το αν εχει αλλη, φανταζομαι ειναι πιο ευκολο να αποδειχθει. το τι θελει και τι δεν θελει, μονο ο ιδιος μπορει να το πει.
Printable View
Ήμασταν σήμερα στο γραφείο, έκατσα πλάτη επιτηδες και ούτε ένα γεια, τπτ απολύτως. Έβλεπα με τρόπο ότι με κοίταζε κάθε φορά που μιλούσα ή σηκωνομουν, αλλά καμία επικοινωνία, τπτ απολύτως σε σημείο που με αναγκάζει να στειλω "θύμησε μου γιατί δεν μιλάμε?". Δεν θέλω να του ζητησω τα ρέστα, ούτε να τον πιέσω, αλλά αυτη η εξαφάνιση ενω είμαστε στο ίδιο περιβαλλον, με έχει επηρεάσει. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν έριξα ούτε ένα βλέμμα, σαν να μην υπάρχει (φαντασμα δν είναι εξάλλου?). Ειλικρινά με έχει μπερδέψει και δεν ξέρω πώς θα πρέπει να κινηθώ
Φαντασματα ειναι οι ουκαδεσ ουκασ ειναι ?
Remedy ακούς? Μου έστειλε μνμ ο βλακας: κρίμα δν είναι να μ μιλάμε? θέλω να μιλάμε, αλλά αν θες να κόψουμε επικοινωνία οκ το καταλαβαίνω...
Τη βλακεια πολυ εμισησαν τον βλακα ουδεισ
Ελισ 2023 μ.χ.
[QUOTE=Σπουργίτι;1214690]Εντάξει τι περίμενες με αυτό που έστειλες, σου βγήκε κ απο πάνω
Μάλλον παρερμηνευσες αυτό που έγραψα. Δεν έκανα εγώ κίνηση, εκείνος εστειλε
Tι απάντησες θεματοθέτρια??
καλημερα!
χαχα!
αυτο που σου ειχα πει συμβαινει...
εξαφανιστηκε ωστε να σου δειξει οτι δεν τρεχει τπτ, δεν εχετε τπτ.
οταν ειδε οτι δεν κυνηγας και δεν ασχολεισαι, εστειλε για να ξαναχωθει ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ οτι δενε χετε τιποτε ("αν δεν θελεις επικοινωνια το καταλαβαινω"= "αν δεν θες παρε δωσε μιας και δενε χουμε τπτ το καταλαβαινω. δεν το σεβομαι ομως, μονο το καταλαβαινω, γιατι αν το σεβομουν, δεν θα σε ξαναενοχλουσα").
φιλη μου, εσυε χεις το καρπουζι, εσυε χεις και το μαχαιρι. αν θες ξεπετες, ειναι προθυμος. αν θες κατι αλλο, προς το παρον ξεκαθαριζει οτι δεν...
Καλημέρα και καλό μηνα! Ναι, μου είπε ότι τον ενόχλησε που έκανα σαν να μην υπάρχει στο γραφείο, γιατί θα μου μιλούσε. Για να "συμφιλιωθουμε" (όπως ειπε), μου πρότεινε να βγούμε.
Πιστεύεις ότι το προτεινε/τα έγραψε αυτα, γιατί ενδεχομένως θέλει να αποκαταστησουμε τη "φιλικη/τυπικη" σχεση μας -δεδομένου ότι είμαστε στη δουλειά και είναι λίγο άβολο να μην μιλαμε- ή γιατί θέλει πάλι ξεπέτα (οπότε θα ξαναπεί τις κλασικές παπατζες)?
φυσικα και δεν το ειπε για να αποκαταστησετε τυπικες σχεσεις.
αν ηθελε αυτο, θα το κρατουσε μεσα στο γραφειο με καποιες εξηγησεις, καποιες χειραψιες, η με καφεδες με συναδελφους.
αυτος ακολουθει συγκεκριμενο χειριστικο σχεδιακι, που ειναι, εφοσον δεν υστερίασες, να τον κυνηγας για να του ζητας τον λογο, τωρα θα κανει προσπαθεια να συνεχιστουν οι ξεπετες.
εσυ, πρεπει να σκεφτεις τι θες για να αποφασισεις πως θα φερθεις.
θες να τον ξεφτιλισεις και να σηκωθεις να φυγεις; θες να σε κυνηγαει μεχρι να σβησει ο ηλιος, η θελει σεξ κι εσυ;;;
οχι, βεβαια!
αν βγεις μαζι του, θα την κανει εκεινος την κινηση.
αν θες να σε κυνηγαει, ΜΗΝ βγεις μαζι του, αλλα ουτε να του αγριευεις και να το ξεκοβεις.
αστον να ελπιζει και να συνεχιζει τις προτασεις πχ. "θα δουμε", "σημερα δεν μπορω, αυριο δεν μπορω, μεθαυριο κανω νυχια" κλπ.
να μην φαινετια οτι τον δουλευεις. να νομιζει οτι θελεις αλλα δεν βολευει βρε παιδι μου.
αστον να ψηνεται..
στο γραφειο κουλ, και ΚΑΝΟΝΙΚΗ, οχι αδιαφορη. οπως θα ησουν με εναν συμπαθητικο συναδελφο, οχι οπως θα ησουν με καποιον που σου πατησε τον κάλο..
οκ μια αλλη ερωτηση: εφτιαξε ο ιδιος μια ομαδα στο whatsapp μαζι με εμενα και μια κοινη μας φιλη (πρωην συναδελφος και αυτη που στην ουσια μας γνωρισε). Στην αρχη αυτος ηθελε να βγουμε για καφε ολοι μαζι (δλδ εμεις οι δυο και η κοινη φιλη μας με το αγορι της) που τελικα ακυρωθηκε και τωρα εφτιαξε την ομαδα. Πιστευεις οτι αυτο το κανει γιατι δεν μπορει να τοποθετηθει ντομπρα απεναντι μου; Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να μπλεξουμε την κοπελα, ενω ο ιδιος στελνει μνμτα απευθειας σε εμενα. Δεν της εχω ζητησει να τον ''ψαρεψει'', προτιμω να μην εμπλεκονται τριτοι
εσυ, εισαι καθαρη, δεν εχεις προβλημα. εκεινος εχει το προβλημα.
η κοπελα ειναι απο την δουλεια;
αν ειναι, μπορεις να της μιλησεις. ισως μαθεις κατι.
δεν χρειαζεται να της πεις για το σεξ.
πες της "τι ειναι αυτος ρε συ;. μας ελεγε οτι ειναι ελευθερος, και μετα ελεγε οτι ειχε δυο απο την δουλεια, με την μια ισως εχει ακομα σχεση. ποιες ειναι αυτες; μηπως ειναι και δεσμευμενος και δεν το ξερουμε;"
Ναι ναι θα τη ρωτησω.
Λες να υπαρχει περιπτωση αυτος να το βλεπει φιλικα; Δλδ και στα μηνυματα δεν μπορω να πω οτι υπαρχει διαχυτο το στοιχειο του ερωτισμου, εκτος αν προσπαθει να το παιξει κουλ και ανετος. Τωρα θα μου πεις αν δεν τον ενδιεφερε, δε θα εστελνε καν, αλλά εννοω μηπως το βλεπει φιλικα και ειναι ολα στο μυαλο μου;
οχι, σε καμια περιπτωση.
εκτος αν το "σεξ χωρις σχεση" , το θεωρεις εσυ, φιλικο.
απλως χωνει την φιλη στην μεση για να μην φανει "ρομαντικο ραντεβουδακι" στα ματια σου και να εχει παντα το αλλοθι του οτι "να , εμεις παρεα κανουμε, ριχνουμε που και που και κανενα #@$"...
το ερωτημα για μενα ειναι, αν αποφευγει την δεσμευση για να εχει κι αλλες, ή γιατι ειναι ηδη δεσμευμενος...
Λοιπον, Remedy πιστευω οτι εχεις πεσει σε ολα μεσα! Δεν ειναι δεσμευμενος και απλα παιζει με αλλες. Σε συνομιλια μας πριν λιγο (παλι αυτος εστειλε πρωτος) προσπαθησα να το παιξω τρελιτσα. Ανεφερε κατι ασχετο για το σπιτι του και μεταξυ σοβαρου και αστειου του λεω ''ξεχασα οτι δεν ειχαμε βρεθει σπιτι σου, γιατι εχεις προσωπα που πρεπει να κρυψεις....''. Η απαντηση του ηταν: ''ναι θελει προσοχη γιατι εχω γυναικα και παιδια (προφανως και δεν εχει), αλλα δεν μπορω να εχω γυναικες φιλες;;;;'' (εδω επιβεβαιωνεται αυτο που εγραφες πιο πανω)
Οποτε του απαντω (παλι τρελιτσα): ''Συμφωνω απολυτα, μια φορα να κανονισουμε να βγουμε ολοι μαζι παρεα και να φερεις και την κοπελα μαζι! Θα ειναι τελεια!''
Εκει πρεπει να ψαρωσε, γιατι μου γραφει: ''δεν σε λες και καλα! Αν δεν μπορει εκεινη να ερθει να βγουμε οι δυο μας ή να το κανονισουμε για οταν μπορει;''
Κανει και χιουμορ τρομαρα του :P
καλημερα..
εγω παντως, επιμενω οτι εχει σχεση, η τελοσπαντων οτι εχει δημιουργησει σε καποια την εντυπωση οτι εχει σχεση, ή... και να την ψησει να κανουν σχεση...
γιατι, αν απλα επαιζε με πολλες, δεν θα ειχε προβλημα με το σπιτι του.
οπως παει τις αλλες, θα πηγαινε κι εσενα.
πρεπει να εχει καποια που παει μονιμα και συχνα εκει , για να μην θελει να παει γυναικες στο σπιτι του...
σιγουρα αυτο θα ηταν το πιο safe...
σκεψου μονο, οτι η κοπελα που λες, μαλλον θα στα ελεγε πολυ διαφορετικα, απο αυτα που σου λεει αυτος...
αφου δεν το λεει ξεκαθαρα, πως να το διαπιστωσεις; μονο αν ρωτησεις γι αυτον. πχ να ανοιξεις κουβεντες γι αυτον με καποια που μπορει να τον ξερει απο την δουλεια, οπως η κοπελα που εφυγε κλπ.
κατα τα αλλα, αφου τα ψιλολετε, μπορεις καλλιστα την επομενη φορα που θα ξεκινησει τα υπονοουμενα, να του πεις ξεκαθαρα οτι εσυ δεν ενδιαφερεσαι για ξεπετες, αλλα για πιο σταθερες γνωριμιες κι οτι αν ηθελες ξεπετες, ως γυναικα μπορεις να βρισκεις καθε μερα και αλλη.
Εγώ πάλι διαισθάνομαι οτι χαλάς πολύ φαιά ουσία για έναν player που έκανες μια ξεπέτα. Επειδή φαίνεται να είσαι συναισθηματικός άνθρωπος καλύτερα αυτή την ιστορία να την αφήσεις στην άκρη και να την ξεχάσεις γιατί οι συναισθηματικές γυναίκες είναι το καλύτερο θήραμα τέτοιων αντρών.
Όλα τα καταλαβαίνει, και πως νιώθεις κι οτι αναλύεις τη κάθε του κίνηση και απλά το παίζεις ''τρελίτσα'' αλλά απο μέσα σου βράζεις και για αυτό παίζει το παιχνιδάκι του και συνεχίζει να σε τσιτώνει.. Άμα σε αντιλαμβανόταν σαν δυναμική κι οτι τον παίζεις στα δάχτυλα και δεν του δίνεις καμία σημασία δεν θα είχε τη μαγκιά να το παίζει κι αυτός τρελίτσα και να λέει μαλακίες, θα ήταν μαζεμένος και αμήχανος και θα του προκαλούσες άγχος.
Τέτοιες ιστορίες δεν έχουν καλό τέλος για τον πιο συναισθηματικό οπότε αν θες όντως να του δώσεις ένα (προσωρινό) μάθημα απλά ξέκοψε εντελώς να βρεις και την ηρεμία σου!
Σπατάλησε κάπου αλλού την ενέργεια σου, με αυτόν δεν θα βγάλεις κάτι, είναι player και στο αποδεικνύει κάθε φορά κι είναι και περήφανος για αυτό! Απλά μην του δώσεις άλλο την ευκαιρία να βρίσκει πάτημα να τα κάνει.
Δεν πειράζει, ήταν μια ξεπέτα, move on!
να του πεις κι εσυ, οτι δεν ειστε φιλοι, γιατι οι φιλοι δεν κανουν σεξ.
δεν ειστε ουτε ζευγαρι, γιατι δεν εχετε σχεση, οποτε;; τι ειστε;;;;;
και ναι, ειναι κακο να τσαλαβουταμε σε μπερδεμενες και δηθεν καταστασεις, γιατι μας τρωνε χρονο και χωρο απο αυτα που πραγματικα θελουμε και μας αξιζουν και αντε ξεπαρεού.
Μπορει να εχει 3 κορεσ κ να το παιζει ελευθεροσ οπωσ κανω εγω
Καλημέρα..
Χθες πάντως ξαναβρεθηκαμε στο γραφείο, μου ζήτησε να παμε οι 2 μας για καφε μετά τη δουλειά, πήγαμε και δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση. Λες και είμαστε φιλαράκια, μου έκανε σχέδια για την άλλη εβδομάδα και το που να κανονίσουμε να πάμε.
Αφού αρχίζω και αναρωτιέμαι μήπως ούτε ξεπετες ήθελε και τελικά προσπαθεί να τσεκάρει ποια απ' όλες τις "επιλογες" του είναι καλύτερη, για να ξεκαθαρίσει στο κεφάλι του τι θελει/θελει να το πάει σιγά σιγά κτλ.
Εχεις απόλυτο δίκιο, απλώς όταν και η άλλη πλευρά δε διευκρινίζει τις προθέσεις της, τότε το πράγμα μπερδεύεται περισσότερο, γιατί ζητας μια ξεκάθαρη απάντηση, η οποία δεν έρχεται.
Σιγουρα θέλω να δώσω ένα closure σε όλο αυτό.
Το θέμα είναι αν αξίζει όλα αυτά να του τα ξεκαθαρίσω με ένα κατεβατο μηνυμα ή από κοντα
Όταν ζητάς μια ξεκάθαρη απάντηση και δεν έρχεται κάτι δείχνει. Μην την ζητάς και δώστου αυτό που του αξίζει, μια κρυάδα από εδώ μέχρι το Περού!
Καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο να είστε στον ίδιο εργασιακό χώρο αλλά κάντο με τη συμπεριφορά σου δύσκολο για αυτόν, όχι για σένα.
Οι εγωιστές / νάρκισσοι players δεν έχουν χειρότερο από το φτύσιμο ειδικά από κάτι που το θεωρούν σιγουράκι, τους καταστρέφεται ο εγωισμός και τους τσούζει όσο τίποτα άλλο.
Γράψτον ρε παιδί μου πως να στο πω, μην ανταποκρίνεσαι σε τίποτα (έξοδο, μηνύματα, αστειάκια), ψυχρή και μην δείχνεις το παραμικρό συναίσθημα. Συμπεριφέρσου του τυπικά, χωρίς εντάσεις, χωρίς σπόντες χωρίς τίποτα, αν πει κανα αστειάκι γέλα σαν να άκουσες αστείο του Σεφερλή και γύρνα στη δουλειά σου ή γύρνα να μιλήσεις σε κάποιον άλλο σαν να μην τρέχει τίποτα! Άν στείλει μην απαντήσεις ή απάντα μετά απο ώρες τυπικά ή απλά διαβάστηκε. Αν ζητήσει έξοδο πες ευχαριστώ για την πρόταση, δεν μπορώ, έχω κανονίσει, όχι θα δούμε. Γενικά μην παίζεις το παιχνίδι του, βάλε εσύ τους κανόνες!
Ξέρω οτι στην αρχή θα σου είναι δύσκολο αλλά μετά θα συνηθίσεις, θα σου αρέσει το αποτέλεσμα και θα σου είναι παιχνιδάκι να τον παρακολουθείς να είναι αμήχανος και να μην ξέρει την επόμενη κίνηση του για να ξαναπιάσει το θήραμα!
Μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Με τα καφεδάκια και τις βολτίτσες και τα ''φιλικά'' αυτός πετυχαίνει το σκοπό του κι εσύ τσιτώνεις περισσότερο.
Κι επίσης, ΟΧΙ, δεν αξίζουν ούτε όλοι οι άνθρωποι ούτε όλες οι ιστορίες ένα ''ώριμο'' closure, κάποιες ιστορίες απλά τις αφήνεις, δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις άλλο ενέργεια και να προβληματιστείς και να ξενερώσεις κι άλλο! Ούτε κατεβατό ούτε απο κοντά, ούτε τίποτα!
Γίνε δυναμική και σίγουρη για σένα, δείξτου οτι αγοράκι μου βαρέθηκα τα παιχνιδάκια σου, έλα αδειασέ μου τη γωνιά και στείλτον αδιάβαστο!
Γίνε η πληγή στον εγωισμό του απο εκεί που δεν το περιμένει και αστον να ψάχνεται απο που του ήρθε!
Στο υπόσχομαι, είναι η καλύτερη λύση, μετά θα λες γιατί δεν το έκανα νωρίτερα να ηρεμήσω!
Άσε που θα καθαρίσει το μυαλό σου και θα μπορείς να ασχοληθείς με κανένα άλλο αγοράκι που δεν είναι τόσο βλαμμένο!
Άντε να βλέπω δυναμισμό απέναντι σε τέτοια παιδάκια, πάμε!