1. Νομιζω οτι εχω μια υποψια ... ειχε ξενερώσει γιατι ημουν ενθουσιασμένος απο την αρχη και μάλλον επεσα λιγο απο πανω της.
Παράδειγμα: στο 5ο ραντεβου (εχουμε κανει ήδη σεξ) της ειπα να κοιμόμαστε πιο συχνα μαζι και οχι μια φορα το καθε Σ/Κ. Μαλλον δεν το το ειπα καλα, λιγο αγαρμπα ισως, γιατι μετα απο δυο μερες μου πεταξε την πρωτη ατάκα περι πιεσης.
"ειμαι καιρο μονη μου, θελω το χρόνο μου να ξερεις. Μη με πιεζεις."
Αυτο μπορει να ηταν η πρωτη της κιτρινη καρτα απεναντί μου και με το παραμικρο μετα να πιεζοταν. Βεβαια ταξίδι ηρθε μαζι μου... αμα οπως υποθετεις στην δευτερη περιπτωση, δεν περνουσε καλα, γιατι μπηκε στο "ρισκο" να ερθει ?
Άρα μαλλον ειναι η πρωτη περιπτωση που περιγραφεις και ειχε ξενερώσει ερωτικα. Αλλα και πάλι ταξιδι ηρθε παρόλα αυτα...αν δεν με εβλεπε σαν ζευγαρι ίσως οπως λες, γιατι δεν καθόταν με τις φιλες/φιλους της και να βγουμε το βραδυ?
Γιατι στο ταξιδι μου εκμυστηρευόταν μικρα προβληματάκια με την οικογενεια της και μου ζητουσε και τη συμβουλη μου?? Ετσι κανουν οσες θελουν να βαλουν καποιον σε ζωνη φιλίας?
Επισης στο τριτο ραντεβου της ειπα "μου αρεσεις για αυτο και για αυτο το λόγο". Μου απάντησε "και εσυ μου αρεσεις για αυτους τους λογους". Μετα αποφάσισε οτι δεν της αρεσω? Εμενα μου αρεσει ενα συγκεκριμένο ποτό. Αν αλλάξει το μπουκάλι του, και απο τετράγωνο που ειναι γίνει στρόγγυλο και γινει χάλια μαύρα με συγχωρεις αλλά έχω την εντυπωση οτι θα συνεχίσω να το πινω. Δηλαδη, ετσι πως το βλέπω κιολας, μετά συγχωρήσεως, αλλά ή σου αρεσει κάτι ή δεν σου αρέσει.
Στο ιδιο κρεβατι κοιμηθηκαμε 4 φορες γιατι οπως είπε ηταν καιρο μονη της και ηθελε το χρονο της να συνηθισει καποιον απο διπλα στο κρεβατι. Συν το γεγονος οτι ξυπνουσε σχετικα πολυ πρωι και αν δεν κοιμοταν καλα αν εγω στριφογυρνουσα δεν θα ηταν ξεκούραστη. Οπότε οταν πήγαινα σπιτι της μεσοβδομαδα για sex μετα με "έδιωχνε" για να μπορεσει να ξεκουραστει και ετσι γυρνουσα σπιτι μου. Αυτο το πραγμα πηγε μεχρι το τελος ετσι. Οποτε στο ιδιο κρεβατι κοιμηθηκαμε 4 φορες σε 1.5 μηνα και μονο Σ/Κ. Τις υπολοιπες καναμε sex και με εδιωχνε. Το λεω μετα παρρησίας οτι σεβαστηκα το όριο της, αν και την ξαναρωτησα κανα δυο φορες πριν φυγω απο το σπιτι της μετα απο sex "μπορω να κάτσω?" για να μου απαντησει "δεν ειμαι ετοιμη". Δεν επεμενα και εφευγα. Αυτη η ατακα περι πιεσες σκέψου οτι ειπωθηκε μεσα στις πρωτες 15-18 μερες. Θα μπορουσε να το ειχε κρατήσει μεχρι τελους όμως αυτο στο μυαλο της και να κλωτσουσε με το παραμικρο που μπορει να ελεγα. Θα μπορουσε να πιεζεται και με το κερασμα...τι να πω. Αλλα το δεχοταν μια χαρά. 'Ή π.χ. μια φορα ηρθε μεσα στα νευρα τυπου "δουλευω συνεχεια, δεν ξερω τι θελω απο τη ζωη μου, δεν εχω χρόνο για μενα". Για να καταληξει "θα βρισκόμαστε πιο αραια". Παλι την πιεσα? Και ενα τέταρτο μετά, χτυπαει το κινητο της, προλαβαίνω βλέπω ενα αντρικο όνομα στην οθόνη, δεν λεω κατι, και αυτη αγχωμενη αλλα με σταθερες και ψυχραιμες κινησεις το βαζει στο αθορυβο και σβηνει την οθόνη. Δεν το εθιξα ποτε. Ειχε πιεστει τοοοσο πολυ που μιλουσε και με άλλον? Ξερεις αρχιζω τα κομματια του παζλ τωρα σιγα σιγα.
Ενα βραδυ βγηκε με τη φιλη της ήπιαν και ηρθε απο το σπιτι μετα και μου λεει "ηταν ενας ανωμαλος στο μαγαζι που μας κοιτουσε και φοβομασταν να φυγουμε. Με το ζορι φυγαμε" "Ε με συγχωρεις " της λεω "αλλα οταν πας σε ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο μαγαζι, θα επρεπε να ξερεις τι ρόλο βαράει εκει μεσα. Αυτο ειναι μαγαζι για καμάκι και μαλιστα κακο.. τι περιμενες να βρεις εκει?". "Α δεν το ηξερα". Τωρα ποιος πιεστηκε εγω ή αυτη ? Μηπως της χάλασα τη συνεχεια και πιεστηκε να ερθει ΚΑΙ απο το σπιτι μου? ΄Ή μηπως επρεπε να πιεστω εγω και να σκεφτω "επρεπε να ημουν διπλα της". Αυτο γιατι να μου το πει ας πουμε ? Για να ξερω οτι εχει πέραση ? Κανω αντιστροφη μηχανικη τωρα
Τωρα το αν θελω να κοιμομαστε πιο πολυ μαζι ειναι κτητικοτητα, καπου το χανω.Την κτητικοτητα την ειχα στο κεφαλι "θα κανεις μονο αυτα και μονο μαζι μου και δεν θα φορα φουστα πανω απο το γόνατο " και αλλα τετοια ομορφα.
Όσον αφορά το σεξ, καναμε κανονικα και ημασταν αρκετα καλα. Εγω ειμαι 37. Και λεω "αρκετα καλα" γιατι οπως ειπα δηλωνε οτι ηταν καιρο μονη και ημουν και εγω καμποσο. Οποτε στην αρχη ψαχναμε λιγο τα πατηματα μας αλλα γρηγορα σχετικα ολα βελτιωθηκαν. Κατ'εμε, και απο αυτο που εκλαμβανα δηλαδη και απο αυτη, ημασταν καλα. Σιγουρα οχι 100%, δεν προλαβαμε να βρουμε ολα τα πατηματα μας γιατι αποφάσισε να το ληξει.
Στην αρχη που ημασταν ακομη στα χαμενα το εθιξα οτι "οπως και εσυ, ειμαι και εγω λιγο καιρο μονος οποτε ας μην αγχωνόμαστε" και μου απάντησε "θα το βρουμε". Αλλα μάλλον καμπανάκι ηταν και αυτο και δεν το ειδα? Καλος (μη πω) και εγω.
2.Δεν επαναλαμβανοταν συχνα. Ηταν μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου οι φορες που εγινε. Δεν ρωταω για το παρελθον, ειδικα σε νεες γνωριμιες !!! Επειδη με ξέρω, μπορεί το μυαλο μου να παράγει ηλιθιες σκέψεις, να βγαζει συμπερασματα άκυρα κλπ κλπ οποτε το αποφευγω και δεν το κανω ποτε!! Εικάζω οτι τη δεδομένη χρονικη στιγμή που εγινε το συγκεκριμένο που περιέγραψα δεν περνουσε καλα. Οντως θα μπορουσε. Εκεινη τη στιγμη π.χ. που εγινε αυτο, ειχαμε βρεθει εκτος πολης, στο ταξιδι που ειχαμε παει, σε ενα μαγαζι που δεν ηταν πολύ καλό αλλα ήταν το μοναδικό εκείνη την ωρα ανοιχτό σκέψου και δεν είχαμε αλλη επιλογη. Την πείραξε και γκρινιξε για αυτο, "που ηρθαμε εδω κλπ" αλλα αυτο ηταν η μόνη μας επιλογή τέτοια ώρα. ΣΥΝ το οτι το συναποφασίσαμε, δεν την τράβηξα με το ζόρι. Οποτε θα μπορούσε απο την ξενέρα της να άρχισε να σκέφτεται πραγματα τύπου "που βρισκομα εδω παναγία μου.Τι ωραία περνούσα τοτε που μου εκαναν καμακι" και να εξωτερίκευσε με το να το περιγραφει. Ξερω και εγω ??? ΟΚ μπορει να μη περνουσε καλά εκείνη τη στιγμή γιατι βρεθηκε σε ενα κακό μαγαζί. Ε, και? Θα εχεις και τετοια. Δε θα παθεις κατι. Στην τελικη μαζι είμαστε....παρέα. Και εγω το πρωί αν δεν πιω καφε δεν μιλιέμαι εύκολα και μου φταίει το σύμπαν ώρες ώρες! Πρέπει να αρχίσω να λεω οτι μου κατέβει και να κάνω τον άλλον να νιώθει άβολα?Αμα ελεγα "μια φορα γνωρισα μια και μου ελεγε οτι αν δεν πιω καφέ είμαι πολύ γλυκουλης" θα ηταν ωραια?
Ελα Παναγία μου!
Ρωτας γιατι μιλάμε για φλερ. Ελα ντε!Τοσο πολυ της λειπει?
3. Οχι μιλάμε για πολλές εξόδους. Καμια 15 -20 εξόδους, καμια δεκαριά φορές sex.
Γιατι αναρωτιέμαι? Γιατι δεν προλαβα να της πω πόσο αγενες ηταν αυτο που εκανε. Γι'αυτο αναρωτιέμαι και θα ηθελα τουλαχιστον μια ευκαιρια να το πω. Μέχρι και ταξιδι ειχαμε παει.
Απάντησα στο μηνυμα και της ειπα οτι "το εχω καταλαβει οτι δεν περνουσες καλα τον τελευταιο καιρο, κριμα που χαλασε, δεν ξερω τι αλλο να κανω."
Μου απάντησε οτι "Το ξερω οτι το γνωρίζεςις. Δεν φταις εσυ, αυτα τα πραγματα ή προχωράνε ή οχι. Δεν εκανες κατι, δεν εχω να σου προσάψω κάτι. Αληθεια." Απαντάω "ΟΚ δεν ξερω τι χάλασε. Καλη συνεχεια να εχεις, όπως και να εχει".
"Δεν ξερω ρε συ, δεν χαλασε κατι.. δεν ξερω και εγω. Καλη συνεχεια και σε σενα."