Γιατι θες να βαλεις τα κλαματα?:P
Λιγα κατσε περιμενε λιγο να ψαξω.
Printable View
Γιατι θες να βαλεις τα κλαματα?:P
Λιγα κατσε περιμενε λιγο να ψαξω.
εψαξα και εγω αλλα με κουραζει η οθονη στα ματια.ειμαι και θεοστραβη....:P:P
Μπα πολυπλοκα τα πραγματα δεν προκειται να καθισω να διαβασω κατεβατα.
Να ενα λινκ του ΙΚΑ οποιος βγαλει ακρη...
http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/pensions/handicap.cfm
# Ο ασφαλισμένος που κρίνεται βαριά ανάπηρος (Π.Α. 80% και άνω) δικαιούται πλήρες ποσό σύνταξης.
# Ο ασφαλισμένος που κρίνεται ανάπηρος (Π.Α. 67% έως 79,9%) δικαιούται το 75% του πλήρους ποσού σύνταξης, εκτός εάν έχει πραγματοποιήσει 6.000 ημέρες εργασίας ή η αναπηρία του οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ψυχικές παθήσεις, οπότε δικαιούται το πλήρες ποσό σύνταξης.
# Ο ασφαλισμένος που κρίνεται μερικά ανάπηρος (Π.Α. 50% έως 66,9%) δικαιούται το 50% του πλήρους ποσού σύνταξης, εκτός εάν η αναπηρία του οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ψυχικές παθήσεις, οπότε δικαιούται το 75% του πλήρους ποσού.
# Για να ισχύουν τα ανωτέρω και στις περιπτώσεις που χορηγείται σύνταξη αναπηρίας από εργατικό ατύχημα / ατύχημα εκτός εργασίας / επαγγελματική ασθένεια, θα πρέπει, αν υπάρχει ψυχική πάθηση, να οφείλεται στο ατύχημα ή στην επαγγελματική ασθένεια.
εβγαλες ακρη?75% ποσο ειναι δλδ?
Ναι αυτα τα διαβασα το ποσο της πληρης συνταξης ομως ποσο ειναι?:P
Θα βγαινει με τερτιπια ξερω γω για να μη το λενε...ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τη γραφειοκρατεια γιατι ειναι εξαιρετικα βαρετη.:)
θα ειναι τπτ 50-90 ευρο το πολυ πυστευω.
θα μαθω και θα σου πω ....
Νατο το ζουμι...μαλλον πρεπει να διαβασεις κατεβατα οπως καταλαβα.Quote:
αποδοχές της κρίσιμης πενταετίας για τον υπολογισμό των συντάξιμων αποδοχών.
Οχι πρεπει να ειναι 500 περιπου ή πληρης πανω κατω.Το 2006 που με ειχε απασχολησει τα ειχα βγαλει τωρα δεν θυμαμαι τιποτα.
ναι ορεξη ειχα με τα κατεβατα τους.λολ.
αν δεν βαρε8εις και τα διαβασεις καποια στιγμη ενημερωσε με σε παρακαλω.:)
θα βαλω να δω μια ταινια τωρα...τσοντα!! χααχαχαχχαχα πλακα κανω.
Ναι καλα:) Ας το πιστεψουμε:P
με εμπνεεις μαλλον γιαυτο χιχιχχιχι.:P:P
[ψωνιο on] Α ετσι ειμαι εγω καιω καρδιες:D [ψωνιο off]
axaxaaxaaxax :)