του ωστε να ψαξουμε την αληθεια.
η πρωτη φορα που δηλωσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΕΛΒΕΤ χωρις να τον εχει ρωτησει κανεις.το ποστ το εχω δημοσιευσει και θα το επαναλαβω αν συνεχισει να ψευδεται.
το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ με εκφραση του τυπου \"στο λεω σαν ψυχολογος\"
στην συνεχεια οταν μειναμε εκπληκτοι απο την αερολογια και τις αντιεπιστημονικες αποψεις του τον ρωτησαμε και ΕΚΕΙ το επιβεβαιωσε.
το οτι μεχρι τωρα εχει αποδειξει με την αγνοια του το ακριβως αντιθετο, ειναι μια αλλη ιστορια.
χωθηκε με χαρα στο ποστ της αφρουλας ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΡΕΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
να μη ξανασχολιασω κι εγω την αντιεπιστημονικη περα απο ρατσιστικη διαθεση του για χαρακτηρισμους που αφορουν ψυχακηδες χαπακηδες και ψυχοπαθεις,
Και συμφωνω και με remedy αλλα απλως ειμαι πολυ ηρεμος αυτη τη στιγμη...περαν της επιθετικοτητας το κειμενο της ειναι απολυτα αληθες και ειμαστε ολοι ενηλικες και το καταλαβαινουμε (οτι λεει την αληθεια εννοω)
αυτο που λες ειναι παρα πολυ σωστο κιπ!Quote:
Ναι αλλα τα ιδια διαβαζουμε αλλα καταλαβαινει ο ενας αλλα ο αλλος γιατι η ροη της πληροφοριας σε μια πραγματικη επικοινωνια αποτελειται απο κινησεις σωματος.εκφρασεις,ενταση φωνης,χροια κλπ κλπ.
Επισης ποτε δεν διορθωνω γραπτα μου οταν συνομιλω...γιατι μπορει να βγαλω αθελα μου το συνομιλητη μου off.
Oτι ειπα το ειπα και ειναι στη κριση του καθενος.
Πανtως συμφωνω το οτι μενουν ειναι κατι σημαντικο...ποσες φορες θα θελαμε να ειχαμε μαγνητοφωνακι μαζι μας οταν αλλοι το παιζουν...τρελλιτσα :P
Το 93% της επικοινωνίας, δεν είναι λεκτική, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι η γλώσσα του σώματος.
Ομως οπως καθε γλωσσα χρησιμοποιει συμβολα , τα οποια ενω τα γνωριζουν σχεδον ολοι , ελαχιστοι τα εχουν συνειδητοποιησει με αποτελεσμα να χρησιμοποιειται σημερα σαν προνομιο αναγνωρισης των διαθεσεων καποιου , αλλα οχι αυτη καθε αυτη σαν μεθοδος αμφιδρομης επικοινωνιας που θεωρω ευεργετικη για την περιπτωση ενος φορουμ υποστηριξης
Βλεπεις κιπ τι σημαινει επιθετικοτητα?Quote:
Και συμφωνω και με remedy αλλα απλως ειμαι πολυ ηρεμος αυτη τη στιγμη...περαν της επιθετικοτητας το κειμενο της ειναι απολυτα αληθες και ειμαστε ολοι ενηλικες και το καταλαβαινουμε (οτι λεει την αληθεια εννοω)
ενω εμεις συζητουσαμε εδω , θετικα για το συνολο των αναγνωστων
, καποιο προφιλ που χρησιμοποιει πολλα ψευδώνυμα, ενω εχει κανει σε ενα απο αυτα την ερωτηση και εγω απο αφελεια της εδωσα οπως κανω παντα στην ζωη μου μια αληθινη απαντηση,
ψεύδεται απο μένος αρρωστημένο και επιθετικότητα ανεξελεγχτη άγνωστης προφανώς σκοπιμότητας και προελευσης...
Γιατι οντως αυτη η αρρωστημενη συμπεριφορα απενατι μου θα μπορουσε να ερμηνευθει απο 3 πιθανα σεναρια
1. οτι απαντησα στην δικη της προκληση οτι ειμαι οντως ψυχολογος
2.οτι απαντησα σε αλλο ποστ σε μια καθηγητρια που αισθανοτανε απειλη απο την μητερα ενος μαθητη Γυμνασιου που ειχε βαθμολογηθει 5 φορες , με 2 και 3 στα 20 κινδυνευντας να χασει την ταξη γιατι η δασκαλα του τον θεωρει τεμπελη!
3.Στην ελλειψη μοντερειτορ και στην αρνηση του αντμιν να προβει σε ονομαστικη παρακληση στο προφιλ να σεβεται τους κανονες της καλης συμπεριφορας και του διαλογου στο μετρο της επικοινωνιακης αναγκης οσων συμετεχουν σε αυτο το σαιτ
Σε κατηγορει για κατι ευθεως Πανο οπως σε κατηγορω και εγω πλαγιως.
Μιλας για επιθετικοτητα...πως εξηγεις τις εκφρασεις που χρησιμοποιησες?
Τελος για το θεμα του προφιλ της αφρουλας ....
Σημερα το πρωι ειχα αποφασισει να μην ξαναμπω σε αυτο το σαιτ πριν μου απαντησει γραπτως ο Σ.Ε.Ψ αν αυτο το σαιτ λειτουργει υπο την αιγιδα του ....
Γιατι οπως εγραψα και χθες , εχω πια την εντυπωση οτι θα μπορουσε να ειναι βλαπτικο για την υγεια καποιων ασθενων αν προκειται απλα για καποια ιδιωτικη, εξυπνη ομολογουμενως προσπαθεια , προσελκυσης καποιων χρηστων σε μια ακομα βαση δεδομενων για την βιομηχανια των διαφημισεων διαδικτυου!
Ομως δεχθηκα ενα μηνυμα απο το προφιλ γιωτα , το οποιο με οδηγησε κατευθειαν στο νεο ποστ της αφρουλας ? του προφιλ αφρουλα? της ρεμεντυ? της δασκαλας απο το προηγουμενο θεμα?αντε βρες την αληθεια!
Διαβασα πολλες αραδες απο ποστ με θεμα το μπεζ χρωμα...
Θεωρησα σωστό βάσει του χρωμοτεστ του Λουντσερ , να προβάλω το μπλε σαν το χρώμα της αισιοδοξίας .
Βλεπω μετα λυπης οτι το προφιλ \"ρεμεντυ\" συνεχιζει ανενοχλητη να με προκαλει και ζητω την αμεση παρεμβαση του αντμιν . χωρις κανενα προφιλ για να μου πει που και αν εκανα καποιο λαθος μπαινοντας σε αυτο το φορουμ υποστηριξης οπως επικαλειται για να προσφερω δωρεαν τις υπηρεσιες μου σε οσους τις εχουν αναγκη....
μπορεις να γινεις πιο σαφης λιγο κιπ?Quote:
Σε κατηγορει για κατι ευθεως Πανο οπως σε κατηγορω και εγω πλαγιως.
Μιλας για επιθετικοτητα...πως εξηγεις τις εκφρασεις που χρησιμοποιησες?
Εννοω τις εκφρασεις:ψυχοπαθεις,χαπακ ηδες κλπ. σε ενα τετοιο ευαισθητο χωρο.
Περαν αυτου αποσυνδεομαι γιατι δεν εχω πολυ ορεξη για διαφωνιες σημερα....βασικα κοιμαμε ορθιος λογω ξενυχτιου χθες και οτι με ξυπνησαν πρωι-πρωι και σε λιγο θα με παρειο υπνος στο πληκτρολογιο.Τα λεμε καποια αλλη στιγμη.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙQuote:
Βλεπεις κιπ τι σημαινει επιθετικοτητα?Quote:
ενω εμεις συζητουσαμε εδω , θετικα για το συνολο των αναγνωστων
, καποιο προφιλ που χρησιμοποιει πολλα ψευδώνυμα, ενω εχει κανει σε ενα απο αυτα την ερωτηση και εγω απο αφελεια της εδωσα οπως κανω παντα στην ζωη μου μια αληθινη απαντηση, ψεύδεται απο μένος αρρωστημένο και επιθετικότητα ανεξελεγχτη άγνωστης προφανώς σκοπιμότητας και προελευσης...
Γιατι οντως αυτη η αρρωστημενη συμπεριφορα απενατι μου θα μπορουσε να ερμηνευθει απο 3 πιθανα σεναρια
1. οτι απαντησα στην δικη της προκληση οτι ειμαι οντως ψυχολογος
2.οτι απαντησε σε αλλο ποστ σε μια καθηγητρια που αισθανοτανε απειλη απο την μητερα ενος μαθητη Γυμνασιου που ειχε βαθμολογηθει 5 φορες με 2 και 3 στα 20 κινδυνευντας να χασει την ταξη γιατι η δσκαλα του τον θεωρει τεμπελη!
3.Στην ελλιψη μοντερειτορ και στην αρνηση του αντμιν να προβει σε ονομαστικη παρακληση στο προφιλ να σεβεται τους κανονες της καλης συμπεριφορας και του διαλογου στο μετρο της επικοινωνιακης αναγκης οσων συμετεχουν σε αυτο το σαιτ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙQuote:
εχεις απολυτο δικιο ρεμεντυ!Quote:
Originally posted by Remedy
θα ηθελα να προτεινω
οταν ενα θεμα λογω καποιας διαστασης του, επεκτεινεται υπερβολικα σε γενικες συζητησεις η γεννα αποριες και αρχιζουν διαλογοι μεταξυ μελων για αλλα , συγγενη ,η προσωπικα, η φιλοσοφικα θεματα, να ανοιγουμε καποιο αλλο θρεντ και να συνεχιζεται εκει η συζητηση .
να μη διακοπτεται το θεμα που αρχικα ξεκινησε καποιο μελος που εχει τον πονο του...
εξ\'αλλου οταν λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει
Νομιζω οτι ο φιλος Βελβετ , αντιμετωπιζει ενα τυπικο προβλημα .
Πως να πεισει την αγαπημενη του , να κοιταξει πρωτα την υγεια της και μετα και τον ερωτα του γιαυτην με ματια παθιασμενα και ερωτιαρικα....
Σαν ψυχολογος , θα του ελεγα να κοιταξει περισσοτερο τον εαυτο του γιατι διαβασα καπου για φαρμακα...
Στην ζωη , μονοι μας ερχομαστε και μονοι μας φευγουμε
Ουδεις βασιλικοτερος του βασιλια!
Τελος απο μενα και καλη δυναμη Βελβετ...
καταρχην το χαπακηδες βγηκε μαλλον απο την δικη σου επιθετικοτητα και χοι απο τον δικο μου γραπτο λογο, αλλα ας μην κολησουε εκει.....Ποιοι δηλαδη κατα την γνωμη σου κιπ εμπεριεχονται στην εννοια της \"υποστηριξης\" αν οχι οι ψυχοπαθεις, οι χαπακηδες [οπως εγραψες μονος σου,] εγω θα τους πω εξαρτημενα ατομα, η ψυχιατρικη ομαδα της Γενευης[ψυχιατροι-ψυολογοι-ψυχιατρικες νοσκομες -κοινωνικοι λειτουργοι? Η αληθεια δεν βλαπτει κιπ....Το ψεμμα το κανει και η προσποιητη συμπεριφορα καποιων εδω μεσα ...Quote:
Εννοω τις εκφρασεις:ψυχοπαθεις,χαπακ ηδες κλπ. σε ενα τετοιο ευαισθητο χωρο.
Περαν αυτου αποσυνδεομαι γιατι δεν εχω πολυ ορεξη για διαφωνιες σημερα....βασικα κοιμαμε ορθιος λογω ξενυχτιου χθες και οτι με ξυπνησαν πρωι-πρωι και σε λιγο θα με παρειο υπνος στο πληκτρολογιο.Τα λεμε καποια αλλη στιγμη.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΟΤΕΣΤ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.Quote:
Τελος για το θεμα του προφιλ της αφρουλας ....
......Ομως δεχθηκα ενα μηνυμα απο το προφιλ γιωτα , το οποιο με οδηγησε κατευθειαν στο νεο ποστ της αφρουλας ? του προφιλ αφρουλα? της ρεμεντυ? της δασκαλας απο το προηγουμενο θεμα?αντε βρες την αληθεια!
Διαβασα πολλες αραδες απο ποστ με θεμα το μπεζ χρωμα...
Θεωρησα σωστό βάσει του χρωμοτεστ του Λουντσερ , να προβάλω το μπλε σαν το χρώμα της αισιοδοξίας .
Βλεπω μετα λυπης οτι το προφιλ \"ρεμεντυ\" συνεχιζει ανενοχλητη να με προκαλει και ζητω την αμεση παρεμβαση του αντμιν . χωρις κανενα προφιλ για να μου πει που και αν εκανα καποιο λαθος μπαινοντας σε αυτο το φορουμ υποστηριξης οπως επικαλειται για να προσφερω δωρεαν τις υπηρεσιες μου σε οσους τις εχουν αναγκη....
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ.
οπως εχω δηλωσει δεν θα απαντω σε αρρωστημενες και επιθετικες συμπεριφορες....
την ερωτηση για το αν ειμαι ψυχολογος μου την υπεβαλε πολυ νωριτερα το προφιλ ρεμεντυ
η ισως καποια απο ολα τα αλλα με τα οποια συμμετεχει στο σαιτ